Gitar keman enstrüman yapımı deri tutkal kemik tutkal doğal tutkal el yapımı gitar tutkal malzeme ters yüksek streç

Gitar keman enstrüman yapımı deri tutkal kemik tutkal doğal tutkal el yapımı gitar tutkal malzeme ters yüksek streç Görüntü  0 Gitar keman enstrüman yapımı deri tutkal kemik tutkal doğal tutkal el yapımı gitar tutkal malzeme ters yüksek streç Görüntü  1 Gitar keman enstrüman yapımı deri tutkal kemik tutkal doğal tutkal el yapımı gitar tutkal malzeme ters yüksek streç Görüntü  2 Gitar keman enstrüman yapımı deri tutkal kemik tutkal doğal tutkal el yapımı gitar tutkal malzeme ters yüksek streç Görüntü  3 Gitar keman enstrüman yapımı deri tutkal kemik tutkal doğal tutkal el yapımı gitar tutkal malzeme ters yüksek streç Görüntü  4 Gitar keman enstrüman yapımı deri tutkal kemik tutkal doğal tutkal el yapımı gitar tutkal malzeme ters yüksek streç Görüntü  5

Gitar keman enstrüman yapımı deri tutkal kemik tutkal doğal tutkal el yapımı gitar tutkal malzeme ters yüksek streç

  • (4 Yorumlar)

₺112.71 ₺107.01

Etiketler: gömlek yankı, müzikal yağmurluk, uçaklar x keman yapımı, mitsubisi otomobil parçaları, sevimli makyaj araç seti, araçlar guitatrra akustik, esp deri gitar askısı, müzik aletleri mağazası, mutfak aletleri samosha, peugeot lastik tamir araçları.

(SKU: w23709)

Jelatin cilt tutkalı, levha, mobilya, kibrit, yem, ambalaj, kağıt yapımı, tekstil, ipek, baskı ve boyama, baskı, seramik, petrol, kozmetik, kaplama, metalurji ve çeşitli ürünlerin diğer endüstrilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. ana kalınlaşma, stabilite, pıhtılaşma, uyumlaştırma, camlama, boyutlandırma, yapıştırma, su fiksasyonu ve diğer fonksiyonlar.Ürünün ihtiyacına ve soğuk suya dahil edilecek nicel referanslara göre, nehir suyu genleşme saatleri (tamamen yapmak için genellikle 1 ila 2 saat, çok sayıda kabarcık olduğunda oluşan ısıyı önleyebilir ve tamamen kilitlenemez donmuş bloğun genişlemesi), 60 dereceye kadar ısıtma, %70 derece veya doğrudan sıcak sudaki kantitatif referanslara, kullanımdan sonra tamamen çözünmesi için karıştırın.Kemik tutkalı, fotokopi, yapıştırıcılar, resim, resim ve hat sanatı, yağmur geçirmez kağıt hamuru, ahşap tutkalı vb.Endüstrilerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.İpek, pamuk ipliği, pamuklu kumaş, hasır şapka, dokunmamış kumaş ve diğer hafif tekstil endüstrisinin boyutlandırılması; Kuşe kağıt ve mumlu kağıt gibi kağıt endüstrisinin camlanması; Bez tekerlek parlatma, taşlama; Hediye kutusu montaj hattı yapıştırıcısı.Kemik tutkalı kullanırken, önce aynı hacimde veya biraz daha fazla su kullanın (bölgeye bağlı olarak suyun yapıştırıcıya oranı genellikle 1:1'dir.Tutkalı yumuşatmak için kemik tutkalını yaklaşık 10 saat sıcak suda bekletin, ardından kullanım için bir tutkal çözeltisi yapmak üzere 75℃ ' ye ısıtın.

ÖNEMLİ ipuçları:

1. Başka bir gitar parçası istiyorsanız .onları mağazamızda bulabilirsiniz .

2 .Ürün fiyatlarımız ve navlun oranlarımız belirlenmiştir .Tek bir ürün veya birden fazla homojen ürün satın alırsanız, lütfen "Şimdi Satın Al" ı tıklayın .Birden fazla farklı ürün satın almak istiyorsanız, lütfen "Arabaya Ekle" ye tıklayın, bu bazı paketleme yüklerinden tasarruf edebilir .Sistem, "Şimdi Satın Al "veya" Arabaya Ekle " adresinize göre doğru gönderimi hesaplayacaktır.

hakkımızda:

Mağazamıza Hoşgeldiniz

1. Şirket adı: Qingdao Hongyin Wood Co., ltd., Profesyonel üretim ve işleme gitar ahşap, gitar aksesuarları, ve gitar yapma araçları.Qingdao GİBSON, EPİPHONE, Tianjin LAG ve Qingdao sejeng (fendr, Ibanez) gibi dünyaca ünlü gitar markası üreticileriyle çalışıyoruz.

2. Binlerce ürünümüz var, ürünlerimiz rekabetçi fiyatlı ve kaliteli.Sahte ve kalitesiz ürünleri bastırıyoruz.Müzik aleti şirketleri ile uzun vadeli işbirliği kurabileceğimizi ve bunları dünyaya satabileceğimizi umuyoruz.Çok sayıda ürünümüze ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Size en iyi indirimi vereceğiz.

3. Ürününüz fiyat konusunda rekabet ediyorsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.Çin pazarında satabiliriz.Her yıl Şangay Uluslararası Müzik Aleti Sergisine (Salon E3) katıldık, enstrüman sergisini de ziyaret ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

hakkımızda:

1. Bizim hoş geldiniz store.As çin'in Gitar parçaları satıcısı lideri, neredeyse Japonya ve Güney Kore'den gelen binlerce çeşit ürünümüz var.Ürünlerimiz fiyat açısından rekabetçi ve kalite açısından üstündür.Sahte ve kalitesiz ürünlerle mücadele ediyoruz.Müzik Enstrümanları Şirketi ve dünyadaki satıcılarla uzun vadeli bir işbirliği ilişkisi kurabileceğimizi umuyoruz.Fiyat açısından rekabetçi bir ürününüz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.Çin pazarında satabiliriz.

2. Ürünlerimize büyük miktarda ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size bir indirim vereceğiz.

3. Sınırlı stoğumuz var , miktara son derece büyük ihtiyacınız varsa, bize bildirmeniz gerekiyor.Önceden sipariş vereceğiz.

Nakliye ve iade:

1. Biz dünya çapında nakliye, bazı uzak alanlar hariç.Uluslararası gönderiler www.endustripatent.com.tr Standart Nakliye, Çin sonrası hava posta , e-EMS veya EMS tarafından gönderilir .Teslim süresi, ülkenize giden havayolu sayısı ve gümrük ve postanenin işlem hızı gibi belirli nedenlerden dolayı değişebilir.Nakliye süresi aşağıdaki gibidir:

EMS: 7-20 iş günü

e-EMS: 7-20 iş günü

Çin Sonrası Hava Posta: 20-60 iş günü

www.endustripatent.com.tr Standart Nakliye: 16-35 iş günü

2. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar emtia fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden veya satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.E-paket aracılığıyla, öğenizin izleme bilgilerini aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz: www.17tarck.com.Pls kabul edip etmediklerine bakılmaksızın yerel postanenize danışın.

  • Marka Adı: NoEnName_Null
  • Model Numarası: Gitar Tamir Parçaları Aracı
  • Kaynak: JP(Kökenli)

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Higgyibanez - 2022-08-17
      5

    hızlı bir şekilde alındı, iyi paketlenmiş

  • reviewer-1
    Katyaprocyshena - 2022-12-23
      5

    Henüz kullanmadım ama şu ana kadar iyi görünüyor.

  • reviewer-1
    Karakan 333 - 2022-08-20
      4

    Biraz nakliye aldı ama tamam

  • reviewer-1
    Trexmonster - 2023-01-06
      5

    MÜKEMMEL!

Teklifinizi Bırakın