Çok fonksiyonlu Su Geçirmez Jilet Tutucu Duvara monte Tıraş Makinesi Raf Jilet Askı Raf Tıraş Organizatör Adam İçin Banyo Malzemeleri

Çok fonksiyonlu Su Geçirmez Jilet Tutucu Duvara monte Tıraş Makinesi Raf Jilet Askı Raf Tıraş Organizatör Adam İçin Banyo Malzemeleri Görüntü  0 Çok fonksiyonlu Su Geçirmez Jilet Tutucu Duvara monte Tıraş Makinesi Raf Jilet Askı Raf Tıraş Organizatör Adam İçin Banyo Malzemeleri Görüntü  1 Çok fonksiyonlu Su Geçirmez Jilet Tutucu Duvara monte Tıraş Makinesi Raf Jilet Askı Raf Tıraş Organizatör Adam İçin Banyo Malzemeleri Görüntü  2 Çok fonksiyonlu Su Geçirmez Jilet Tutucu Duvara monte Tıraş Makinesi Raf Jilet Askı Raf Tıraş Organizatör Adam İçin Banyo Malzemeleri Görüntü  3 Çok fonksiyonlu Su Geçirmez Jilet Tutucu Duvara monte Tıraş Makinesi Raf Jilet Askı Raf Tıraş Organizatör Adam İçin Banyo Malzemeleri Görüntü  4

Çok fonksiyonlu Su Geçirmez Jilet Tutucu Duvara monte Tıraş Makinesi Raf Jilet Askı Raf Tıraş Organizatör Adam İçin Banyo Malzemeleri

  • (0 Yorumlar)

₺12.73 ₺8.36

(SKU: w46515)

Tanım:

Kolay kurulum: Yapışkan bir çıkartma ile donatıldığı için montaj sırasında duvara veya kapı yüzeyine delik açmanıza gerek yoktur.

Depolama: Bu depolama kancası tıraş makinesini saklamak için kullanılabilir, ayrıca banyo için çok uygun fırça, banyo topu, havlu ve diğer küçük eşyaları saklamak için uygundur.

Güvenilir: Tıraş makinesi organizatörü plastik malzemeden yapılmıştır, paslanması veya solması kolay değildir, çünkü yüzey anodize edilmiştir, kırılması kolay değildir.

Çıkarılabilir: Kullanımdan sonra tıraş makinesi tutucusunu duvardan hızlı bir şekilde çıkarabilirsiniz ve duvara monte tasarım banyonuz için yerden tasarruf sağlar.

Yeniden kullanılabilir: Bu alüminyum askı uzun süre kullanılabilir ve çıkarıldıktan sonra yıkayabilirsiniz, yeni bir tane almanıza gerek yoktur.

Güçlü yük taşıma, sağlam macun, endişesiz yük taşıma.

Düşmemek, kaygan olmamak, sudan korkmamak, kart daha sıkı, daha aşınmaya dayanıklı, sudan korkmuyor.

Kurulumdan sonra, yapıştırıcı daha sıkı yapışana kadar kullanmadan önce 24 saat bekletin.

Deliksiz kurulum, sadece masa üstü temiz değil, aynı zamanda alınması da kolaydır.

Özellikler:

Malzeme: plastik

Boyutu: 7.5 * 5.5 * 3 cm

Net ağırlık: 18g

Paket: OPP torba

Kurulum yöntemi: yama yapıştırıcı

Paket içeriği:1x Depolama rafı

Notlar:

1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

  • Kurulum türü: Duvar Monte Türü
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Hayır. katmanların: Tek
  • Model Numarası: /
  • Paketleme: /

 

Teklifinizi Bırakın