Ametist Druzy Puan Cadı Asa Peri Sopa Ritüel Sahne Sunak Dekor Aracı Ay Güneş Taş Asılı Ahşap Sopa 1 adet

Ametist Druzy Puan Cadı Asa Peri Sopa Ritüel Sahne Sunak Dekor Aracı Ay Güneş Taş Asılı Ahşap Sopa 1 adet Görüntü  0 Ametist Druzy Puan Cadı Asa Peri Sopa Ritüel Sahne Sunak Dekor Aracı Ay Güneş Taş Asılı Ahşap Sopa 1 adet Görüntü  1 Ametist Druzy Puan Cadı Asa Peri Sopa Ritüel Sahne Sunak Dekor Aracı Ay Güneş Taş Asılı Ahşap Sopa 1 adet Görüntü  2 Ametist Druzy Puan Cadı Asa Peri Sopa Ritüel Sahne Sunak Dekor Aracı Ay Güneş Taş Asılı Ahşap Sopa 1 adet Görüntü  3 Ametist Druzy Puan Cadı Asa Peri Sopa Ritüel Sahne Sunak Dekor Aracı Ay Güneş Taş Asılı Ahşap Sopa 1 adet Görüntü  4 Ametist Druzy Puan Cadı Asa Peri Sopa Ritüel Sahne Sunak Dekor Aracı Ay Güneş Taş Asılı Ahşap Sopa 1 adet Görüntü  5

Ametist Druzy Puan Cadı Asa Peri Sopa Ritüel Sahne Sunak Dekor Aracı Ay Güneş Taş Asılı Ahşap Sopa 1 adet

  • (0 Yorumlar)

₺159.84 ₺156.61

Etiketler: kedi dilim zanaat, KRİSTAL, ametist kristal, Taşlar, güzellik ve canavar fincan seti.

(SKU: w44294)

Malzeme: 100 % Doğal kuvars kristal ametist

Taşlar yaklaşık 32-33 cm uzun

Ağırlık yaklaşık 35-45g

Miktar: 1 parça

Öğe türü: Kuvars taşlar sopa

Durum: Yeni

Not:

Benzer bir ürün alacaksınız.Sayfadaki resimler sadece referans içindir.Lütfen sipariş vermeden önce doğal malzemelerin boyut ve renk farkını kabul edebildiğinizden emin olun.

Hakkımızda:

1. Kaliteli, hızlı kargo, dropshipping mevcut, en iyi ve zamanında hizmet %100 % memnuniyet;

2. Toptan ve özelleştirmek hem desteklenmektedir;

3. Kişisel web siteniz veya mağazanız varsa işbirliği memnuniyetle karşılanır.

4. Herhangi bir sorunuz zamanında bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz hafta sonları hariç 12 saat içinde cevap verecektir;

5. Ekstra ürün resimleri veya videoları lütfen bize ulaşın.

Nakliye yöntemi:

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.

Kullandığımız en nakliye yolları:

Tüm yol boyunca izlenebilen standart nakliye:

E-paket 7-15days; Çin Sonrası Hava 15-35 gün; www.endustripatent.com.tr standart nakliye yaklaşık 15-45 gün

Ekspres Kargo: EMS 8-13 gün; DHL 5-8 gün; Fedx 5-8 gün, SF Express 7-15days

Dönüşler:

Her müşterimize elimizden gelenin en iyisini yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz .Herhangi bir nedenle, aldıktan sonra 7 gün içinde iade edilen ürünler için size geri ödeme yapacağız.Öğeler orijinal hallerinde iade edilirse tam bir geri ödeme yapılacaktır.Hasarlı veya eksik bileşenlere sahip ürünler iade edilmez.Alıcılar uygun ambalaj ile iade nakliye sorumludur.Ürün aldıktan sonra, biz hemen size iade edeceğiz.

Garanti ve Bakım:

1 Ay değiştirme ve 6 ay bakım garantisi veriyoruz.Öğeler ilk ay içinde değiştirilebilir veya ilk yarım yıl boyunca muhafaza edilebilir.Alıcılar sadece garanti öğeleri için iade nakliye ücretlerinden sorumludur. (Çoğu durumda, alıcı tüm paket yerine yalnızca sorunlu bileşenleri iade etmek zorunda kalacaktır.).Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iade adresimizi aldığınızdan emin olun ve teslimat detay sayfasına yazın.Lütfen normal posta servisini kullanın ve bize takibi gönderin number.As en kısa sürede biz ürün almak, biz tamir veya en kısa sürede onları alışverişi.

Geri bildirim:

Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, biz bizim için olumlu geribildirim diliyorum.Ayrıca, geri bildiriminiz, ihtiyaç duydukları şeyi bulmaya çalışan diğer müşterilere yardımcı olacaktır.Diğer insanlara yardımlarınız için teşekkür ederiz.

  • Miktar: 1 parça
  • Tarz: Halk Sanatı
  • Renk: çoklu
  • Bu Doğal bir Malzemedir: Evet
  • Malzeme: Taş
  • Tema: MASKOT
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bölgesel Özellik: Avrupa

 

Teklifinizi Bırakın