18 adet / grup 5.94 mm ID Yüksek Sıcaklık Silikon Kauçuk Uç Kapakları boya Tozu Kaplama

18 adet / grup 5.94 mm ID Yüksek Sıcaklık Silikon Kauçuk Uç Kapakları boya Tozu Kaplama Görüntü  0

18 adet / grup 5.94 mm ID Yüksek Sıcaklık Silikon Kauçuk Uç Kapakları boya Tozu Kaplama

  • (0 Yorumlar)

₺114.80

Etiketler: iphone 12 kalın silikon kapak, samsung 9 silikon cam kapaklar, seramik d pro kaplama seti, s6 kapak samsung silikon, akrilik silikon fırça, 30d tam kaplama cam iphone, toz boya akrilik boyalar, iphone 7 kılıf 360 kaplama, alt kaplama kaplama, silikon jel samsung tab 8.

(SKU: w45914)

ÖNEMLİ: Çin Post olağan küçük paket artı ile ücretsiz kargo, Çin Post kayıtlı hava posta ile karşılaştırıldığında, Çin Post olağan küçük paket artı kayıtlı bir posta servisi değildir, çin'den ayrıldıktan sonra izlenemez .Tip Kodu P / N Tip Ağırlığı

(g) A B C SC SC234-1000 KAPAK 1.5 5.94 9.14 25.4

mm ID (A) cinsinden kararmalar: Kısa Kapaklar yumuşak ve esnek olduğundan, sıkı oturması için cılız bir çap öneririz.Örneğin: dış çapınız ise .500” (12.70 mm), bir kullanın .437 " (11.10 mm) Kısa Kapak. "Daha fazla satın alın ve daha fazla indirim alın" büyük satın alma için iseniz pls bize ulaşın.Bu Yüksek Sıcaklık Silikon Kauçuk Kapaklar, toz kaplayıcı, özel ressam, bilim adamı, kullanışlı adam, medya blaster veya üstün kaliteli silikon kapaklar ve fişlere ihtiyaç duyan herkes için mükemmeldir.En yaygın olarak toz boya ve boyama sırasında maskeleme amacıyla kullanılırlar, dükkan, ev, laboratuvar, sınıf vb. Çevresinde yüzlerce başka kullanım vardır.Bu üstün silikon sınıfı, en az 20 dakika boyunca 600 derece Fahrenheit'e (315 santigrat derece) kadar sıcaklıklara dayanabilir ve çoğu sıcaklığa dayanabilir. chemicals.It ultra sert ancak esnektir, tekrar kullanılabilir ve zamanla çatlamaz, sertleşmez, küçülmez veya kırılmaz.tüm premium silikon ürünlerimiz kullanım kolaylığı için renk kodludur ve renk asla kanamaz veya solmaz.Renk fotoğraftan farklı olabilir.

  • Model Numarası: Model Numarası.
  • Tip: El Aleti Parçaları

 

Teklifinizi Bırakın