41MM 45MM Yumuşak Silikon Tampon Kapak Kılıf Apple için İzle Serisi 7 İnce TPU Tampon Koruyucu Çerçeve iWatch için 7

41MM 45MM Yumuşak Silikon Tampon Kapak Kılıf Apple için İzle Serisi 7 İnce TPU Tampon Koruyucu Çerçeve iWatch için 7 Görüntü  0 41MM 45MM Yumuşak Silikon Tampon Kapak Kılıf Apple için İzle Serisi 7 İnce TPU Tampon Koruyucu Çerçeve iWatch için 7 Görüntü  1 41MM 45MM Yumuşak Silikon Tampon Kapak Kılıf Apple için İzle Serisi 7 İnce TPU Tampon Koruyucu Çerçeve iWatch için 7 Görüntü  2 41MM 45MM Yumuşak Silikon Tampon Kapak Kılıf Apple için İzle Serisi 7 İnce TPU Tampon Koruyucu Çerçeve iWatch için 7 Görüntü  3 41MM 45MM Yumuşak Silikon Tampon Kapak Kılıf Apple için İzle Serisi 7 İnce TPU Tampon Koruyucu Çerçeve iWatch için 7 Görüntü  4 41MM 45MM Yumuşak Silikon Tampon Kapak Kılıf Apple için İzle Serisi 7 İnce TPU Tampon Koruyucu Çerçeve iWatch için 7 Görüntü  5

41MM 45MM Yumuşak Silikon Tampon Kapak Kılıf Apple için İzle Serisi 7 İnce TPU Tampon Koruyucu Çerçeve iWatch için 7

  • (0 Yorumlar)

₺49.61 ₺35.16

Etiketler: goldan apple watch, apple watch 4 serisi reçine, ringke izle 3 45mm, apple watch serisi 6 remen, apple telefon kılıfı açık sarı, polrowiec apple watch, apple kalem kutusu 2 anime, pulseira apple watch serisi 2, apple watch 5 serisi bant, apple watch kittu.

(SKU: w34264)

Açıklamalar:

Uyumluluk: Apple watch serisi 7 için

Malzeme: silikon

Boyut: 41mm 45mm

Renk: 16 renk mevcuttur

Paket: PP Torba

Özellikler:

Bu 41MM / 44mm kasa, apple watch Serisi 7 için 1:1 kalıplamadır. Tüm delikler, ilgili düğmeler, hoparlör, mikrofon ve sensörlerle hizalanır ve saatinize hacim katmaz.

Dayanıklı TPU'dan yapılmış, deformasyon ve renk değişikliği olmadan rahattır.

Yan koruma katmanı, saatinizi damlalardan, damlalardan ve diğer fiziksel streslerden de koruyabilir.

Seçmeniz için çeşitli popüler renkler ve dört seçilmiş boyut, saatinizi ruh halinize uyacak şekilde kişiselleştirin ve günlük yaşamınızda giyin.

Hassas kesim, herhangi bir düğmeye veya düğmeye müdahale etmeyecektir.İnce ve hafif yüksek kaliteli yumuşak silikon kılıf saatinize uyar.

Paket içeriği:

1 x Kılıf

Not:

1. Lütfen manuel ölçüm,ölçüm yöntemleri ve araçları nedeniyle hafif boyut sapmalarına izin verin.

2. Ekran ve çekim ortamı gibi faktörler nedeniyle, renk beklediğinizden biraz farklı olabilir.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

  • Marka Adı: Eshowee'nin
  • Tip: Vakalar
  • Dil: İngilizce, diğer
  • Uyumluluk: ios
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Başvuru Yaş Grubu: Yetişkin
  • İşlev: diğer

 

Teklifinizi Bırakın