3D deniz kabuğu çikolata şeker kalıpları, fırın pişirme malzemeleri polikarbonat çikolata kalıp bakeware damla nakliye kek pasta araçları

3D deniz kabuğu çikolata şeker kalıpları, fırın pişirme malzemeleri polikarbonat çikolata kalıp bakeware damla nakliye kek pasta araçları Görüntü  0 3D deniz kabuğu çikolata şeker kalıpları, fırın pişirme malzemeleri polikarbonat çikolata kalıp bakeware damla nakliye kek pasta araçları Görüntü  1 3D deniz kabuğu çikolata şeker kalıpları, fırın pişirme malzemeleri polikarbonat çikolata kalıp bakeware damla nakliye kek pasta araçları Görüntü  2 3D deniz kabuğu çikolata şeker kalıpları, fırın pişirme malzemeleri polikarbonat çikolata kalıp bakeware damla nakliye kek pasta araçları Görüntü  3 3D deniz kabuğu çikolata şeker kalıpları, fırın pişirme malzemeleri polikarbonat çikolata kalıp bakeware damla nakliye kek pasta araçları Görüntü  4 3D deniz kabuğu çikolata şeker kalıpları, fırın pişirme malzemeleri polikarbonat çikolata kalıp bakeware damla nakliye kek pasta araçları Görüntü  5

3D deniz kabuğu çikolata şeker kalıpları, fırın pişirme malzemeleri polikarbonat çikolata kalıp bakeware damla nakliye kek pasta araçları

  • (1 Yorumlar)

₺252.60 ₺166.69

Etiketler: çay ücretsiz shiping, pın ücretsiz shiping, kadın çantası ücretsiz kargo, çikolata kalıp ücretsiz shiping, ücretsiz shiping kek aracı, resim ücretsiz shiping, keten kadınlar ücretsiz shiping tops, vazolar ücretsiz shiping, havlu ücretsiz shiping, kamp ücretsiz kargo.

(SKU: w194418)

Özellikler:

Ürünümüz, sıcaklık ortamında kullanılan uluslararası standartlara göre emniyetli gıda gereçleri malzemesi ile üretilmiştir.

Malzeme

Gıda sınıfı plastik Polikarbonat

Şekil

3D Deniz Kabuğu

Boyut yaklaşık

13.5 cm x 27.5 cm x 2.4 cm Gıda sınıfı PP, çikolata, kek, pizza, ekmek, köpük, jöle, hazır gıdalar, puding, meyve vb.Yapmak için kullanıma uygundur.Mum, şeker, kek, çikolata veya hayal edebileceğiniz herhangi bir el sanatları için mükemmel Lütfen dikkat: El ölçüsü nedeniyle, boyut 1-2 cm hataya sahip olabilir Farklı monitör nedeniyle, renk farkı olabilir Uzun nakliye nedeniyle, öğe transit zarar verebilir, öğe hasar varsa, pls bize ulaşın öncelikle geribildirim ayrılmadan hemen önce, anlayışınız için teşekkürler. = Çikolata yapımı için ilgili araçlar

Hizmet

Dorpshipping

1.müşteriniz mağazanıza veya web sitenize sipariş verir. 2.sen de aynı siparişi benim dükkanıma ver ve karını sakla. 3.siparişi doğrudan müşterilerinize göndereceğiz.

Nakliye

(Bizim mal çok yeterli, emin satın dinlenme lütfen, biz derhal sevk.) 1.politika nedeniyle, lütfen bize tam adınızı verin.işbirliğiniz için teşekkürler. 2.öğe ödeme aldıktan sonra 3 iş günü içinde sevk edilecektir. 3.işlem chona resmi tatilinde ise, işlem süresi gecikecektir .lütfen anlayın. (Kanada ve Avustralya alıcılar lütfen dikkat: Malların güvenliğini daha iyi takip etmek için Öneriler epack Teslimat yöntemini seçer .Çünkü çin post lojistik bilgilerini sorgulayamaz .)

Ödeme www.endustripatent.com.tr'te Alipay,cerdit kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union) gibi birçok ödeme yöntemi mevcuttur.Aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak Alibaba tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve onunla tatmin olana kadar bize bırakılmayacaktır.

Geri bildirim

Bize iyi bir geri bildirim verebileceğinizi umuyoruz!Görüşleriniz işinizin gelişimi için çok önemlidir.Biz içtenlikle memnun iseniz bizim için Olumlu Geribildirim bizim ürün ve hizmet ile.Desteğiniz için teşekkür ederiz!

  • Seti Numarası: 1
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: AET, LFGB, CIQ, CE / EU, SGS'nin
  • Tip: Pişirme & Pasta Araçlar
  • Çikolata Şekli: 3D deniz kabuğu
  • Kullanmak: çikolata yap, şeker, pasta süsleme . pişirme kalıbı
  • Malzeme: Plastik
  • Pişirme & Pasta Araçlar Türü: çikolata kalıbı
  • Model Numarası: 2061
  • Marka Adı: fuleier'in
  • Boyut yaklaşık: 135x275x24mm
  • Özellik: Stok, Çevre Dostu
  • Miktar: 1 Adet çikolata kalıp

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Plumbs Roslyn - 2022-07-20
      5

    İyi paketlenmiş en iyi tavsiye

Teklifinizi Bırakın