Taşınabilir Cep Sihirli Personel Çelik Sihirbaz Değnek 130/150cm Hileler Metal Dövüş sanatları Personel Geri Çekilebilir Sihir Aksesuarları

Taşınabilir Cep Sihirli Personel Çelik Sihirbaz Değnek 130/150cm Hileler Metal Dövüş sanatları Personel Geri Çekilebilir Sihir Aksesuarları Görüntü  0 Taşınabilir Cep Sihirli Personel Çelik Sihirbaz Değnek 130/150cm Hileler Metal Dövüş sanatları Personel Geri Çekilebilir Sihir Aksesuarları Görüntü  1 Taşınabilir Cep Sihirli Personel Çelik Sihirbaz Değnek 130/150cm Hileler Metal Dövüş sanatları Personel Geri Çekilebilir Sihir Aksesuarları Görüntü  2 Taşınabilir Cep Sihirli Personel Çelik Sihirbaz Değnek 130/150cm Hileler Metal Dövüş sanatları Personel Geri Çekilebilir Sihir Aksesuarları Görüntü  3 Taşınabilir Cep Sihirli Personel Çelik Sihirbaz Değnek 130/150cm Hileler Metal Dövüş sanatları Personel Geri Çekilebilir Sihir Aksesuarları Görüntü  4 Taşınabilir Cep Sihirli Personel Çelik Sihirbaz Değnek 130/150cm Hileler Metal Dövüş sanatları Personel Geri Çekilebilir Sihir Aksesuarları Görüntü  5

Taşınabilir Cep Sihirli Personel Çelik Sihirbaz Değnek 130/150cm Hileler Metal Dövüş sanatları Personel Geri Çekilebilir Sihir Aksesuarları

  • (0 Yorumlar)

₺145.97 ₺48.09

Etiketler: yeniden kullanılabilir cep boyutu, sihirli hileler wordpad, bo personel şekil, peruk sihirli değnek, pantolon sanat dövüş, sihirli sihirbaz oyunu, gözlük geri çekilebilir metal, bilezik sihirli değnek, maske adam personeli, bo personel taşınabilir.

(SKU: w48764)

Taşınabilir Cep Sihirli Personel Çelik Sihirbaz Değnek 130/150cm Hileler Metal Dövüş sanatları Personel Geri Çekilebilir Sihir Aksesuarları

Mermi noktaları: 1、sihirli sahne: Profesyonel ama uygun fiyatlı bir değnek mi arıyorsunuz?O zaman bu profesyonel sihirli değnek mükemmel seçiminiz olabilir.

2、Dayanıklı ve Premium: Bu sihirli değnek pişirme vernik üretim sürecine sahiptir ve birçok kez tekrar kullanılabilir.

3、Teleskopik Değnek: Performans göstermeden önce sihirbaz için mükemmel bir sahne, sihirli değneğin üst kısmını aşağı indirin ve başparmağınızı yaralanmadan korumak için teleskopik anahtarı başparmağınızla tetikleyebilirsiniz.

4、Kolay Teleskopik: Asayı orijinal şekline geri çekmek istiyorsanız, her iki ucu da tutmanız ve twist.It kolayca küçülebilir.

5、Satın Almadan önce Not: Bu değneğin ucunu insanlara doğrultmayın!Çocuklardan uzak tutun!Yetişkin gözetimi şiddetle tavsiye edilir.

Tanım:

Sihirli Sahne: Profesyonel ama uygun fiyatlı bir değnek mi arıyorsunuz?O zaman bu profesyonel sihirli değnek mükemmel seçiminiz olabilir.

Dayanıklı ve Premium: Bu sihirli değnek, pişirme verniği üretim sürecine sahiptir ve birçok kez tekrar kullanılabilir.

Teleskopik Değnek: Sihirbaz için mükemmel bir sahne Performans göstermeden önce sihirli değneğin üst kısmını indirin ve başparmağınızı yaralanmaya karşı korumak için teleskopik anahtarı baş parmağınızla tetikleyebilirsiniz.

Kullanımı kolay: Kullanımı kolay, tek elle kullanılabilir.Yeni başlayanlar için yaralanmaları önlemek için eldiven giymeleri gerekir.

Kolay Teleskopik: Asayı orijinal şekline geri çekmek istiyorsanız, her iki ucu da tutmanız ve twist.It kolayca küçülebilir.

Satın Almadan önce not: Bu asanın ucunu insanlara doğrultmayın!Çocuklardan uzak tutun!Yetişkin gözetimi şiddetle tavsiye edilir.

Özellikler:

Adı: Sihirli Değnek

Malzeme: Paslanmaz çelik

Ambalaj Listesi:

Sihirli Değnek * 1

Önemli:

Çubuğu kullanırken veya geri çekerken dikkatli olun.

Sihirli değnek Çocuklar için Uygun değildir ve bu değneği nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız bunu almamanızı öneririz.Gerçekten satın almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, bazı renk farkı olabilir, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

  • Tip: Cep, Çoklu Araçlar
  • Boyut: M
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın