100LED güneş enerjili duvar ışıkları hareket sensörü su geçirmez açık güverte garaj sokak lambaları Driveway sundurma duvar ışık

100LED güneş enerjili duvar ışıkları hareket sensörü su geçirmez açık güverte garaj sokak lambaları Driveway sundurma duvar ışık Görüntü  0 100LED güneş enerjili duvar ışıkları hareket sensörü su geçirmez açık güverte garaj sokak lambaları Driveway sundurma duvar ışık Görüntü  1 100LED güneş enerjili duvar ışıkları hareket sensörü su geçirmez açık güverte garaj sokak lambaları Driveway sundurma duvar ışık Görüntü  2 100LED güneş enerjili duvar ışıkları hareket sensörü su geçirmez açık güverte garaj sokak lambaları Driveway sundurma duvar ışık Görüntü  3 100LED güneş enerjili duvar ışıkları hareket sensörü su geçirmez açık güverte garaj sokak lambaları Driveway sundurma duvar ışık Görüntü  4 100LED güneş enerjili duvar ışıkları hareket sensörü su geçirmez açık güverte garaj sokak lambaları Driveway sundurma duvar ışık Görüntü  5

100LED güneş enerjili duvar ışıkları hareket sensörü su geçirmez açık güverte garaj sokak lambaları Driveway sundurma duvar ışık

  • (0 Yorumlar)

₺72.99 ₺36.49

(SKU: w201316)

100LED su geçirmez güneş duvar lambası açık geniş açı hareket sensörü ışık

Özellik:

100 Süper parlak LED: 100 süper parlak LED boncuklu dış mekan güneş ışıkları, diğer benzer LED güneş ışıklarından çok daha fazla 1000 lümene kadar mükemmel aydınlatma sağlar.

270° geniş açılı aydınlatma: Güneş duvar lambası, özel 4 taraflı dahili LED geniş açılı aydınlatma ile tasarlanmıştır ve aydınlatma aralığı 270°artırılabilir.Sonuç olarak, kapsama alanı neredeyse üçe katlandı.

En son teknoloji: Bu güneş sensörü, güneş ışığının %19'unu elektriğe dönüştürmek için dünyanın önde gelen güneş panellerini (monokristal silikon) kullanır ve diğer güneş duvar lambalarından (polisilikon) en az %5 daha hızlı şarj olur.Özellikle kış veya yağmurlu günlerde, yeterli ışık olmadığında şarj sürenizden tasarruf edin!

Hava koşullarına dayanıklılık: Ünitemiz yüksek mukavemetli ABS'den yapılmıştır ve kar, yağmur ve diğer aşırı hava koşullarına dayanabilir.Çoğu hava koşulları için IP65 su geçirmez ve ısıya dayanıklı güneş ışığı.Açık, bahçe, teras veranda, güverte garajı, araba yolu sundurması için harika dış mekan ışıkları.

3 Çalışma Modu:

1. İndüksiyon parlaması açılır ve indüksiyon lambası kapatılmaz.

2. İndüksiyon ışığı yanıyor, indüksiyon yok, hafif bir ışık var.

3. Daima hafif bir ışık tutun.Bu güneş sensörü ışığı kablo gerektirmez.Güneş duvar lambasını verilen vidalarla takın ve doğrudan güneş ışığı altında 8-12 saat şarj edin.

Belirleme:

Qunatity: 1 adet, 2 adet (İsteğe Bağlı)

Güneş paneli: polikristal silikon güneş paneli

Lümen: 1200lm

Brüt ağırlık: 200g

Emtia boyutu: 130x90x55mm

Renk: siyah

Malzeme: plastik

Işıklar sayısı: 100LED

Gerilim: 3.7 V

GÜNEŞ paneli malzemesi: polikristalin silikon-buzlu

Güç kaynağı açıklaması: güneş

Watt: 6 W

Not:

1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasına izin verin.

Paketler:

1/2 x güneş ışığı

  • Öğe Türü: Duvar Lambaları
  • Model Numarası: Güneş Duvar Lambası
  • Güneş ışığı: Hareket sensörü Duvar Lambası
  • Güneş Duvar Lambası: hareket sensörü ışığı
  • Güç Kaynağı: Güneş
  • Ampuller Dahil mi: Evet
  • Işık kaynağı: LED Ampuller
  • Kısılabilir olduğunu: No
  • Marka Adı: alloet'in
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Gövde Malzemesi: Plastik
  • Tarz: Modern Tarz

 

Teklifinizi Bırakın