Rhinestone Glitter Kılıf Apple İphone 12 Pro MAX XR XS X 7 8 Artı 6 S 6 s Yumuşak Silikon Elmas Seksi Kız Koruyucu arka kapak

Rhinestone Glitter Kılıf Apple İphone 12 Pro MAX XR XS X 7 8 Artı 6 S 6 s Yumuşak Silikon Elmas Seksi Kız Koruyucu arka kapak Görüntü  0 Rhinestone Glitter Kılıf Apple İphone 12 Pro MAX XR XS X 7 8 Artı 6 S 6 s Yumuşak Silikon Elmas Seksi Kız Koruyucu arka kapak Görüntü  1 Rhinestone Glitter Kılıf Apple İphone 12 Pro MAX XR XS X 7 8 Artı 6 S 6 s Yumuşak Silikon Elmas Seksi Kız Koruyucu arka kapak Görüntü  2 Rhinestone Glitter Kılıf Apple İphone 12 Pro MAX XR XS X 7 8 Artı 6 S 6 s Yumuşak Silikon Elmas Seksi Kız Koruyucu arka kapak Görüntü  3 Rhinestone Glitter Kılıf Apple İphone 12 Pro MAX XR XS X 7 8 Artı 6 S 6 s Yumuşak Silikon Elmas Seksi Kız Koruyucu arka kapak Görüntü  4 Rhinestone Glitter Kılıf Apple İphone 12 Pro MAX XR XS X 7 8 Artı 6 S 6 s Yumuşak Silikon Elmas Seksi Kız Koruyucu arka kapak Görüntü  5

Rhinestone Glitter Kılıf Apple İphone 12 Pro MAX XR XS X 7 8 Artı 6 S 6 s Yumuşak Silikon Elmas Seksi Kız Koruyucu arka kapak

  • (3 Yorumlar)

₺18.44 ₺16.54

Etiketler: iphone 11pro max dava malaga, iphone 12'yi arayın, iphone 11pro max len kılıfı, tanımsız pantolon, kases iphone 12 pro max, iphone 10pro max kılıf ırak, koltuk iphone, namebran iphone dava, 13 dava afrika macbook pro, kabuk 12 mini.

(SKU: w39799)

Benzer ürünler :

Tanım:

* Şık tasarım.

*Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir.

* Dayanıklı ve yıkanabilir.

* Şekle mükemmel uyum sağlar.

* Telefonunuz için mükemmel koruma.Rhinestone Glitter Kılıf Apple iphone XS için MAX XR 10X7 8 Artı 6 S 6 s Yumuşak Silikon TPU Elmas Seksi Kız Koruyucu arka kapak

www.endustripatent.com.tr platformu tarafından desteklenen ödeme yöntemlerini MasterCard, Visa, Boleto Bancario, Maestro, WebMoney, QİWİ Cüzdan, Banka Havalesi ve Western Union vb. Olarak kabul ediyoruz.

Ödeme, sipariş verildikten sonra 3 gün içinde yapılmalıdır.

Siparişin fiyatını değiştirmeniz gerekiyorsa, lütfen satış elemanımızla iletişime geçin

Biz Dünya Çapında gemi, bazı ülkeler dışında ve APO/FPO.

Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenecektir.

Lütfen sipariş adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.Biz sadece teyit sipariş adresine gemi.Kayıtlı adresiniz gönderim adresinizden farklıysa, siparişinizi verdiğinizde lütfen bize ayrıntılı gönderim adresi verin.

Malların teslim süresi lojistik sağlayıcıya tabidir ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Malların teslim süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Gümrükleri temizlemek, ithalat vergisi, KDV ve diğer ücretleri ödemek alıcıların sorumluluğundadır.Müşterinin, uygun olduğunda DHL, Fedex ve UPS gibi ticari ekspres hizmetler için RAS ( Uzak Alan Ek Ücreti ) ödemesi gerekir.

Çin havayolu ile gönderilen tüm parseller 2kgs içinde sınırlı ağırlığa sahiptir.Sipariş ağırlığı 2kgs'den fazlaysa, parselinizi iki takip numarası ile göndeririz.

Rus Posta kuralına göre, muhatabın tam adı (adı, babasının adı ve soyadı ) sağlanmalıdır

Gümrük, ithalat vergileri, vergiler ve diğer gümrük ücretlerinden kaynaklanan gecikmelerden sorumlu değiliz.

Damla nakliye kabul ediyoruz, daha fazla bilgi için lütfen satıcılarımızla iletişime geçin

arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

www.endustripatent.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Kalite ile ilgili sorunları olan ürünler, malları aldıktan sonra 7 gün içinde satışlarımızla iletişime geçerek bir değişim veya geri ödeme için iade edilebilir.İade edilen nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarı yarıya paylaşılır.Ürünleri 7 günden fazla tutarsanız, kullanılmış olarak kabul edilir.Biz iade veya değiştirme kabul etmeyecektir.

Geri dönmeden önce lütfen önce satışlarımızla iletişime geçin, sipariş numaranızı ve belirli iade nedenini bize bildirin.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve iade takip numarası ile bize bildirmeniz gerekir.

Öğeniz nakliye sırasında hasar görmüşse, geri ödeme için satışlarımızla iletişime geçebilirsiniz.Geri ödeme talebinde bulunduğunuzda, lütfen öğeyle ilgili sorunu ve takip numarasını mümkün olan en kısa sürede açıkça gösteren fotoğraf veya video sağlayın.Lütfen kuryeden “Hasar Kanıtı " belgesini de sağlayın.Alternatif olarak, ürün paketini teslimat görevlisinin önünde açabilirsiniz.Öğe nakliye sırasında hasar görmüşse, imzalamayı reddedebilir, paketi reddettiğinizi söyleyerek bizimle iletişime geçebilirsiniz.Daha sonra size en kısa sürede yeni bir ürün göndereceğiz.

% 100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz, müşterinin geri bildirimi en önemlisidir.

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, öğeyi aldıktan sonra lütfen bize olumlu geribildirim ve iyi yorumlar verin, bu da iş geliştirme ve size daha iyi hizmet vereceğimizden daha emin olmamızı sağlayacaktır.

Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçin.Sorunları çözmek ve sizi memnun etmek için elimizden geleni yapacağız.

Geri bildiriminizi olumlu veya tarafsızdan olumluya nasıl revize edeceğinizle ilgili olarak, " Geri bildirimi nasıl revize edebilirim? "www.endustripatent.com.tr'in yardım merkezinde.

  • Renk: Açık Pembe
  • Marka Adı: XINKSD
  • Boyut: Soft Silicone Candy Color Diamond Bling Cover For iPhone 7
  • Tip: Yarım sarılmış Kasa
  • Tarz: Glitter elmas taklidi yumuşak silikon şeker rengi
  • Cep Telefonu Kılıfları: Için iphone 7 8 artı Kapak için iphone 6 6 s X 10 XR XS Max Kılıfları
  • isim: Lewinsky Glitter Kılıf
  • Iphone 7 5 5 s SE X XR XS Max Durumda: Iphone 6 6s 7 8 artı X 10 XR XS Max telefon kılıfı için
  • Malzeme: Yumuşak TPU Şeffaf Silika jel
  • Renkli Sanat: Için iphone 7 8 artı Kapak için iphone 6 6 s X 10 XR XS Max Kılıfları
  • İşlev: Anti-vurmak Sıvı Quicksand Yumuşak TPU Kapak İçin iphone 8 6 S 7 artı
  • Özellikler: Iphone 6 6S 7 8 artı X kaplama Glitter Bling silikon telefon kılıfı için
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kalite: Glitter Telefon Kılıfları iphone 7 için Kılıf
  • Dizayn: Alıntılar ve Mesajlar, Parıltı, Düz, Hayvan, Değerli taşlarla süslemek, Saydam, Geometrik

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Vitorito 2610 - 2022-07-28
      5

    teşekkür ederim

  • reviewer-1
    Pedro Henrique Bueno - 2023-01-10
      5

    Açıklamaya uygundur

  • reviewer-1
    Archiemystery 27 - 2023-01-10
      5

    PArfait

Teklifinizi Bırakın