D & D Minyatürleri Aksiyon Figürü Ahşap Ekran Standı-Büyük 3 Katlı Brigantine Gemi Paketi Masa Üstü RPG

D & D Minyatürleri Aksiyon Figürü Ahşap Ekran Standı-Büyük 3 Katlı Brigantine Gemi Paketi Masa Üstü RPG Görüntü  0 D & D Minyatürleri Aksiyon Figürü Ahşap Ekran Standı-Büyük 3 Katlı Brigantine Gemi Paketi Masa Üstü RPG Görüntü  1 D & D Minyatürleri Aksiyon Figürü Ahşap Ekran Standı-Büyük 3 Katlı Brigantine Gemi Paketi Masa Üstü RPG Görüntü  2 D & D Minyatürleri Aksiyon Figürü Ahşap Ekran Standı-Büyük 3 Katlı Brigantine Gemi Paketi Masa Üstü RPG Görüntü  3 D & D Minyatürleri Aksiyon Figürü Ahşap Ekran Standı-Büyük 3 Katlı Brigantine Gemi Paketi Masa Üstü RPG Görüntü  4 D & D Minyatürleri Aksiyon Figürü Ahşap Ekran Standı-Büyük 3 Katlı Brigantine Gemi Paketi Masa Üstü RPG Görüntü  5

D & D Minyatürleri Aksiyon Figürü Ahşap Ekran Standı-Büyük 3 Katlı Brigantine Gemi Paketi Masa Üstü RPG

  • (0 Yorumlar)

₺758.74

Etiketler: minyatür pvc rpg, gemi brezilya kilitleri, montessori ahşap robot, tanımsız pantolon, ahşap küpe ücretsiz gemi, rpg antik zar, minyatürler dnd familiars, minyatürler fantezi rpg, minyatürler vampir rpg d, maskeler rpg.

(SKU: w217441)

Mermi Noktaları:

GÜZEL VE İŞLEVSEL tasarım: Zıvana tertibatından alt güvertedeki oda düzenine kadar her şey çok iyi düşünülmüş, özellikle Poseidon fiyonklu figür güzelce şekillendirilmiştir.Bu tahta, masa üstü oyununuza gerçekten bir daldırma unsuru ekler.

BÜYÜK BOY: 17.7" uzunluk, 5.7" genişlik ve 4.9 " yükseklik.Ve bu gemi, D&D minyatürlerinizin yüksekliğini karşılamak için her seviyede 2,36" açıklığa sahip 3 seviyeye sahiptir.Boyut çoğu minyatürle eşleşir.

Montajı KOLAY: Tutkal yok, vida yok-Kolay kurulum veya yırtılma için gömme zıvana bağlantılarına sahip bu harika masa üstü gemi.

YETERİNCE SAĞLAM: Yüksek kaliteli huş kontrplaktan ve mükemmel işçilikten üretilmiştir.Gerekirse büyük boyutlu bir minyatür de dahil olmak üzere birkaç minyatür için yeterince güçlü.

RPG oyuncusu için benzersiz hediye: Bu ahşap tekne, korsanları ve minyatürleri seven siz veya arkadaşlarınız için yeni bir hediye olacaktır.Ve D&D oyuncuları için en havalı şey olabilir!CZYY Brigantine Gemimiz masanıza muhteşem bir heyecan getireceğinden emin!

Tanım:

Bu gemi, D&D minyatürlerinizin yüksekliğini karşılamak için her seviyede 2,36" açıklığa sahip 3 seviyeye sahiptir.Tüm seviyeler 1 " kare ızgaraya sahiptir.Gemide 3 direk, bir kapak ve yenilenmiş bir alt güverte döşeme planı var.

Gemi, zıvana bağlantılı ahşap desteklere sahip huş kontrplaktan yapılmıştır-Taşınması ve tekrar bir araya getirilmesi kolaydır.

Boyutlar: 17.7 "x 5.7" x 4.9 "(Boyut çoğu minyatür ölçeklemeyle eşleşir)

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Öner: 12+y

 

Teklifinizi Bırakın