NAOMI Ukulele Yeni Başlayanlar için 21 İnç Sapelli Ahşap Soprano Ukulele Kiti W / Tuner ve Pick & Çanta havai gitarı noel hediyesi

NAOMI Ukulele Yeni Başlayanlar için 21 İnç Sapelli Ahşap Soprano Ukulele Kiti W / Tuner ve Pick & Çanta havai gitarı noel hediyesi Görüntü  0 NAOMI Ukulele Yeni Başlayanlar için 21 İnç Sapelli Ahşap Soprano Ukulele Kiti W / Tuner ve Pick & Çanta havai gitarı noel hediyesi Görüntü  1 NAOMI Ukulele Yeni Başlayanlar için 21 İnç Sapelli Ahşap Soprano Ukulele Kiti W / Tuner ve Pick & Çanta havai gitarı noel hediyesi Görüntü  2 NAOMI Ukulele Yeni Başlayanlar için 21 İnç Sapelli Ahşap Soprano Ukulele Kiti W / Tuner ve Pick & Çanta havai gitarı noel hediyesi Görüntü  3 NAOMI Ukulele Yeni Başlayanlar için 21 İnç Sapelli Ahşap Soprano Ukulele Kiti W / Tuner ve Pick & Çanta havai gitarı noel hediyesi Görüntü  4 NAOMI Ukulele Yeni Başlayanlar için 21 İnç Sapelli Ahşap Soprano Ukulele Kiti W / Tuner ve Pick & Çanta havai gitarı noel hediyesi Görüntü  5

NAOMI Ukulele Yeni Başlayanlar için 21 İnç Sapelli Ahşap Soprano Ukulele Kiti W / Tuner ve Pick & Çanta havai gitarı noel hediyesi

  • (1 Yorumlar)

₺896.73 ₺582.93

Etiketler: ukele gitar, hıristiyan müzik gitarı, bas gitar ephi, wes paul gitar, tenor ukulele satın al, savannah soprano ukulele, 10 başsız gitar, büyük konser davası, elektrikli beyaz ukulele, tenor martin ukulele.

(SKU: w196315)

Özellikler:

Bu 21 inç akustik soprano ukulele, doğum günü, Noel, Sevgililer Günü veya mezuniyet hediyesi olarak öğrenciler, arkadaşlar ve aileler için mükemmel bir müzik aletidir.

Sapelli üst tahta, büfe ve arka tahta, pürüzsüz yüzey ve mükemmel işçilik; gülağacı parmak tahtası ve köprü rahat bir oyun hissi sağlar.

iyi tenuto ve ton ile 4 adet yüksek kaliteli naylon dizeleri, net ve parlak ses çalmak kolay; ince ayar için yarı yakın tip dize mandalları.

İstediğiniz perdenin doğru konumunu bulmanıza yardımcı olmak için 5., 7., 10., 12. ve 15. perdelerde perde konum işaretleri ile tasarlanmış, çok düşünceli tasarım.

Taşıma çantası, AT-101 tuner ile birlikte gelir.

Özellikler:

Marka: NAOMI

Tür: U01-S

Boyutu: 21 inç/soprano

Üst Kurulu: Sapelli

Yan ve Arka Panel: Sapelli

Klavye: Gülağacı

Köprü: Gülağacı

Somun ve Eyer: ABS

Tuning kazıklar: Yarı-Yakın Tipi

Ukulele Boyutu: Yaklaşık.53 cm*18 cm*6.3 cm/21 inç*7 inç * 2.4 inç

Ukulele ağırlık: Yaklaşık.408g / 14.4 oz

STOK KODU: UK0908-007

Paket Listesi:

1 * Ukulele

1 * Taşıma Çantası

1 * AT-101 Tuner

  • Gövde Malzemesi: Sapele
  • Arka / Yan Malzeme: Sapele
  • Model Numarası: U01-S
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: NAOMİ'NİN
  • Klavye Malzemesi: Gül ağacı
  • İçin uygun: Evde eğitim

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Mxak7mil - 2022-10-05
      1

    Kalitesiz, tunerler plastikken, reklamda metaldi, tost (Tuner) sözü verdi ve kutuda değildi

Teklifinizi Bırakın