3.5 mm Vida Kilidi Stereo Jak Fiş Altın Kaplama Lehim konnektörleri

3.5 mm Vida Kilidi Stereo Jak Fiş Altın Kaplama Lehim konnektörleri Görüntü  0 3.5 mm Vida Kilidi Stereo Jak Fiş Altın Kaplama Lehim konnektörleri Görüntü  1 3.5 mm Vida Kilidi Stereo Jak Fiş Altın Kaplama Lehim konnektörleri Görüntü  2 3.5 mm Vida Kilidi Stereo Jak Fiş Altın Kaplama Lehim konnektörleri Görüntü  3

3.5 mm Vida Kilidi Stereo Jak Fiş Altın Kaplama Lehim konnektörleri

  • (1 Yorumlar)

₺220.29

Etiketler: dijital kapı kilidi ttlock, kablo yıldırım dragon ball, m3 5 torx vida paslanmaz, adaptör luer lok, adaptör luer balıkçılık, balon dragon topu turuncu, kablo erkek jakı 15 cm, usb c 3, 5 mm adaptör, pll dişi konnektör, adat dişi konnektör.

(SKU: w22979)

* Bağlantı teknolojisi: lehimleme

Nakliye:

Normalde biz tüm Çin Post veya HongKong Post üzerinden öğeyi gönderdi world.It ülkenin çoğuna 25-45 gün sürer .Ayrıca DHL, UPS, EMS ve benzeri gibi hızlı bir şekilde tedarik ediyoruz, ancak bunun için ekstra para eklemesi gerekiyor .Detay için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Biz ödeme aldıktan sonra OLUMLU GERİBİLDİRİM bırakacaktır.Aldıktan sonra öğeden memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden gönderildi ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: ZHTCRJ
  • Sertifika: Hiçbiri

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Tatiana16 08 - 2022-08-01
      5

    Konektörler iyi. Hızlı Teslimat

Teklifinizi Bırakın