Yükseltme Kablolu HSH Pickguard Seti Çok Fonksiyonlu Anahtarı Wilkinson WVC Alnico Manyetikler Yüksek DCR 4 Tek Kesim Anahtarı 20 Ton Daha Fazla

Yükseltme Kablolu HSH Pickguard Seti Çok Fonksiyonlu Anahtarı Wilkinson WVC Alnico Manyetikler Yüksek DCR 4 Tek Kesim Anahtarı 20 Ton Daha Fazla Görüntü  0 Yükseltme Kablolu HSH Pickguard Seti Çok Fonksiyonlu Anahtarı Wilkinson WVC Alnico Manyetikler Yüksek DCR 4 Tek Kesim Anahtarı 20 Ton Daha Fazla Görüntü  1 Yükseltme Kablolu HSH Pickguard Seti Çok Fonksiyonlu Anahtarı Wilkinson WVC Alnico Manyetikler Yüksek DCR 4 Tek Kesim Anahtarı 20 Ton Daha Fazla Görüntü  2 Yükseltme Kablolu HSH Pickguard Seti Çok Fonksiyonlu Anahtarı Wilkinson WVC Alnico Manyetikler Yüksek DCR 4 Tek Kesim Anahtarı 20 Ton Daha Fazla Görüntü  3 Yükseltme Kablolu HSH Pickguard Seti Çok Fonksiyonlu Anahtarı Wilkinson WVC Alnico Manyetikler Yüksek DCR 4 Tek Kesim Anahtarı 20 Ton Daha Fazla Görüntü  4 Yükseltme Kablolu HSH Pickguard Seti Çok Fonksiyonlu Anahtarı Wilkinson WVC Alnico Manyetikler Yüksek DCR 4 Tek Kesim Anahtarı 20 Ton Daha Fazla Görüntü  5

Yükseltme Kablolu HSH Pickguard Seti Çok Fonksiyonlu Anahtarı Wilkinson WVC Alnico Manyetikler Yüksek DCR 4 Tek Kesim Anahtarı 20 Ton Daha Fazla

  • (0 Yorumlar)

₺2 276.79

Etiketler: yükseltme kablolu hsh pickguard seti çok fonksiyonlu anahtar, gitar çantası, gitar gövdesi boş, wilkinson humbucker, hardtail stratocaster gövdesi, tek kesim gitar.

(SKU: w216611)

LUNA Müzik Mağazasına Hoş geldiniz

Ürün Tanıtımı:

Ürün Modeli: Yükseltme Yüklü HSH Gitar Pickguard Seti

Menşe Yeri : Kore Fabrika OEM

Malzeme: HSH Alnico Manyetikler

Manyetikler DC Direnci (yaklaşık.): Boyun Manyetikler 7.75 K; Orta Manyetikler 9.18 K; Köprü Manyetikler 14.55 K

(K direnci sadece referans içindir, sıcaklık değiştikçe değişecektir)

3× 500 K Potansiyometre,1 V 2 T

4 × tek kesim Geçiş; 1 ınhanced anahtarı

1× CDE Turuncu Kapaklar

1× Epiphone Çıkış Jakı

Fonksiyon ve özellik : 7 yollu anahtar, 20 farklı stil sesi alabilir, herhangi bir ortak gitar konfigürasyonunu yükseltmek için mükemmel bir yedek

Kullanım kapsamı :Çoğu Fender ST gitarı için uygundur

Kullanım Zorluğu :basit, ayrılmış teli gitar yay pençesine lehimleyin

Ağırlık :700 g / takım

Aksesuarlar: 11 vidalar

Önemli ipuçları:

1.5 Vitesli anahtar ilk konuma yerleştirildiğinde, boyun manyetikleri çalışır.Şu anda gelişmiş anahtara bastıktan sonra, boyun + köprü manyetikleri aynı anda çalışacaktır.

2.5 Vitesli anahtar ikinci konumdayken, boyun + orta manyetikler birlikte çalışır, şu anda gelişmiş fonksiyon anahtarına basıldığında, boyun + orta + köprü manyetikleri aynı anda çalışır.

3.Her pikabın bağımsız bir tek kesimli (İtme-Çekme) anahtarı vardır.Tek kesimli anahtarı açtıktan sonra, Tek kesimin sesi iyi değilse, kompanzasyon anahtarını kullanmak daha iyi olacaktır.

4.Ürün fiyatlarımız ve navlun oranlarımız belirlenir, Tek bir ürün veya birden fazla homojen ürün satın alırsanız, lütfen "Şimdi Satın Al" ı tıklayın; Birden fazla farklı ürün satın almak istiyorsanız, lütfen bazı ambalaj yüklerinden tasarruf edebilen "Arabaya Ekle" yi tıklayın .Sistem, "Şimdi Satın Al "veya" Arabaya Ekle " adresinize göre doğru gönderimi hesaplayacaktır.

Farkına varmak:

1.Biz tatil hariç ödeme onay alındıktan sonra 24-72 saat içinde mal gemi garanti.

2.Biz www.endustripatent.com.tr Standart Nakliye tarafından öğeyi gemi olacak, özel Hat-YW, EMS, DHL, Fedex, hangi seçiminize göre olacak.Genellikle öğeyi sizin için 10usd'den daha düşük bir değere sahip gitar parçaları olarak göndeririz ve çok fazla özel ücret ödemezsiniz veya sadece biraz vergi ödersiniz.Gitarı almanıza yardımcı olacak yeterli deneyime sahibiz.

3.45 gün sonra öğeyi almadıysanız veya ürünümüzden ve hizmetimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorunu çözmek için her türlü çabayı göstereceğiz.

4. İthalat vergileri / vergiler / harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu ek maliyetleri netleştirmek için lütfen yanınızdaki gümrüklere danışın.Gümrük ücretleri normalde nakliye şirketi tarafından tahsil edilir veya parselinizi aldığınızda toplanır.

Garanti:

1. Tüm öğeler 1 yıl garantilidir.Satın alma işleminiz satılabilir kaliteye, amaca uygunluğa veya açıklamaya uymuyorsa, sorunlarınızın çözüldüğünden emin olabiliriz .

2. Yanlış sevk öğeler için, teslimattan sonra 48 saat içinde bizimle irtibata geçiniz.Doğru ürünleri teslim etmeyi veya tüm ödemenizi iade etmeyi ayarlayacağız.

3.Arızalı veya hatalı ürünler için lütfen fotoğraf veya video çekin, onaylandıktan sonra yeniden gönderir veya iade ederiz.

  • Kaynak: (Kökeni)KR

 

Teklifinizi Bırakın