1/2/5 adet Ultra Güçlü Evrensel Mastik Tutkal Süper Güçlü Yapıştırıcı Ve Hızlı Kuruyan Tutkal Plastik Süper Tutkal SCVD889

1/2/5 adet Ultra Güçlü Evrensel Mastik Tutkal Süper Güçlü Yapıştırıcı Ve Hızlı Kuruyan Tutkal Plastik Süper Tutkal SCVD889 Görüntü  0 1/2/5 adet Ultra Güçlü Evrensel Mastik Tutkal Süper Güçlü Yapıştırıcı Ve Hızlı Kuruyan Tutkal Plastik Süper Tutkal SCVD889 Görüntü  1 1/2/5 adet Ultra Güçlü Evrensel Mastik Tutkal Süper Güçlü Yapıştırıcı Ve Hızlı Kuruyan Tutkal Plastik Süper Tutkal SCVD889 Görüntü  2 1/2/5 adet Ultra Güçlü Evrensel Mastik Tutkal Süper Güçlü Yapıştırıcı Ve Hızlı Kuruyan Tutkal Plastik Süper Tutkal SCVD889 Görüntü  3 1/2/5 adet Ultra Güçlü Evrensel Mastik Tutkal Süper Güçlü Yapıştırıcı Ve Hızlı Kuruyan Tutkal Plastik Süper Tutkal SCVD889 Görüntü  4

1/2/5 adet Ultra Güçlü Evrensel Mastik Tutkal Süper Güçlü Yapıştırıcı Ve Hızlı Kuruyan Tutkal Plastik Süper Tutkal SCVD889

  • (0 Yorumlar)

₺14.44 ₺8.93

Etiketler: keratin çivi tutkalı, yapıştırıcı sprey tutkal, raflar süper yapıştırıcı, sprey tutkal asda, cam süper mario saman, süper yapışkan kirpik yapıştırıcısı, boya tutkal, tutkal tabancaları plastik, süper uzun tam tırnak, silikon cam tutkalı.

(SKU: w218699)

1/2/5 adet Ultra Güçlü Evrensel Mastik Tutkal Süper Güçlü Yapıştırıcı Ve Hızlı Kuruyan Tutkal SCVD889

Özellikler:

1. Evinize sahip olması gereken süper yapışkan bir yapıştırıcı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.Ultra güçlü üniversal dolgu macunu yapıştırıcısının tanıtılması.

2. Ultra güçlü üniversal dolgu macunu tutkalı, yapıştırılması gereken öğelere veya yüzeylere karışmayı kolaylaştıran düşük kalınlığa sahip süper güçlü bir yapıştırıcı ve hızlı kuruyan yapıştırıcıdır.

3. Hemen üzerine yapışan etil bazlı siyanoakrilat yapıştırıcıdır. contact.It 30 kadar hızlı güçlü bir yapışma özelliğine sahiptir seconds.It en sert yüzeyleri bile mükemmel, pürüzsüz ve pürüzsüz bir şekilde yapıştırmak ve yapıştırmak için özel olarak formüle edilmiştir. evenly.It kokusuz, su geçirmez ve hava koşullarına dayanıklıdır.

4. Ultra güçlü üniversal dolgu macunu tutkalı süper güvenlidir use.It damlatmadan hassas bir uygulama sağlayan ince bir nozüle sahiptir ve oozing.It ulaşılması zor alanlar için ekstra bir lomg ucu vardır.

5. Metal, cam, kauçuk, seramik, porselen, ahşap, plastik, deri, kağıt, taş elyaf ve hatta sert asidik gibi malzemeler için mükemmeldir woods.it kullanımı kolaydır ve dıy alet kutularınız için gerçekten bir zorunluluktur.

Belirleme:

Net ağırlık: 12 g / adet

Adet: 1/2/5 adet isteğe bağlı

1/2/5 (isteğe bağlı) x Mastik Tutkal

  • Kendin Yap Malzemeleri: Döşeme
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Tip: Silikon Dolgu Macunu
  • Model Numarası: 273506

 

Teklifinizi Bırakın