M22 Su Matkap Hızlı Bırakma Eklem Su sondaj kulesi anti-lock Hızlı Sökme Matkap Beton delik Açıcı Delme Adaptörü

M22 Su Matkap Hızlı Bırakma Eklem Su sondaj kulesi anti-lock Hızlı Sökme Matkap Beton delik Açıcı Delme Adaptörü Görüntü  0 M22 Su Matkap Hızlı Bırakma Eklem Su sondaj kulesi anti-lock Hızlı Sökme Matkap Beton delik Açıcı Delme Adaptörü Görüntü  1 M22 Su Matkap Hızlı Bırakma Eklem Su sondaj kulesi anti-lock Hızlı Sökme Matkap Beton delik Açıcı Delme Adaptörü Görüntü  2 M22 Su Matkap Hızlı Bırakma Eklem Su sondaj kulesi anti-lock Hızlı Sökme Matkap Beton delik Açıcı Delme Adaptörü Görüntü  3 M22 Su Matkap Hızlı Bırakma Eklem Su sondaj kulesi anti-lock Hızlı Sökme Matkap Beton delik Açıcı Delme Adaptörü Görüntü  4 M22 Su Matkap Hızlı Bırakma Eklem Su sondaj kulesi anti-lock Hızlı Sökme Matkap Beton delik Açıcı Delme Adaptörü Görüntü  5

M22 Su Matkap Hızlı Bırakma Eklem Su sondaj kulesi anti-lock Hızlı Sökme Matkap Beton delik Açıcı Delme Adaptörü

  • (0 Yorumlar)

₺507.85 ₺299.54

Etiketler: su sondaj, matkap bağlantı çubuğu, Dinlen, m22'den sds'ye, toz toplayıcı matkap, elmas matkap m22.

(SKU: w214009)

M22 Su Matkap Hızlı Bırakma Eklem Su sondaj kulesi anti-lock Hızlı Sökme Matkap Beton delik Açıcı Delme Adaptörü

1. Geleneksel su matkap ucunun sökülmesi zordur, bu su matkabı hızlı serbest bırakma bağlantısı kolayca sökmenizi sağlar. 2. Yüzey pürüzsüz, paslanması kolay değil, sağlam ve dayanıklıdır ve oturması daha yüksektir. 3.Basit kullanım, tak ve çalıştır, daha azıyla daha fazlasını yapmanızı sağlar. 4.Çoğu su sondaj makinesi için uygun M22 dişli arayüz.

Malzeme: Alüminyum alaşım Dişli arayüz: M22

Paket içeriği: 1 adet*dişi konnektör.Veya 1 adet*Erkek konnektör.

Izin lütfen 0.5-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Hatırlatmak:

Sevgili müşteri, himayeniz için çok teşekkür ederim.Postacının paketi doğru bir şekilde teslim edebilmesi ve kayıp olasılığını azaltabilmesi için lütfen siparişi vermeden önce alıcıyı, alıcı adresi ve irtibat telefon numarasını onaylayın.Bu dükkanda yaptığınız tüm çalışmalar için çok teşekkür ederim.Tüm personel hepinize mutlu bir yaşam diler! ! !

Dropshopping :

1. Artık her 5 günde bir yenilemek için yeterli stokumuz var.

2. Ürünlerimiz neredeyse tüm dünyada satılmaktadır.

3. Teslimattan sonra lojistik sipariş numarasını sağlayabiliriz .

4. Biz 24-48 saat içinde gemi olacak. (Hafta sonları hariç)

5. Bu dükkandaki herhangi bir ürün yeniden satılabilir, ihtiyacınız olursa sipariş verdikten sonra yüksek kaliteli resimler ve videolar sağlayacağım.

6. Dropshipping müşterilerini çok memnuniyetle karşılıyoruz.Paket herhangi bir fatura içermez ve VIP bağlantıları ve CsV sipariş hizmetleri sağlayabilir.İyi işbirliğinizi dört gözle bekliyoruz.

Skype'ım / Uygulama Nedir: 8615279438819-Woods Yu

Satıcı Mesajı:

Değerli müşterimiz,

Satın alma işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen önce çevrimiçi personel ile iletişim kurun ve tüm sorunlarınızı çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Himayeniz için çok teşekkür ederim!Sana mutlu bir hayat diliyorum!

İçtenlikle,

Satıcı

  • Model Numarası: Su matkabı hızlı serbest bırakma bağlantısı
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri: Metal işleme
  • Marka Adı: isfriday

 

Teklifinizi Bırakın