Iskandinav Yaratıcı Beyaz Seramik Kuş Figürleri Ev Dekorasyon Aksesuarları Parti El Sanatları Oturma Odası Rafları Düğün Süsler

Iskandinav Yaratıcı Beyaz Seramik Kuş Figürleri Ev Dekorasyon Aksesuarları Parti El Sanatları Oturma Odası Rafları Düğün Süsler Görüntü  0 Iskandinav Yaratıcı Beyaz Seramik Kuş Figürleri Ev Dekorasyon Aksesuarları Parti El Sanatları Oturma Odası Rafları Düğün Süsler Görüntü  1 Iskandinav Yaratıcı Beyaz Seramik Kuş Figürleri Ev Dekorasyon Aksesuarları Parti El Sanatları Oturma Odası Rafları Düğün Süsler Görüntü  2 Iskandinav Yaratıcı Beyaz Seramik Kuş Figürleri Ev Dekorasyon Aksesuarları Parti El Sanatları Oturma Odası Rafları Düğün Süsler Görüntü  3 Iskandinav Yaratıcı Beyaz Seramik Kuş Figürleri Ev Dekorasyon Aksesuarları Parti El Sanatları Oturma Odası Rafları Düğün Süsler Görüntü  4 Iskandinav Yaratıcı Beyaz Seramik Kuş Figürleri Ev Dekorasyon Aksesuarları Parti El Sanatları Oturma Odası Rafları Düğün Süsler Görüntü  5

Iskandinav Yaratıcı Beyaz Seramik Kuş Figürleri Ev Dekorasyon Aksesuarları Parti El Sanatları Oturma Odası Rafları Düğün Süsler

  • (0 Yorumlar)

₺73.56

(SKU: w24224)

Yaratıcı Altın Süslemeleri Seramik Altın Kuş Figürleri Ev Dekorasyon Aksesuarları Kuş Figürü Moda Düğün Süsler

Boyutu: Pls aşağıdaki resimde kontrol edin makrs (- /+1 cm normal hata aralığıdır)

Renk: Mat Beyaz, Mat Siyah

Malzeme: Seramik ve porselen

Özellik: 100 % yepyeni Kaliteli ve şiddetle tavsiye edilir

Paket: Normal Kutu

İşlem süresi: 1-2 iş günü içinde kargoya verilir.Dropshipping: Desteklenen, pls önce bizimle iletişime geçin ve onay için temel bilgilerinizi bırakın. *** Makul olmayan bir nakliye ücreti olduğunu fark ederseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Teşekkürler! *** Açıklamalar: Kalitemizin tümü kesinlikle kalite kontrolünden geçti ve garanti edilebilirken,El Sanatları %100 mükemmel olamaz,pls çok Hafif ezikler/çarpmalar olabileceğini anlayın.Çok teşekkürler!Alıcı koruması: 1, Hasarlı bir ürüne tam geri ödeme . 2, 15 gün içinde herhangi bir nedenle iade. 3, 60 gün Alıcı Koruma, para iade garantili.(AE bildirimine tabi) 4, 16 ülkede ücretsiz iade(Yerel iade) mevcuttur:Amerika Birleşik Devletleri, kanada, avustralya, birleşik Krallık, fransa, ispanya, almanya, rusya, brezilya, israil, güney kore, suudi Arabistan, BAE, Polonya, hollanda ve italya.

1. Ödemenizi doğruladıktan sonra öğe 1~7 iş günü içinde sevk edilecektir.Mallar stokta yoksa, teslimat gecikebilir.Belirli bir süre müşteri hizmetleri bildirimine tabidir.

2. teslim süresi bağlıdır destination.In nadir durumda, sıkı özel teslimat süresini biraz daha uzun hale getirecektir.Lütfen sabırlı olun.

3.Biz herhangi bir yerel görev veya vergi sorumlu değildir.Sipariş işlerken lütfen adresinizi dikkatlice kontrol edin.

4. Bazen kötü hava koşulları nedeniyle daha uzun olur, gümrük işlemlerinde zaman kaybı olur.Bu nedenle, öğenizi zamanında almadığınızda lütfen sabırla bekleyin.

5.Herhangi bir nedenle aldıktan sonra 7 gün içinde ürünü iade ederseniz size geri ödeme yapacağız.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalı ve öğeyi iade etmek için nakliye ücretlerinden alıcı sorumlu olmalıdır.

6. Lojistik ürünler: Cainiao Özel Hat seçerseniz-Süper Ekonomik Lojistik Taşımacılığı, lütfen unutmayın, Ekonomik paketlerin izi yalnızca hedef ülkedeki/bölgedeki taşıyıcıya güncellenebilir, lojistik sağlayıcılar yalnızca hedef ülkenin nakliye veya varış zamanını vaat eder, ekonomik kanallar izleme lojistik bilgisi sağlamaz, takip edin-güncel bilgiler, alıcıların yerel postaneye başvurduğunu göstermektedir.(Bazı ekonomik parseller, hedef ülkeye vardıklarında yeni lojistik irsaliye numaraları ile güncellenecektir.Orijinal irsaliye numarası sorgulanamıyorsa, sizin için yeni lojistik irsaliye numarasını sorgulamak için satıcıyla iletişime geçebilirsiniz.)

Satıcı tanımlı bir lojistik nakliye yöntemi seçerseniz, bu tür lojistik bilgilerinin güncellenmesinin yavaş olacağını lütfen unutmayın! (Lojistik bilgilerini sorgulamak isteyen alıcılar, lütfen bu ulaşım modunu seçmeyin!!!) Lojistik bilgilerini bulamazsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve sizin için soracağız, bu yüzden bir anlaşmazlık açmayın!

  • Özellik: Fabrika doğrudan satış
  • Akıllı Cihaz mı: NO
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: MOONBİFFY'NIN sohbeti
  • Uygulama: Yeni Yıl Ev Dekorasyonu
  • Tema: Hayvan
  • Tarz: Yeni Klasik / Post-modern Tarz
  • Malzeme: Seramik ve Emaye

 

Teklifinizi Bırakın