5 adet Yumuşak Balıkçılık Lures Yapay Yem parıltılı ışıltı Karides Cazibesi Grub Solucanlar Cazibesi Tuzlu Su Tatlısu Bas Cazibesi

5 adet Yumuşak Balıkçılık Lures Yapay Yem parıltılı ışıltı Karides Cazibesi Grub Solucanlar Cazibesi Tuzlu Su Tatlısu Bas Cazibesi Görüntü  0 5 adet Yumuşak Balıkçılık Lures Yapay Yem parıltılı ışıltı Karides Cazibesi Grub Solucanlar Cazibesi Tuzlu Su Tatlısu Bas Cazibesi Görüntü  1 5 adet Yumuşak Balıkçılık Lures Yapay Yem parıltılı ışıltı Karides Cazibesi Grub Solucanlar Cazibesi Tuzlu Su Tatlısu Bas Cazibesi Görüntü  2 5 adet Yumuşak Balıkçılık Lures Yapay Yem parıltılı ışıltı Karides Cazibesi Grub Solucanlar Cazibesi Tuzlu Su Tatlısu Bas Cazibesi Görüntü  3 5 adet Yumuşak Balıkçılık Lures Yapay Yem parıltılı ışıltı Karides Cazibesi Grub Solucanlar Cazibesi Tuzlu Su Tatlısu Bas Cazibesi Görüntü  4 5 adet Yumuşak Balıkçılık Lures Yapay Yem parıltılı ışıltı Karides Cazibesi Grub Solucanlar Cazibesi Tuzlu Su Tatlısu Bas Cazibesi Görüntü  5

5 adet Yumuşak Balıkçılık Lures Yapay Yem parıltılı ışıltı Karides Cazibesi Grub Solucanlar Cazibesi Tuzlu Su Tatlısu Bas Cazibesi

  • (0 Yorumlar)

₺148.82 ₺102.64

Etiketler: yumuşak tonları pembe, balıkçılık lures tr, 38 balıkçılık lures, küçük tuzlu su balıkçılığı, pembe silikon solucan, solucan betklry alabalık kayan, pembe solucan, yumuşak renkli solucan, olta tuzlu su, balıkçılık beyaz solucan.

(SKU: w220161)

1. Gerçekçi Yüzme Eylemi: Bu karides yemleri iyi yapılmıştır, karides parçalı bir gövdeye sahiptir, her bölüm suda gerçekçi yüzme hareketi sağlayan bir bağlantı ile bağlanır.Küçük bir hareket ve yavaş bir geri alma ile gerçekten su boyunca sıçrayan gerçek bir karides gibi görünüyor.

2. Önceden hileli Balıkçılık Lures: Kancalı karides cazibesi, kanca vücudun üstüne gizlenmiştir, güçlü ve ultra keskin kanca, balık yakalama şansınızı artırır.Onları bir liderle yüksek alçak bir teçhizata bağlayın.Sonra onları doğrudan jigden aşağı indirin.Karidesler güzelce alçalır ve çabucak iner, karideslerin atlamasını simüle etmek için kısa patlamalar halinde sarsmak isteyeceksiniz.

3. Doğal Görünümlü: Doğal karides renkleri, karides desenleri canlı, tıpkı gerçek karides gibi, gerçekçi ve daha baştan çıkarıcı vuruşlar yaparken, kalın tasarım kancanın gizlenmesini sağlar ve daha fazla balık yakalamanıza yardımcı olur.

4. Dayanıklı Malzeme: Mukavemet tokluğu, ısırmaya karşı direnç, birden fazla vuruş yapmaya hazır, aşırı mukavemet ve esnek esnek malzeme birçok ısırık için dayanacaktır.Karides cazibesi çok iyi dayanır, kolayca yırtılmaz.

5. Yaygın Balıkçılık Türleri: Bu karidesler, kırmızı balık, alabalık, snook ve karides yiyen hemen hemen her şeyi yakalamak istediğiniz daireleri veya kıyı bölgelerini yakalamak için harikadır!Şartname: Ağırlık x Uzunluk: 1/4 oz x 3.15 in,1/3 oz x 3.15 in, 3/8 oz x 3.54 in, 3/5 oz x 4.52 in, 3/4 oz x 4.52 in.Paket içeriği: 5 adet önceden hileli karides balıkçılık lures.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • pozisyon: Okyanus Tekne Balıkçılığı, Okyanus Plaj Balıkçılığı, göl, Nehir, Rezervuar Göleti, akış, Okyanus Kaya Balıkçılığı
  • Model Numarası: FA84
  • Kategori: Deniz suyu Balıkçılık Yem
  • Miktar: 5 adet

 

Teklifinizi Bırakın