Alaşım Parmak Scooter Parmak Ayakkabı Oyuncak Parmak Scooter Pantolon İle Mini Kaykay Parmak Oyuncak Hediye İçin A0H0

Alaşım Parmak Scooter Parmak Ayakkabı Oyuncak Parmak Scooter Pantolon İle Mini Kaykay Parmak Oyuncak Hediye İçin A0H0 Görüntü  0 Alaşım Parmak Scooter Parmak Ayakkabı Oyuncak Parmak Scooter Pantolon İle Mini Kaykay Parmak Oyuncak Hediye İçin A0H0 Görüntü  1 Alaşım Parmak Scooter Parmak Ayakkabı Oyuncak Parmak Scooter Pantolon İle Mini Kaykay Parmak Oyuncak Hediye İçin A0H0 Görüntü  2 Alaşım Parmak Scooter Parmak Ayakkabı Oyuncak Parmak Scooter Pantolon İle Mini Kaykay Parmak Oyuncak Hediye İçin A0H0 Görüntü  3 Alaşım Parmak Scooter Parmak Ayakkabı Oyuncak Parmak Scooter Pantolon İle Mini Kaykay Parmak Oyuncak Hediye İçin A0H0 Görüntü  4 Alaşım Parmak Scooter Parmak Ayakkabı Oyuncak Parmak Scooter Pantolon İle Mini Kaykay Parmak Oyuncak Hediye İçin A0H0 Görüntü  5

Alaşım Parmak Scooter Parmak Ayakkabı Oyuncak Parmak Scooter Pantolon İle Mini Kaykay Parmak Oyuncak Hediye İçin A0H0

  • (0 Yorumlar)

₺167.45 ₺83.82

(SKU: w213583)

Tanımlamak:

gösterildiği gibi renk

Malzeme: Alaşım

Ağırlık: 28.9 gram

Boyutu: 8.5 * 8.5 cm / 3.34 * 3.34 inç

1. Yüksek kaliteli malzemelerden ve alaşımlardan yapılmış, dayanıklı, kırılması kolay değil, solması kolay değil, çizilmesi kolay değil ve dayanıklıdır.

2. Bu parmak oyuncak seti eller ve koordinasyon ve esneklik egzersiz yapabilir, konsantrasyonlarını artırabilir.İş stresini azaltın.Can sıkıntısını gidermenize ve hayatınızı zenginleştirmenize yardımcı olabilirler.Anksiyete ve depresyonu olan çocuklar, yetişkinler ve ofis çalışanları için idealdir.

3. Hafif ve taşıması kolay: Bu eğlenceli mini parmak oyuncak yetişkinlerin ve gençlerin eğlenceli ihtiyaçlarını karşılar, tüm oyuncaklar şeffaf bir kutuya yerleştirilir, küçük boyutlu, taşımaya uygun, partiler, doğum günleri, okul oyunları için iyi bir seçim hediyesi.

4. ÇOCUKLAR İÇİN MÜKEMMEL HEDİYE: Mini parmak scooterları ve kaykaylar dekorasyon olarak kullanılabilir ve erkeklerin doğum günü partileri için de uygundur; Onları erkek ve kızlarınıza doğum günü veya tatil hediyesi olarak verebilir veya yatak odasını dekore etmek için kullanabilirsiniz.

Notlar:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterir ve gerçek renk aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, istediğiniz zaman benimle iletişime geçebilirsiniz, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak yalnızca referansınız için.

3. Karışık ürün, renk ve ebat siparişlerini kabul edebiliriz.

Bu ürün şunları içerir:

1 set parmak scooter

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

  • Öğe Türü: Parmak Kaykayları
  • Model Numarası: parmak scooter
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Maden
  • Sertifika: CE
  • Yaş Öner: 7-12y

 

Teklifinizi Bırakın