LED far endüktif sensör 18650 pil USB şarj edilebilir su geçirmez beyaz + UV ışık kafa lambası Zoom akrep balık el feneri

LED far endüktif sensör 18650 pil USB şarj edilebilir su geçirmez beyaz + UV ışık kafa lambası Zoom akrep balık el feneri Görüntü  0 LED far endüktif sensör 18650 pil USB şarj edilebilir su geçirmez beyaz + UV ışık kafa lambası Zoom akrep balık el feneri Görüntü  1 LED far endüktif sensör 18650 pil USB şarj edilebilir su geçirmez beyaz + UV ışık kafa lambası Zoom akrep balık el feneri Görüntü  2 LED far endüktif sensör 18650 pil USB şarj edilebilir su geçirmez beyaz + UV ışık kafa lambası Zoom akrep balık el feneri Görüntü  3 LED far endüktif sensör 18650 pil USB şarj edilebilir su geçirmez beyaz + UV ışık kafa lambası Zoom akrep balık el feneri Görüntü  4 LED far endüktif sensör 18650 pil USB şarj edilebilir su geçirmez beyaz + UV ışık kafa lambası Zoom akrep balık el feneri Görüntü  5

LED far endüktif sensör 18650 pil USB şarj edilebilir su geçirmez beyaz + UV ışık kafa lambası Zoom akrep balık el feneri

  • (2 Yorumlar)

₺620.75 ₺316.65

Etiketler: led far endüktif sensör, Kafa Lambası, far şarj edilebilir, meşale, kafa lambaları, LED Far.

(SKU: w26312)

T6 LED far endüktif sensör 18650 pil USB şarj edilebilir su geçirmez UV ışık kafa lambası Zoom akrep el feneri

Not: Kutu ile paketler için rastgele renk kutusu (siyah veya ordu yeşil), ek mesaj yoksa

Ultra Parlak Far: XML-T6 LED Beyaz ışık ve T6 UV ışıkları ile maksimum 10.000 lümene kadar kamp, yürüyüş, bisiklet, tırmanma ve diğer açık hava aktivitelerinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

UV ışığı Uygulaması: Notları, kredi kartlarını, flüoresan mürekkepleri (görünmez mürekkepler), kırık cam eşyaları ve hatta olay yerini kontrol etmek için idealdir.Kolluk kuvvetleri, posta denetimleri, gümrük, tıbbi adli tıp, HVAC onarımı vb.İçin vazgeçilmez bir araçtır.

4 Aydınlatma Modu: Yüksek beyaz ışık-düşük beyaz ışık-Strobe beyaz ışık-Blacklight ,farklı koşullarda ihtiyaçlarınızı karşılayabilir .

Yükseltilmiş Far: eski sürümü ile karşılaştırıldığında, bu bir Yükseltme sürümü.Mikro USB Arayüzü, herhangi bir yerde şarj edebilirsiniz .Işığın görüş açısı ayarlanabilir, bu nedenle bu farla çalışırken yorulmayacaksınız.Çok daha rahat ve daha güvenli .

Paket ve Garanti: Bir far , bir USB kablosu ile birlikte gelir .Tüm ürünler bir yıl üretici garantisi ile birlikte gelir .

Nakliye Politikası:

1.Ödeme yapıldıktan sonra güvenilir taşıyıcılar aracılığıyla mümkün olan en kısa sürede sevkiyat ayarlayacağız.

2. Ortak ücretsiz kargo lojistiği: Post olağan küçük paket ve Çin Post kayıtlı hava posta 20-60 gün sürebilir, seçeneğinize göre daha hızlı taşıyıcı mevcuttur.

3. Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.sizin memnuniyetiniz bizim peşinde, uluslararası lojistik hızı birçok faktörden etkilenir, biz temin ederim: Hiçbir parsel imzalı, herhangi bir sebep olmadan tam iade.

Geri bildirim ve Geri Dönüş:

Ürünümüzü beğendiyseniz, lütfen bana 5 yıldızlı geri bildirim bırakın (açıklandığı gibi öğe 5 yıldız, iletişim 5 yıldız ve nakliye süresi 5 yıldız) ve bizi desteklemek için fotoğraflar, ayrıca arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz için takdir edilecektir.ıtao, Facebook veya Twitter.

Herhangi bir konuda çok memnun değilseniz, lütfen bize olumsuz geribildirim ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sizin için tüm sorunları çözeceğim.Lütfen unutmayın, sipariş hizmetimizin başlangıcıdır:).

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Işık kaynağı: öncülük
  • Model Numarası: 90090
  • Damla Nakliye: Evet
  • amaç: açık kamp, Doğa yürüyüşü, Acil,
  • Pil Tipi: LİTYUM İYON
  • su geçirmez: Evet
  • Sertifika: CCC, ce, FCC'NİN, RoHS, UL, UL, RoHS, FCC'NİN, CQC, ce, CCC
  • Watt: 50W
  • Anahtar modu: Yüksek / Orta / Düşük
  • Öğe Türü: Farlar
  • Işın açısı: 60°
  • Marka Adı: renk tonu

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Sabkurek - 2022-07-29
      4

    Beyazdan UV'ye geçerken, ışın yönü sağdan sola değiştirir. Kafanı bükmen gerek. Bir saatlik kullanım için, el feneri üzerindeki düğmenin koruması düştü.

  • reviewer-1
    Strunilin - 2023-01-05
      5

    Bu ürünle ilgili olarak hızlı geldiğini ve dayanıklı, güzel ve iyi detaylandırıldığını söyleyebilirim, son derece iyi paketlenmiş geldi ve sipariş ettiğimle tamamen aynı geldi, bir süre test ettiğimi ve kusur olmadığını da eklemeliyim, ayrıca tüm gereklilikleri yerine getirdi. onun mükemmel çalışıyor ve ayrıca pillerle birlikte geldi üründen çok memnunum ve kesinlikle tekrar satın alacağım Em relação a este produto, posso dizer que chegou rápido e é resistente, bonito e bem detalhado, chegou extremamente bem embalado, e veio exatamente igual ao que pedi, devo acrescentar que testei por um tempo e não havia nenhum defeito, também cumpriu todos os requisitos suas funções perfeitamente e também veio com as baterias estou muito feliz com o produto e compraria novamente com certeza

Teklifinizi Bırakın