CoRui Tuya WiFi IR Evrensel Uzaktan Kumanda + Sıcaklık ve nem Sensörü Akıllı Yaşam Ses Kontrolü Alexa İle Çalışmak Google

CoRui Tuya WiFi IR Evrensel Uzaktan Kumanda + Sıcaklık ve nem Sensörü Akıllı Yaşam Ses Kontrolü Alexa İle Çalışmak Google Görüntü  0 CoRui Tuya WiFi IR Evrensel Uzaktan Kumanda + Sıcaklık ve nem Sensörü Akıllı Yaşam Ses Kontrolü Alexa İle Çalışmak Google Görüntü  1 CoRui Tuya WiFi IR Evrensel Uzaktan Kumanda + Sıcaklık ve nem Sensörü Akıllı Yaşam Ses Kontrolü Alexa İle Çalışmak Google Görüntü  2 CoRui Tuya WiFi IR Evrensel Uzaktan Kumanda + Sıcaklık ve nem Sensörü Akıllı Yaşam Ses Kontrolü Alexa İle Çalışmak Google Görüntü  3 CoRui Tuya WiFi IR Evrensel Uzaktan Kumanda + Sıcaklık ve nem Sensörü Akıllı Yaşam Ses Kontrolü Alexa İle Çalışmak Google Görüntü  4 CoRui Tuya WiFi IR Evrensel Uzaktan Kumanda + Sıcaklık ve nem Sensörü Akıllı Yaşam Ses Kontrolü Alexa İle Çalışmak Google Görüntü  5

CoRui Tuya WiFi IR Evrensel Uzaktan Kumanda + Sıcaklık ve nem Sensörü Akıllı Yaşam Ses Kontrolü Alexa İle Çalışmak Google

  • (1 Yorumlar)

₺514.70 ₺210.97

Etiketler: bitkiler zigbee, Google Ana Sayfa, akıllı wifi ır rf, zigbee tvr, sonoff ır uzaktan kumanda.

(SKU: w207911)

CoRui Tuya WiFi IR Evrensel Uzaktan Kumanda Sıcaklık ve nem Sensörü Akıllı Yaşam Ses Kontrolü Alexa Google İle Çalışmak

Tanım:

Boyut: 63 * 63 * 23mm

Mikro Giriş: DC 5 V / 1A

LED Göstergesi: Kırmızı renk

Kızılötesi Frekans: 38 kHz

Kızılötesi Aralığı: ≤10 Metre

Wi-Fi Protokolü: 2.4 GHz (5G ağını desteklemez)

Wi-Fi Standardı: IEEE 802.11 b / g / n

Sıcaklık Ölçüm Aralığı: - 10C~ 60

Sıcaklık Doğruluğu: ±1

Nem Ölçüm Aralığı: 10 % RH-99 % RH

Nem Doğruluğu: ±5 % RH

Özellikler:

3'ü 1 arada

IR evrensel uzaktan kumanda sıcaklık ve nem sensörü

[IR evrensel uzaktan kumanda]

1. IR evrensel uzaktan kumanda işlevi, klimalar, TV'ler, fanlar, DVD'ler, STB'LER, TV KUTUSU vb.Gibi kızılötesi cihazları etkinleştirmeye adanmıştır., bir uzaktan kumanda; binlerce IR kodu saklanır

2. Özel DIY kopyalama işlevi: Cihaz markasını "Akıllı Yaşam" uygulamasında bulamazsanız, programlanabilir DIY öğrenme işlevi aynı işlevi orijinal uzaktan kumandadan kopyalamaya yardımcı olabilir.Hava temizleyicileri, ısıtıcılar, fanlar, klimalar, DVD'ler, TV'ler gibi çoğu IR uzaktan kumanda cihazı uygundur.

3. Geleneksel cihazlar uygulamaya kolayca erişebilir ve hatta diğer akıllı cihazlarla akıllı sahneler oluşturabilir.Örneğin: Ev modu: Ev modunu açmak, klimayı otomatik olarak açmak, TV'yi açmak ve hava temizleyiciyi açmak için bir tuş.

4. Bu yeni akıllı 3'ü 1 arada sensörle donatılmış kızılötesi cihazları, ücretsiz mobil "Akıllı Yaşam/TUYA" uygulaması (Android ve iOS ile uyumlu) aracılığıyla istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde kontrol edebilirsiniz.

[Sıcaklık ve nem]

1. Ortamdaki nemi ve sıcaklığı gerçek zamanlı olarak izlemek için yüksek hassasiyetli sensörler kullanın.Sıcaklık farkı ±1℃ ve nem farkı ±%5 bağıl nemdir.

2. Mobil uygulama aracılığıyla, kendi akıllı sahnenizi oluşturmak için diğer akıllı cihazlarla kullanabilirsiniz.Sıcaklık ve nem sensörüne göre ortamdaki nem ve sıcaklık ayarlanabilir.

Örneğin, ayar sıcaklığı 30°C'nin üzerindeyse, evrensel uzaktan kumanda klimayı otomatik olarak açacaktır (klima sıcaklığı 22°C'ye veya istediğiniz herhangi bir sıcaklığa ayarlanabilir ).

3. Uzaktan izleme, WiFi sıcaklık ve nem sensörünün sıcaklığını ve nemini uzaktan görüntüleyebilir ve bebek odasını gerçek zamanlı olarak izleyebilir.

【Bluetooth'u açın, uygulama 3'ü 1 arada sensörle hızlı bir şekilde eşleşir】

【Ses Kontrolü】 Alexa, klimayı 77 derece Fahrenheit'e ayarlayın.Basit bir sesli virgül

Paket içeriği:

1 * sensör, 1 * USB veri kablosu, 1 * manuel

  • destek: Dropshipping/Toptan Satış
  • İsim 9: kızılötesi uzaktan kumanda
  • İsim 4: Tuya WiFi IR uzaktan kumanda
  • Sertifika: Hiçbiri
  • İsim 5: Tuya akıllı yaşam APP Uzaktan Kumanda
  • İsim 1: WiFi akıllı uzaktan kumanda
  • İsim 6: Tuya WiFi Uzaktan Kumanda
  • Marka Adı: CoRui
  • İsim 8: Evrensel uzaktan kumanda
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İsim 10: klima uzaktan kumandası
  • İsim 7: WiFi IR Uzaktan Kumanda
  • İsim 3: IR uzaktan kumanda

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Lilfreaky77 - 2022-12-28
      5

    teşekkür ederim

Teklifinizi Bırakın