Çift Katmanlı Plastik Şişe Anti-Haşlanma El Saman sızdırmaz Fincan Premium Sınıf Akrilik Çift Duvarlı Fincan Kahve Suyu Seyahat

Çift Katmanlı Plastik Şişe Anti-Haşlanma El Saman sızdırmaz Fincan Premium Sınıf Akrilik Çift Duvarlı Fincan Kahve Suyu Seyahat Görüntü  0 Çift Katmanlı Plastik Şişe Anti-Haşlanma El Saman sızdırmaz Fincan Premium Sınıf Akrilik Çift Duvarlı Fincan Kahve Suyu Seyahat Görüntü  1 Çift Katmanlı Plastik Şişe Anti-Haşlanma El Saman sızdırmaz Fincan Premium Sınıf Akrilik Çift Duvarlı Fincan Kahve Suyu Seyahat Görüntü  2 Çift Katmanlı Plastik Şişe Anti-Haşlanma El Saman sızdırmaz Fincan Premium Sınıf Akrilik Çift Duvarlı Fincan Kahve Suyu Seyahat Görüntü  3 Çift Katmanlı Plastik Şişe Anti-Haşlanma El Saman sızdırmaz Fincan Premium Sınıf Akrilik Çift Duvarlı Fincan Kahve Suyu Seyahat Görüntü  4 Çift Katmanlı Plastik Şişe Anti-Haşlanma El Saman sızdırmaz Fincan Premium Sınıf Akrilik Çift Duvarlı Fincan Kahve Suyu Seyahat Görüntü  5

Çift Katmanlı Plastik Şişe Anti-Haşlanma El Saman sızdırmaz Fincan Premium Sınıf Akrilik Çift Duvarlı Fincan Kahve Suyu Seyahat

  • (0 Yorumlar)

₺29.65 ₺15.40

Etiketler: unt kahve kupaları, çift duvar çocuk kupa, smoothie kristal saman, fincan kawai kapağı, çift katmanlı durian kupası, emaye kupa tyumen, çelik espresso fincanı, kahve kupa dey, çift duvar plastik kupa, kupa 3d at.

(SKU: w221071)

Özellikler:

1.Premium Sınıf Akrilik: Yüksek dereceli %100 BPA içermeyen akrilik, toksik kimyasallar içermez ve sülüklenme olasılığı ile üretilmiştir.Akrilik malzeme dayanıklıdır ve lightweight.It size şeffaflık ve netlik verirken cam gibi paramparça olmaz, bu da çocukların etrafında daha güvenli hale getirir.

2.Çift Cidarlı: Çift cidarlı yapı yoğuşmayı azaltır ve masa ve tezgahları lekelemez.Akrilik malzeme ile birlikte çift cidarlı ısı kaybını azaltır ve içeceklerinizi ortalama bir bardaktan daha soğuk ve sıcak tutar.

3.Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir: Hem sıcak hem de soğuk içecekleri tutabilen bu bardak, sıcaklığa dayanıklıdır ve kolay temizlik için üst bulaşık makinesi rafına yerleştirilebilir.Geniş ağız açıklığı ve büyük tutma kapasitesi de el yıkamayı zahmetsiz hale getirir.

4.BPA İçermeyen Kapak ve Pipet: Bu bardak, hem BPA içermeyen hem de bulaşık makinesinde yıkanabilen uygun bir kapak ve pipetle birlikte gelir.Kapak, sabitlenmiş ve dökülmeye karşı dayanıklı bir lastik conta ile tutturulmuştur.

Tanım:

İlginize uyan herhangi bir fırsat için bu bardağı kullanın.Seyahat etmek, açık hava etkinlikleri ve spor aktiviteleri için, parti hediyeleri ve hediyeleri için veya günlük kullanım için özelleştirmek için kullanın.

Özellikler:

Renk: Şeffaf

Malzeme: Premium Sınıf Akrilik

Anma sıcaklığı: 175F

Tip: 500ML, 650ML(isteğe bağlı)

Boyut: 20.5*6.8*10.2 cm (650 ML), 15.5*10.2*6.8 cm (500 ML)

Paket içeriği:

1 * Saman fincan

Notlar:

1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz.

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

  • Şekil: Kapaklı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Özet
  • Drinkware Türü: Kupalar
  • Tip: Pipetli Kupalar
  • Model Numarası: El Saman Fincan
  • Belirleme: 1 pcs
  • Plastik Türü: Premium Sınıf Akrilik
  • Malzeme: Plastik

 

Teklifinizi Bırakın