ORTUR Lazer Ana 3 10W Çıkış Gücü Lazer gravür kesici Eklemek App Çevrimdışı Kontrol Yüksek Güç Hava Yardımcı lazer kesme makinesi

ORTUR Lazer Ana 3 10W Çıkış Gücü Lazer gravür kesici Eklemek App Çevrimdışı Kontrol Yüksek Güç Hava Yardımcı lazer kesme makinesi Görüntü  0 ORTUR Lazer Ana 3 10W Çıkış Gücü Lazer gravür kesici Eklemek App Çevrimdışı Kontrol Yüksek Güç Hava Yardımcı lazer kesme makinesi Görüntü  1 ORTUR Lazer Ana 3 10W Çıkış Gücü Lazer gravür kesici Eklemek App Çevrimdışı Kontrol Yüksek Güç Hava Yardımcı lazer kesme makinesi Görüntü  2 ORTUR Lazer Ana 3 10W Çıkış Gücü Lazer gravür kesici Eklemek App Çevrimdışı Kontrol Yüksek Güç Hava Yardımcı lazer kesme makinesi Görüntü  3 ORTUR Lazer Ana 3 10W Çıkış Gücü Lazer gravür kesici Eklemek App Çevrimdışı Kontrol Yüksek Güç Hava Yardımcı lazer kesme makinesi Görüntü  4 ORTUR Lazer Ana 3 10W Çıkış Gücü Lazer gravür kesici Eklemek App Çevrimdışı Kontrol Yüksek Güç Hava Yardımcı lazer kesme makinesi Görüntü  5

ORTUR Lazer Ana 3 10W Çıkış Gücü Lazer gravür kesici Eklemek App Çevrimdışı Kontrol Yüksek Güç Hava Yardımcı lazer kesme makinesi

  • (1 Yorumlar)

₺22 997.51 ₺13 798.54

Etiketler: göz koruması sabit odaklı, lazer kesim makinesi, lazer ortur master 3, Usta, ORTUR'UN.

(SKU: w185038)

ORTUR Lazer Master 3 10 W Çıkış Gücü Lazer Gravür Kesici App Çevrimdışı Kontrol ekleyin Yüksek Güç Hava Yardımcı Lazer Kesme Makinesi Ortur Lazer Master 3 Özellikleri:

Süper Yüksek Güç Lazer Gravür - ortur'un en yeni gerçek 10W optik güç lazer gravür makinesi.Lazer çıkış gücü, en yeni nesil iki adet 5,5 W lazer kuplaj teknolojisi ile yükselir, 10 mm çam tahtasını yalnızca bir geçişle kesebilir ve hatta 30 mm kalınlığındaki siyah akrilikleri sorunsuz bir şekilde kesebilir.

10W Yükseltilmiş Lazer Modülü-Yeni lazerin odaklama noktası alanı, diğer sıradan lazerlerin sadece 1/3'ü ve Entegre Hava Yardımı/Çift Fanlar/Katlanabilir Odak Ölçer / Tümü 235g Ağırlığındadır.Hassas gravür ve yüksek enerjili kesimi aynı anda birleştirin time.It 20000 mm/mm yüksek hızda çok iyi çalışabilir, diğer benzer markalara göre yarım saatten fazla tasarruf etmenizi sağlar.

Geniş Uyumluluğa Sahip Lazer Kesici - ORTUR Laser master 3, LaserGRBL, LightBurn, Win XP desteği gibi çeşitli olgun gravür yazılımlarıyla da uyumlu Web Kullanıcı arayüzünü destekler/7/8/XP / 10 ve ayrıca Mac sistemini (LightBurn) destekler, gravür dosya formatı NC, BMP, JPG, png'yi destekler, DXF vb.

Tamamen Kullanıcı Dostu Lazer Gravür Makinesi-SD Kart/USB/Wi-Fi uygulaması/Erişim Noktası Çevrimdışı Çalışmasını destekler.Profesyonel UYGULAMA-Lazer Gezgini, Kullanımı Kolay / Otomatik Kullanım Kılavuzu / Acemi Dostu, iPhone, Android Telefonlar, iPad ve Android Pad ile uyumludur.NC dosyasını SD karta sürükleyin, makine çalışmaya başlar ve ardından bağlantıyı kesmekten endişe etmeden bilgisayarı veya cep telefonunu kapatabilirsiniz, bu da uzun süre yazdırmak için daha uygundur time.No bilgisayar kısıtlamaları, gravür işleri her zaman, her yerde.

Yeni Göz Koruma Kapağı Tasarımı - Filtre panorama kalkanı, gözlerin korunmasında iyi bir rol oynayan ultraviyole ışınlarının %97'sini filtreleyebilir.Lazer gravürü net bir şekilde görmek için sizin ve etrafınızdakilerin gözlük takmanıza gerek yok.Gözlüklerinizin maliyetini ve giymenin rahatsızlığını azaltın them.It gravür çalışmalarınızı daha mükemmel hale getirmek için lazerin çalışma sırasında dumanı ve kalıntıları üflemesini sağlayan bir hava yardım nozulu ile birlikte gelir.

Daha Fazla İşlev-Düşük Yerçekimi Merkezi Yapısı/ORTUR Lazer Uygulama Teknolojisi Laboratuvarı'ndan En Yeni Akıllı Lazer Gravür Çözümü / 11. Nesil Lazer Anakartı/V2. 0 Serisi Akıllı Lazer Bellenimi / G kodunu aktarmadan Doğrudan Baskı / Kullanmak için ekstra Çevrimdışı Denetleyiciye gerek yok / Fiziksel Limit Anahtarı yok, ancak şunları yapabilirsiniz istediğiniz yere kazımak için orijinal noktayı ayarlayın.

SSS: Ortur Fabrika Mağazası Hakkında Çin'de bulunan %100 fabrika üreticisi, istediğiniz zaman fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz!3D yazıcınız için hayal edebileceğiniz çeşitli kullanımlara uygun performans seviyelerine sahip çok çeşitli 3D yazıcılar ve Ortur Laser Master serileri sunuyoruz printer.It fabrikamızın sadece "kutu" satmadığını bilmek önemlidir, ancak en iyi sonuçları elde etmek için destek ve tavsiye sunuyoruz seçtiğiniz yazıcı.3D yazıcılarınız/Ortur Lazer Ustalarınızla ihtiyacınız olan yedek parça ve filamentleri temin etmeye her zaman hazırız.Tutarlı kalite ve hizmet için bize güvenebilirsiniz!Vergi hakkında: Çoğu ülke biz ücretsiz nakliye için parsel gemi, ama biz herhangi bir vergi ve görev kapsamaz!Hiçbir vücut kontrol edemez, her ülke gümrüklerinin farklı ithalat ve ihracat tarife sistemi vardır.Bakım hakkında: Tüm ürünler üretim hatalarına karşı 12 ay garantilidir, güvenle satın alın.Herhangi bir arıza varsa, bize çalışma videosunu gönderin, sizin için çözümler sunacağız.Genellikle geri dönmeyiz.Öğe nakliye sırasında hasar görmüşse veya normal olarak kullanılamıyorsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten ve bize fotoğraf ve çalışma videosu sağlamaktan çekinmeyin, kısmi bir geri ödeme yapacağız veya yedek parçaları ücretsiz göndereceğiz.Teslimat hakkında: ödeme yaparken fabrikada 1-3 gün kolu siparişine ihtiyacımız var received.As normal, 5-7 gün güncelleme ilk izleme ve teslimat için 15-60 gün gerekir.Malları söz verildiği gibi almazsanız, lütfen bir anlaşmazlık açmadan veya bize olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size 24 saat içinde cevap vereceğiz ve en iyi çözümü sunacağız.Parsel nakliye sırasında kaybolduğunu onaylarsa, size tam bir geri ödeme yapacağız veya herhangi bir ekstra ücret ödemeden öğeyi yeniden göndereceğiz.

  • Çerçeve Malzemeleri: Alüminyum Profil + Yanmaz ABS
  • Sertifika: ce
  • Mevcut Lazer Modülleri: LU2-10A 10 W Lazer Modülü (net ağırlık
  • Odaklan: 0-20, 000mm/dak
  • Destek Sistemi: mobil, Android ve iOS PC
  • Gravür Alanı: 400x400mm
  • kalıp: Ortur Lazer Ustası 3
  • Kontrol Yazılımları: Ortur Uygulaması (Lazer Gezgini), Web Kullanıcı Arayüzü, LaserGRBL (ücretsiz), LightBurn (Yazılım Para)
  • Lazer Nokta Boyutu: 0.05*0.1 mm
  • Model Numarası: Ortur Lazer Ustası 3
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Giriş voltajı: 100 V-240 V (Uyumlu) 50/60Hz
  • Marka Adı: ORTUR'UN

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Chuathayvuxe Chuagiatminh1102 - 2023-01-09
      5

    Teslimat teneke. 20 Günden fazla pist çarpmadı. Ta ki Moskova toplantıya gelene kadar. O zaman her şey hızlı. Yemin etmek zorunda kaldım ve neredeyse anlaşmazlığı açıyordum. Mükemmel paketlenmiş. Böylece teslim süresi bir kar fırtınasıdır. 30-35 gün sürer. Cihazın kendisi sağlam bir şekilde yapılmış, kılavuzlar zor, hiçbir şey çalmıyor. Tek geçişte yaklaşık 3 mm kontrplak keser. Fotoğrafın üzerine gravür. 7000 devirde ve %100 numune yaklaşık 0,1 mm. Davlumbaz gereklidir. Bu kadar duman yeter. Hediye olarak bir Z-lift vardı-prensip olarak, çok gerekli değil. Bacakları almak daha iyi olurdu.

Teklifinizi Bırakın