100 Adet/grup Yenilik şişe Tarzı Yapışkan çanta Şeker Renkli kutu çanta Bebek Duş doğum günü partisi kaynağı Dekorasyon iyilik

100 Adet/grup Yenilik şişe Tarzı Yapışkan çanta Şeker Renkli kutu çanta Bebek Duş doğum günü partisi kaynağı Dekorasyon iyilik Görüntü  0 100 Adet/grup Yenilik şişe Tarzı Yapışkan çanta Şeker Renkli kutu çanta Bebek Duş doğum günü partisi kaynağı Dekorasyon iyilik Görüntü  1

100 Adet/grup Yenilik şişe Tarzı Yapışkan çanta Şeker Renkli kutu çanta Bebek Duş doğum günü partisi kaynağı Dekorasyon iyilik

  • (0 Yorumlar)

₺86.29 ₺68.99

Etiketler: kızlar için çantalar ve cüzdanlar, çanta çanta, çanta kurtarma, hediyeler için plastik torbalar, külkedisi çantası, düğün için elbise kutuları, selofan ambalaj torbası, Düğün.

(SKU: w211534)

Tanım:

Bebek Duş şeker kutusu ambalaj çantası çerezler olay parti kaynağı yapışkanlı şişe desen çanta

Malzeme: plastik / yapıştırıcı

Boyutu: 7 cm X 10 cm+3 cm (Sızdırmazlık parçası )

Renk: Beyaz / Sarı / Gökyüzü Mavi

Miktar: 100 adet / grup

Ambalaj: 100 adet / grup

Dikkat: Makineden toplu poduction olduğu için, birkaç adet kaybolabilir; 97--100pcs normal duruma aittir

Ödeme hakkında

1. Alıcılar sipariş verirken ne yapmalı?

* Öğeleri dikkatlice kontrol edin.Sayfada belirlediğimiz nakliye veya kalite hakkında sorularınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin.

* İstediğiniz renkleri, tasarımları, boyutları vb. Bize bildirin.

* Adınızı/adresinizi/posta kodunuzu/telefon numaranızı kontrol edin.

* Maliyetlerinizi ve sorunlarınızı önlemek veya en aza indirmek için, pls gerekirse Gümrükleme için malların değerini önerir.

2. Sipariş verdikten sonra ne yapacağız?

* Ödeme yapıldıktan sonra 1~2 gün içinde hazırlayın ve gönderin.

* Takip numaralarını bilgilendirin.

* Ürünlerde veya teslimatta bir şey olursa alıcılara e-posta gönderin veya arayın (teslimat sırasında evde kimse yok, ürünler stokta yok, vb.).

3.Ödeme: Alipay, batı Birliği ile ödeme kabul ediyoruz

Nakliye hakkında

Tüm öğenin toplam ağırlığı 2 kg'dan az ise.parsel kayıtlı post airmail ile sevk edilecektir.

Teslim süresi:

Havayolu ile: ASYA, Batı AVRUPA ve Kuzey Amerika'ya 10-25 gün.

Güney Amerika, Orta Doğu, Doğu AVRUPA ve Afrika'ya 15-30 hafta.

Tüm öğenin toplam ağırlığı 2 kg'dan fazlaysa, iyi yeni.parsel ekspres postaya yükseltilecektir .ve ekstra ekspres posta ücreti alınmaz.Teslim süresi: 5-10 iş günü

Öğeler ödeme alındıktan sonra 3 iş günü içinde sevk edilecektir.Biz yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değildir.

Nakliye ile ilgili başka sorularınız varsa, lütfen bana bildirin.Herhangi bir sorunu veya sorunu en iyi nasıl çözeceğimizi tartışabiliriz.

Uluslararası Alıcı lütfen dikkat:

1 Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.Bu masraflar ürün fiyatına ve nakliye ücretine dahil değildir.

2 Lütfen ülkenize danışın?bu ek masrafların teklif vermeden/ satın almadan önce ne olacağını belirlemek için gümrük idaresine başvurun.

iade politikası

1. Öğeyi aldığınızda, lütfen listedeki açıklamaya uyduğundan emin olmak için hemen inceleyin.Bir şey tatmin edici değilse, lütfen bize ulaşın .sizin için çözmek için elimizden geleni yapacağız.

2. Öğe kusurlu ise, teslimat 7 gün içinde bize haber veriniz, tüm öğeleri kendi durumuna iade edilmelidir .malların iadesi veya değişimi için hak kazanmak için.

Geri bildirim:

Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz iletişim herhangi bir sorun yoluyla almak için en iyi yol olduğuna inanıyoruz, bu yüzden pls herhangi bir sorun varsa bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Satış konusundaki zengin deneyimime dayanarak size memnun bir çözüm sunacağımıza söz veriyoruz

  • kullanım hızı: Bebek Duş Doğum Günü Partisi / Düğün Malzemeleri
  • Model Numarası: 7 CM X 10 cm+3 cm
  • Renk: Beyaz / Sarı / Gök Mavisi
  • Neden: Vaftiz ve Vaftiz, doğum günü partisi, Parti, Çocuk Bayramı
  • Malzeme: Plastik, Plastik / Yapıştırıcı
  • Boyut: 7cmX10cm+3cm

 

Teklifinizi Bırakın