1 Çift Pamuk Çorap Kadın Nefes Sevimli Kawaii Kedi Baskı Desen Komik Çorap Rahat Sonbahar Yumuşak Sokken

1 Çift Pamuk Çorap Kadın Nefes Sevimli Kawaii Kedi Baskı Desen Komik Çorap Rahat Sonbahar Yumuşak Sokken Görüntü  0 1 Çift Pamuk Çorap Kadın Nefes Sevimli Kawaii Kedi Baskı Desen Komik Çorap Rahat Sonbahar Yumuşak Sokken Görüntü  1 1 Çift Pamuk Çorap Kadın Nefes Sevimli Kawaii Kedi Baskı Desen Komik Çorap Rahat Sonbahar Yumuşak Sokken Görüntü  2 1 Çift Pamuk Çorap Kadın Nefes Sevimli Kawaii Kedi Baskı Desen Komik Çorap Rahat Sonbahar Yumuşak Sokken Görüntü  3 1 Çift Pamuk Çorap Kadın Nefes Sevimli Kawaii Kedi Baskı Desen Komik Çorap Rahat Sonbahar Yumuşak Sokken Görüntü  4 1 Çift Pamuk Çorap Kadın Nefes Sevimli Kawaii Kedi Baskı Desen Komik Çorap Rahat Sonbahar Yumuşak Sokken Görüntü  5

1 Çift Pamuk Çorap Kadın Nefes Sevimli Kawaii Kedi Baskı Desen Komik Çorap Rahat Sonbahar Yumuşak Sokken

  • (0 Yorumlar)

₺42.57 ₺35.35

Etiketler: kedi yavrusu, kobay çorapları, metin ile çorap, kız için çorap, sonic kirpi çorap.

(SKU: w188693)

Nakliye hakkında

A. Biz genellikle ödemenizi aldıktan sonra üç iş günü içinde gemi.Biz genellikle Çin sonrası hava posta ile gemi.Gibi diğer ifade istiyorsanız: YANWEN, EUB, DHL, EMS vb, biding önce bizimle irtibata geçiniz.

YANWEN Teslim süresi yaklaşık 35-60 gündür; EUB yaklaşık 15-35 gündür; DHL ve EMS yaklaşık 7-15 gündür

B. Lütfen istediğiniz boyutları ve renkleri bize bildirmek için bize mesaj bırakın, ayrıntılarınıza göre mal göndereceğiz veya rastgele göndereceğiz.

C. Lütfen tam doğru adresi ve telefon numarasını gönderin, sizin için nakliye ücretini hesaplamaya istekli olacağız.Mağazamızda karışık renkler ve modeller memnuniyetle karşılanmaktadır.Sizin için kombine nakliye yapacağız.

D. biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden göndermek ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.Sadece ciddi Alıcı!Lütfen yalnızca tüm şartları kabul ediyorsanız teklif verin.

İade ve geri ödeme

A. Alıcı, sorunun kanıtını öğelerde sunmalıdır.

B. Satın alma işleminizden memnun değilseniz, öğeyi değiştirebilirsiniz.Alıcı diğer tüm nakliye ücretlerinden sorumludur.

C. Arızalı veya yanlış sevk edilen ürünleri değiştirmek istiyorlarsa, alıcı teslimattan itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelidir.

Feedfack Hakkında

A. sizin memnuniyetiniz bizim hedefimizdir!Olumsuz veya nötr geribildirim vermek çok ciddi bir tutumdur ve olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce sorununuzu çözebileceğimizden emin oluruz.İçtenlikle ürünlerimizi beğeneceğinizi ve hizmetimizin tadını çıkaracağınızı umuyoruz.OLUMLU geri bildirimlerinizi dört gözle bekliyoruz.

B. Bize olumlu bir geri bildirim bıraktığınızda ürün resimleri eklenirse, bir sonraki siparişinizle ücretsiz güzel bir hediye kazanacaksınız!ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM!

Çünkü paket çin'den verilir, ulaşım süresi olacak long.So sizin için daha iyi bir alışveriş deneyimi için, daha iyi bir lojistik yöntemi seçmenizi ve bazı ücretler ödemenizi öneririz.

1.9 Dolardan fazla sipariş vermenizi tavsiye ederiz.Daha sonra paketi takip edebilir ve daha hızlı alabilirsiniz.Aksi takdirde biz Çin Post tarafından sevk Sıradan Küçük Paket Artı hangi trackded edilemez, güvenli değil ve uzun bir süre içinde ürün almak istiyorum.

2.Tüm ürünler göndermeden önce iki kez kontrol edilir.Ürünleri aldığınızda herhangi bir sorun varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin.Ürün ve hizmeti beğendiyseniz lütfen 5 yıldız verin.

3.Monitörün parlaklığı ve kontrast ayarı vb.Gibi çekim koşulları ve donanım aygıtları nedeniyle,gerçek öğeler ile resimlerin gösterdiği renk tonu arasında bazı farklılıklar olabilir.

  • Kalınlık: Standart
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Çorap Tüp Yüksekliği: Orta Tüp
  • Ürün Uzunluğu: 16*19
  • Malzeme: Pamuk
  • Parçalar: 1 adet
  • Çorap Tipi: Gündelik
  • Desen Türü: N/A
  • Model Numarası: Model Numarası.
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Müstehcen Resim: No
  • Öğe Türü: Vuruş

 

Teklifinizi Bırakın