Parodi Komik Gri Şok Prank Gadgets Oyuncaklar Parmak Tutucu Şok Yenilik Zorlama Oyuncaklar Çekici Şaka Oyuncakları Parti Oyunları İçin

Parodi Komik Gri Şok Prank Gadgets Oyuncaklar Parmak Tutucu Şok Yenilik Zorlama Oyuncaklar Çekici Şaka Oyuncakları Parti Oyunları İçin Görüntü  0 Parodi Komik Gri Şok Prank Gadgets Oyuncaklar Parmak Tutucu Şok Yenilik Zorlama Oyuncaklar Çekici Şaka Oyuncakları Parti Oyunları İçin Görüntü  1 Parodi Komik Gri Şok Prank Gadgets Oyuncaklar Parmak Tutucu Şok Yenilik Zorlama Oyuncaklar Çekici Şaka Oyuncakları Parti Oyunları İçin Görüntü  2 Parodi Komik Gri Şok Prank Gadgets Oyuncaklar Parmak Tutucu Şok Yenilik Zorlama Oyuncaklar Çekici Şaka Oyuncakları Parti Oyunları İçin Görüntü  3 Parodi Komik Gri Şok Prank Gadgets Oyuncaklar Parmak Tutucu Şok Yenilik Zorlama Oyuncaklar Çekici Şaka Oyuncakları Parti Oyunları İçin Görüntü  4 Parodi Komik Gri Şok Prank Gadgets Oyuncaklar Parmak Tutucu Şok Yenilik Zorlama Oyuncaklar Çekici Şaka Oyuncakları Parti Oyunları İçin Görüntü  5

Parodi Komik Gri Şok Prank Gadgets Oyuncaklar Parmak Tutucu Şok Yenilik Zorlama Oyuncaklar Çekici Şaka Oyuncakları Parti Oyunları İçin

  • (0 Yorumlar)

₺67.09 ₺32.88

(SKU: w26192)

Açıklamalar:

Sevinç zilini avucunuzun içinde saklayabilir ve el sıkışma ile insanları şaşırtabilirsiniz.

Komik şakalar bir partiyi canlandırmanın harika bir yoludur.

El zil şakası sizi şakalarda daha usta yapar ve arkadaşlarınızı şok eder.

Özellikler:

Ürün Adı: El Sıkışmaları

Ağırlık: yaklaşık 29g

Boyut: 7 * 5 * 2 cm/2. 76x0. 79iin

Malzeme: ABS

Ambalaj: OPP

Ürün Listesi:

El Buzzer*1

Not:

1. Nedeniyle ekran renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğraf becerileri ve diğer nedenlerle, bazı emtia resimleri biraz renk farkı olabilir, ayni renk hakim!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Pratik Şaka: El zil şakaları insanları bir el sıkışma ile şaşırtın ve şakalarda sizi daha iyi hale getirin ve arkadaşlarınızı şok edin.Arkadaşlarınızla el sıkışın, hafif titreşime neden olur.

2.Atmosferi Artırın: Joy buzzer, her ortamda korkunç görseller yaratır.Herhangi bir odayı karanlık bir sahneye dönüştürün.Parti dekorasyonu için çok uygundurlar.

3.Güvenli Malzeme: El buzzer yapılır ABS.It keskin kenarları olmayan kaygan bir kapağa sahiptir.Ve aşınmaya dayanıklı, güvenli, dayanıklıdır ve kırılması kolay değildir.

4.Yaygın Uygulama: Şok el buzzer evde evcil hayvanları eğlendirmek ve evcil hayvan egzersiz miktarını artırmak için uygundur, bu uzaktan kumandalı oyuncak da çocuklarınızı korkutabilir.

5.Mükemmel Hediyeler: Prank buzzer, Noel, doğum günleri, Çocuk bayramı ve diğer festivaller ile çocuklarınız veya sınıf arkadaşları için mükemmel bir hediyedir.

  • Tema: Korku
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Yaş Öner: 12+y
  • Mfg Seri Numarası: OYUNCAK
  • Malzeme: Pamuk
  • CN: Guangdong
  • Model Numarası: Parmak Shocker oyuncaklar
  • Uyarı: Hiçbiri

 

Teklifinizi Bırakın