Kensen IPL epilasyon Epilatör lazer kalıcı epilasyon ağrısız Epilatör atış ışık bakliyat tüm vücut saç çıkarıcı

Kensen IPL epilasyon Epilatör lazer kalıcı epilasyon ağrısız Epilatör atış ışık bakliyat tüm vücut saç çıkarıcı Görüntü  0 Kensen IPL epilasyon Epilatör lazer kalıcı epilasyon ağrısız Epilatör atış ışık bakliyat tüm vücut saç çıkarıcı Görüntü  1 Kensen IPL epilasyon Epilatör lazer kalıcı epilasyon ağrısız Epilatör atış ışık bakliyat tüm vücut saç çıkarıcı Görüntü  2 Kensen IPL epilasyon Epilatör lazer kalıcı epilasyon ağrısız Epilatör atış ışık bakliyat tüm vücut saç çıkarıcı Görüntü  3 Kensen IPL epilasyon Epilatör lazer kalıcı epilasyon ağrısız Epilatör atış ışık bakliyat tüm vücut saç çıkarıcı Görüntü  4 Kensen IPL epilasyon Epilatör lazer kalıcı epilasyon ağrısız Epilatör atış ışık bakliyat tüm vücut saç çıkarıcı Görüntü  5

Kensen IPL epilasyon Epilatör lazer kalıcı epilasyon ağrısız Epilatör atış ışık bakliyat tüm vücut saç çıkarıcı

  • (0 Yorumlar)

₺4 511.77 ₺2 707.10

Etiketler: epilasyon yasal ıpl, n epilasyon, epilatör global, asda veet tüy dökücü krem, landury saç çıkarıcı, ıpl minilaser epilasyon, epilatör Ankara lazer qi, tanımsız pantolon, ıpl 600 lazer, kapı t7.

(SKU: w219734)

Özellik

1. Evde gelişmiş güzellik bakımı-nerede olursanız olun birinci sınıf epilasyon hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.Epilatörümüz, her zaman, her yerde yanınızda kolayca taşımanıza olanak tanıyan en son teknoloji ile tasarlanmıştır.Bir daha asla bir güzellik salonunda yüzlerce dolar harcamayacaksınız.

2. cildiniz için %100 güvenli-Diğer kalıcı epilasyon yöntemleriyle karşılaştırıldığında, en son IPL epilasyon teknolojisi cildinizin tamamen güvende olmasını sağlayabilir.Bu nedenle epilasyon cihazı olarak seçtiğinizde cildinize güvenli bir koruma sağlayacaksınız.Cihazı kullanırken koruyucu gözlük takın.

3. IPL kalıcı epilasyon cihazımız erkekler için idealdir ve women.It saçları kollardan, koltuk altlarından, bacaklardan, sırttan, göğüsten, bikini çizgisinden ve yüzden çıkarmak için çok uygundur.

4. Epilatörler için güvenilir bir seçim-dünya çapında 2.000'den fazla kişi üzerinde araştırma yaptık.Epilasyon: İnsanların yaklaşık %86,5'i sadece 5 seanstan sonra epilasyon yaptırır.Epilasyon: İnsanların %83,2'sinin 8 kursa ihtiyacı var.3-6 aylık kullanımdan sonra saçlar belirgin şekilde azalır ve saçlar artık uzamaz.Sadece iki ayda bir veya daha uzun süre korumamız gerekiyor.

Kullanım adımları

1) Önce gücü takın ve makineyi açın; dişliyi seçin; ilk kullanım için, düşük vitesten uygun vitese yavaşça başlamanız önerilir.

2) Lütfen lazer kafasını cilde koyun, enerji göstergesi yanıp söndükten sonra işlemi tamamlamak için başlat düğmesine basın; bir sonraki kısma geçin ve çalışmaya devam edin.

3) Makineyi açtıktan sonra; ışık emisyonu işlemi için emisyon düğmesine kısa basın, otomatik / manuel ışık emisyonu modu geçişi için emisyon düğmesine uzun basın.

Belirtim

Adı: IPL Epilasyon ile Değiştirilebilir Kafa

Modeli: T7

Adaptör Modeli: LY005SPS-120400J

Yanıp sönme sayısı: 999999

Malzeme: ABS

Yanıp söner Alanı: 3.5 cm2

Işık kaynağı: yoğun darbeli ışık

Flaş Enerjisi: 7-12. 5 J

Flaş Seviyesi: 5 ayarlanabilir seviye

AC Adaptörü: 100-240 V

Boyutu: 77x41. 5x170mm

Ağırlık: 285g

Enerji Tüketimi: 48 W

Giriş Gerilimi: DC12V 4A

Otomatik Kapanma: Yaklaşık 5 dakika

  • Malzeme: abs
  • Öğe Türü: Epilatör
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: CE
  • Güç Tipi: Elektrik
  • Kullanmak: Vücut
  • Model Numarası: T7 Serisi
  • Marka Adı: kensen'in

 

Teklifinizi Bırakın