DIY Tırmanma Kafes Saksı Destekler Kafes Saksı Bitkileri için Mini Bahçe Kafes Tırmanma Bitkileri için Saksı Bitki Desteği

DIY Tırmanma Kafes Saksı Destekler Kafes Saksı Bitkileri için Mini Bahçe Kafes Tırmanma Bitkileri için Saksı Bitki Desteği Görüntü  0 DIY Tırmanma Kafes Saksı Destekler Kafes Saksı Bitkileri için Mini Bahçe Kafes Tırmanma Bitkileri için Saksı Bitki Desteği Görüntü  1 DIY Tırmanma Kafes Saksı Destekler Kafes Saksı Bitkileri için Mini Bahçe Kafes Tırmanma Bitkileri için Saksı Bitki Desteği Görüntü  2 DIY Tırmanma Kafes Saksı Destekler Kafes Saksı Bitkileri için Mini Bahçe Kafes Tırmanma Bitkileri için Saksı Bitki Desteği Görüntü  3 DIY Tırmanma Kafes Saksı Destekler Kafes Saksı Bitkileri için Mini Bahçe Kafes Tırmanma Bitkileri için Saksı Bitki Desteği Görüntü  4 DIY Tırmanma Kafes Saksı Destekler Kafes Saksı Bitkileri için Mini Bahçe Kafes Tırmanma Bitkileri için Saksı Bitki Desteği Görüntü  5

DIY Tırmanma Kafes Saksı Destekler Kafes Saksı Bitkileri için Mini Bahçe Kafes Tırmanma Bitkileri için Saksı Bitki Desteği

  • (1 Yorumlar)

₺50.75 ₺32.50

Etiketler: çiçek saksıları, raf, Çardak, bitki destek rafı, bitki aksesuarları, Çerçeve.

(SKU: w204088)

Mermi Noktaları:

1、Dayanıklı Malzeme: Paslanmaya dayanıklı dış yüzeyli geri dönüştürülmüş çelikten el işi.İç veya dış mekanlarda bitkilerde kullanabilirsiniz.Demir braket hafifçe bükülebilir ve şekil hasar görmeden hafifçe değiştirilebilir.

2、Benzersiz Tasarım: Yaprak şekli, istediğiniz saksılarla yerleştirilebilir, odaya ilgi katabilir ve evinizin veya bahçenizin daha güzel görünmesini sağlayabilir.Bahçe standı 12,4" x 4,6 " boyutlarındadır ve farklı tırmanma bitkilerinde uygulamanız için uygundur.

3、Geniş Uygulama Yelpazesi: Paslanmaya dayanıklı siyah demir saksı kafesimiz gül, bezelye, sabah zaferi, böğürtlen ve daha fazlası gibi çoğu tırmanma bitkisini destekleyebilir.Kafesimizi güzel bitkilerinizi korumak için bahçe çiti olarak veya evinizi dekore etmek için veranda perdesi olarak da kullanabilirsiniz.

4、Kullanımı Kolay: Montajı ve kullanımı süper kolaydır ve bitkiler büyüdükçe ayarlanması kolaydır.Bu çelik mini bahçe bitkisi destek kafesini toprağa yapıştırın veya duvara veya destek kazıklarına sabitleyin.

5、%100 Risksiz Satın Alma: Müşterilere yüksek kaliteli ürünler ve harika bir alışveriş deneyimi sunmayı taahhüt eder.Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız veya herhangi bir şekilde memnun değilseniz, lütfen bize bir e-posta gönderin, harika bir çözüm sunacağız ve tüm sorunlar 24 saat içinde çözülecektir.

Pratik Tasarım: Bitkilerinizin artık dağınık görünmemesini sağlayabilir, tüm çevreyi daha fazla tasarım haline getirebilir ve ayrıca DIY yeteneğinizi gösterebilir.Esas olarak iç mekan tırmanma sarmaşıkları için kullanılır, bitkilerin fide aşamasında büyümesine, daha fazla güneş ışığı almasına, bitkilerin avantaj kazanmasına yardımcı olabilir ve bitki sarkmasını veya barınmasını önleyebilir.

Mükemmel hediye: Arkadaşlar için mükemmel bir hediye, mükemmel anneler günü hediyesi, mükemmel öğretmenler günü hediyesi, büyükanne ve büyükbaba için mükemmel bir hediye, bahçıvanlar ve bitki severler için mükemmel bir hediye.Bahçe, ev ve ofisi şık tutmak için mükemmel bir hediye.

Belirleme:

Ürün adı: Bitki tırmanma çerçevesi

Ürün malzeme: demir

Ürün boyutu: 31.5*11 cm/12.4*4.6 inç

Ürün ağırlığı: yaklaşık 100g

Ambalaj listesi:

Saksı bitkileri için kafes*1

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: diğer
  • Set Türü: NO

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Kamikaze9p - 2022-07-15
      5

    Sonunda bunu aldım! Harika görünüyor ve tırmanmaya başladığında destek arayan küçük bir bitki için gerçekten faydalı olacak.

Teklifinizi Bırakın