SXXY İffet Kafes Sissy Metal Erkek Esaret Kemer Cihazları 37mm CB Penis Yüzükler Cock Kilit Uzun Süre Aşınma BDSM Seks Oyuncakları Erkekler için

SXXY İffet Kafes Sissy Metal Erkek Esaret Kemer Cihazları 37mm CB Penis Yüzükler Cock Kilit Uzun Süre Aşınma BDSM Seks Oyuncakları Erkekler için Görüntü  0 SXXY İffet Kafes Sissy Metal Erkek Esaret Kemer Cihazları 37mm CB Penis Yüzükler Cock Kilit Uzun Süre Aşınma BDSM Seks Oyuncakları Erkekler için Görüntü  1 SXXY İffet Kafes Sissy Metal Erkek Esaret Kemer Cihazları 37mm CB Penis Yüzükler Cock Kilit Uzun Süre Aşınma BDSM Seks Oyuncakları Erkekler için Görüntü  2 SXXY İffet Kafes Sissy Metal Erkek Esaret Kemer Cihazları 37mm CB Penis Yüzükler Cock Kilit Uzun Süre Aşınma BDSM Seks Oyuncakları Erkekler için Görüntü  3 SXXY İffet Kafes Sissy Metal Erkek Esaret Kemer Cihazları 37mm CB Penis Yüzükler Cock Kilit Uzun Süre Aşınma BDSM Seks Oyuncakları Erkekler için Görüntü  4 SXXY İffet Kafes Sissy Metal Erkek Esaret Kemer Cihazları 37mm CB Penis Yüzükler Cock Kilit Uzun Süre Aşınma BDSM Seks Oyuncakları Erkekler için Görüntü  5

SXXY İffet Kafes Sissy Metal Erkek Esaret Kemer Cihazları 37mm CB Penis Yüzükler Cock Kilit Uzun Süre Aşınma BDSM Seks Oyuncakları Erkekler için

  • (1 Yorumlar)

₺534.65 ₺417.00

Etiketler: glans iffet, dişileştirilmiş sissy kafes, klasik sissy, iffet kafes metal sissy, yüksek kuş kafesi, anal Seks Oyuncakları nadir, kemer erkek branda, onesie kilitlenebilir, üst bdsm, kadın tam bekaret kemeri.

(SKU: w194872)

51 51A Product Details - Detalles de producto - détails du produit - Szczegóły Produktu - информация о продукте

Çok Önemli

Önemli

Web sitesindeki ölçümler bir kılavuzdur, çünkü el yapımı ürün nedeniyle hafif tolerans vardır, seks oyuncakları düzensiz şekildedir, ölçüm yöntemleri değişir, seks oyuncakları malzeme özellikleri, ancak bu tolerans kabul edilebilir olarak kabul edilir.

Önemli

Les mesures sur le site Web sont un guide, car il y a une légère tolérance due au fait que l'article est fabriqué à la main, les jouets sexuels sont de forme irrégulière, les méthodes de mesure varient, les caractéristiques matérielles des jouets sexuels, mais cette tolérance est considérée comme acceptable.

F. A. Q.'nın sohbeti

1-Ölçüm

Web sitesindeki ölçümler bir kılavuzdur, çünkü el yapımı ürün nedeniyle hafif tolerans vardır, seks oyuncakları düzensiz şekildedir, ölçüm yöntemleri değişir, seks oyuncakları malzeme özellikleri, ancak bu tolerans kabul edilebilir olarak kabul edilir.

2-Satın almadan önce

Çevrimiçi alışveriş için renk farklılıklarından kaçınılamaz.SXXY, rengi gerçek olana mümkün olduğunca yakın düzeltmeye çalışır, ancak yine de SXXY renk farkını garanti etmez.

Malzeme karakteri, düzensiz şekli, ölçü aleti ve yöntemini değiştirmesi nedeniyle boyut toleransı mevcuttur.Genellikle boyut toleransı ±1 cm'dir ve kabul edilebilir olarak kabul edilir.

3 - Satış Sonrası Servis

Aldığınız ürünlerle ilgili herhangi bir sorun varsa en kısa sürede SXXY Resmi Mağazasına başvurmanız şiddetle tavsiye edilir.

Endişeniz olmasın diye sorunları sizin için dürüst ve samimi bir şekilde çözmeyi hedefliyoruz.SXXY Resmi Mağazasında zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

4-Fiyat-performans, kesinlikle düşük bir fiyat değil!

Fiyat-performans çok özneldir, inanç, değerler, tüketim tutumları nedeniyle farklı insanlara göre değişir, farklı insanları aynı ürüne farklı beklentiler doğurur.

Hepimizin anladığı gerçek şu ki, kaliteyi ve işçi gemisini feda ederek ultra düşük fiyata ulaşılıyor.

SXXY asla ultra düşük fiyatlı herhangi bir ürün satmaz.

Sxxy'deki fiyat-performans ürünü, kaliteli öncül altında yüksek fiyat-performansı ifade eder.

5-KDV ödemek zorunda mıyım?

Sadece ülkenizde varsa.Bu web sitesindeki fiyat, herhangi bir ülkede herhangi bir tarife, vergi vergisi veya gümrükleme ücreti içermez.

6-Ambalajınız ne kadar gizli?

Çok.

Kahverengi kutularda gönderiyoruz, hissederken öğenin ne olduğunu ortaya çıkarabilecek posta zarfları kullanmıyoruz.

Göndereni Chen Jian olarak yazdık, içinde ne olduğundan hiç bahsetmiyoruz.

İçindekiler 'zanaat oyuncağı' veya 'metal halka'olarak işaretlenmiştir.Kimsenin bilmesine gerek yok!!!

7-Ülkeme gemi gönderebilir misiniz?

Tüm dünyaya gönderiyoruz ve çoğu ülke listeleniyor.Ancak değilse, bunun nedeni Gümrük meselesidir.

8-Oyuncaklarınız neyden yapılmıştır?

Fransa, Polonya, Rusya, ispanya ve ABD'deki depodan sevk edilen bazı yapay penis ve anal oyuncaklar alerjik olmayan PVC malzemeden yapılmıştır.

Dildos ve anal oyuncakların çoğu alerjik olmayanlardan yapılır Silicone.It yumuşak, esnek ve cilde karşı harika hissediyor.Kullanılan silikon Ftalat içermez.

İffet kafesi paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

9-Siparişimi göndermen ne kadar sürer?

Siparişinizi hemen göndermeyi hedefliyoruz, bu genellikle aynı gün veya ertesi gün veya siparişiniz bir hafta sonu verilirse haftanın ilk iş günüdür.

Yeterli stok yoksa siparişler bazen biraz daha uzun sürebilir, ancak her zaman üretimdeyiz.

Yılda birkaç kez birkaç gün kadar kapalı olabiliriz, ancak siparişiniz dönüşümüzde hemen gönderilecektir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün: iffet kafes
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Parça Sayısı: Bir Birim
  • Paket: Gizli Paket
  • Model Numarası: 51 51A
  • Bitirmek: pürüzsüz el cilalı sadece
  • Öğe Türü: Penis Halkaları
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik, Paslanmaz çelikten imal edilmiştir
  • Marka Adı: SXXY'NIN sohbeti
  • Müstehcen Resim: No

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Eva Lysenko - 2022-07-26
      5

    Önemli değil.. iyi uyuyor, iyi hissettiriyor .. sadece iyi..

Teklifinizi Bırakın