Araba Yıkama Eldiveni Çizilmez Mikrofiber Eldivenler Araba Temizliği İçin Yüksek Yoğunluklu Araba Scrubber Yün Eldiven Ayı Pençe Parlatma Ağda

Araba Yıkama Eldiveni Çizilmez Mikrofiber Eldivenler Araba Temizliği İçin Yüksek Yoğunluklu Araba Scrubber Yün Eldiven Ayı Pençe Parlatma Ağda Görüntü  0 Araba Yıkama Eldiveni Çizilmez Mikrofiber Eldivenler Araba Temizliği İçin Yüksek Yoğunluklu Araba Scrubber Yün Eldiven Ayı Pençe Parlatma Ağda Görüntü  1 Araba Yıkama Eldiveni Çizilmez Mikrofiber Eldivenler Araba Temizliği İçin Yüksek Yoğunluklu Araba Scrubber Yün Eldiven Ayı Pençe Parlatma Ağda Görüntü  2 Araba Yıkama Eldiveni Çizilmez Mikrofiber Eldivenler Araba Temizliği İçin Yüksek Yoğunluklu Araba Scrubber Yün Eldiven Ayı Pençe Parlatma Ağda Görüntü  3 Araba Yıkama Eldiveni Çizilmez Mikrofiber Eldivenler Araba Temizliği İçin Yüksek Yoğunluklu Araba Scrubber Yün Eldiven Ayı Pençe Parlatma Ağda Görüntü  4

Araba Yıkama Eldiveni Çizilmez Mikrofiber Eldivenler Araba Temizliği İçin Yüksek Yoğunluklu Araba Scrubber Yün Eldiven Ayı Pençe Parlatma Ağda

  • (0 Yorumlar)

₺26.42 ₺16.92

(SKU: w182516)

Tanım:

Geniş bir alanı silin, aracı çıkmaz olmadan kolayca yıkayın.Etkili boya koruması, çizik yok.İyi su emme, yüksek yoğunluklu peluş.

Yumuşak ve kalın yapağı, kiri kolayca temizlemenizi sağlar.

Belirleme:

Adı: Yün Araba Yıkama Eldiveni

Boyutu: yaklaşık 21*14 cm/8.26 * 5.51 inç

malzeme: peluş

Ağırlık: 90 gram

Paket Listesi:

Yün Araba Yıkama Eldiveni * 1 Adet

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1. [Kolay Araba Yıkama ] Çıkmaz uçlar olmadan verimli ve hızlı temizlik, Araba Yıkama Eldiveni kaymaz ve arabayı temizlemesi kolaydır, ulaşılabilecek dar, küçük ve önyargılı yerler yapar.

2. [Yumuşak Peluş Malzeme ] Boyayı çiziksiz etkili bir şekilde koruyan, araba yıkama için yıkama Eldiveni, yumuşak ve yoğun peluş malzemeden yapılmıştır, güvenli ve araba boyası dostudur.

3. [Kullanımı Kolay ] Yün Araba Yıkama Eldiveni, rafine dikişli büyük veya küçük eller için esnektir, enerjinizden ve zamandan büyük ölçüde tasarruf sağlar ve geniş alanların silinmesi ve temizlenmesi için zahmetsizdir.

4. [Güçlü Su Emme ] Kalın, nefes alabilen ve aşınmaya dayanıklı, Araba Temizleme Eldiveni, güçlü su emme ve yüksek yoğunluklu peluş, yumuşak, narin, düşmesi kolay olmayan tüylere sahiptir ve ellerinize zarar vermez.

5. [Yaygın Olarak Uygulanabilir ] Çiziksiz Araba Yıkama Eldiveni, temizlik işiniz için pratik bir araçtır, arabanızı veya kamyonunuzu temizlemek için kullanılır ve ayrıca mutfak, yatak odası ve banyo temizliği için uygundur.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Fırçalama Fonksiyonu
  • Marka Adı: Goxfaca'nın

 

Teklifinizi Bırakın