Noel Placemat baskılı kırmızı ve siyah ekose pamuk ve keten Kumaş Batı yemeği Mat masa Anti-leke ısı yalıtım matı

Noel Placemat baskılı kırmızı ve siyah ekose pamuk ve keten Kumaş Batı yemeği Mat masa Anti-leke ısı yalıtım matı Görüntü  0 Noel Placemat baskılı kırmızı ve siyah ekose pamuk ve keten Kumaş Batı yemeği Mat masa Anti-leke ısı yalıtım matı Görüntü  1 Noel Placemat baskılı kırmızı ve siyah ekose pamuk ve keten Kumaş Batı yemeği Mat masa Anti-leke ısı yalıtım matı Görüntü  2 Noel Placemat baskılı kırmızı ve siyah ekose pamuk ve keten Kumaş Batı yemeği Mat masa Anti-leke ısı yalıtım matı Görüntü  3 Noel Placemat baskılı kırmızı ve siyah ekose pamuk ve keten Kumaş Batı yemeği Mat masa Anti-leke ısı yalıtım matı Görüntü  4 Noel Placemat baskılı kırmızı ve siyah ekose pamuk ve keten Kumaş Batı yemeği Mat masa Anti-leke ısı yalıtım matı Görüntü  5

Noel Placemat baskılı kırmızı ve siyah ekose pamuk ve keten Kumaş Batı yemeği Mat masa Anti-leke ısı yalıtım matı

  • (1 Yorumlar)

₺68.80 ₺45.43

(SKU: w40627)

Tanım:

1.Noel Placemats Malzeme: Yüksek kaliteli kumaştan yapılmıştır.canlı renklere sahip desen, Noel yemeği masası süslemeleri için mükemmeldir, evinize kolayca sıcak ve nostaljik bir Noel atmosferi getirir.

2.Çoğu yemek masası boyutu için uygundur, yemeğinizi daha iştah açıcı hale getirebilir, ayrıca masayı yağdan, lekelerden vb.Uzak tutabilir.

3.Isıya Dayanıklı Noel Masa Paspasları: Orta kalınlıkta, yıkanması kolay, ıslak bir bez ve havayla hafifçe silin dry.No renk solması ve büzülme yok, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir, bunları uzun süre uygulayabilirsiniz.

4.Yaygın Kullanım: Yemek masası, parti, iş etkinlikleri, restoranlar, oteller, bahçeler, mutfak odası, yemek odası ve daha iç ve dış mekanlar gibi çeşitli yerler ve durumlar için harika dekor, düğün, doğum günü partisi, kokteyl partisi, Noel, Şükran günü, aile toplantısı partisi için de uygundur.

5.Ayrıca arkadaşlarınız için sıcak bir Noel hediyesi, herhangi bir alanı yepyeni bir görünümle güncellemek için benzersiz bir stil, misafirlerinizi ve arkadaşlarınızı etkilediğinizden emin olun.

Belirleme:

Yeni ve yüksek kalite

Malzeme: polyester (polyester az miktarda pamuk içerir)

Süreç: zarif tek taraflı baskı işlemi

Özellikler: ısı yalıtımı ve aşınma direnci, sadece masanın çizilmesini önlemekle kalmaz, aynı zamanda çok iyi bir dekoratif rol oynar

Renk: şekilde gösterildiği gibi

Boyut: 32x42cm

Paket İçeriği:1 adet

Not:

Monitör, kamera veya diğer faktörler nedeniyle biraz renk farkı olabilir, lütfen fiziksel öğeye bakın.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • CN: Guangdong
  • Malzeme: Polyester / Pamuk

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Game 4fre - 2023-01-02
      5

    Mükemmel kalite. Her şeyi sevdim. Fotoğraftaki gibi. Çabuk gönderildi. Satıcıyı tavsiye ederim.

Teklifinizi Bırakın