002, ücretsiz kargo toptan 25 m beyaz ipek kurdela süslemeleri düğün şerit, ambalaj kağıdı, zanaat malzemeleri DIY el yapımı.

002, ücretsiz kargo toptan 25 m beyaz ipek kurdela süslemeleri düğün şerit, ambalaj kağıdı, zanaat malzemeleri DIY el yapımı. Görüntü  0

002, ücretsiz kargo toptan 25 m beyaz ipek kurdela süslemeleri düğün şerit, ambalaj kağıdı, zanaat malzemeleri DIY el yapımı.

  • (0 Yorumlar)

₺17.30 ₺12.92

Etiketler: vinil kağıt kesici, ipek kağıt kesici, taşınabilir ambalaj kağıdı kesici, kar tanesi kağıt kesici, ahşap kağıt kesici, kağıt harfler kesici, punch kağıt kesici, yuvarlak kenarlı kağıt kesici, hediye paketi kağıt kesici, ambalaj kağıdı mat.

(SKU: w49130)

Ücretsiz Kargo Düğün Parti 25 Metre Zanaat Saten Kurdele.Hediye paketleme, düğün hediyeleri, mumlar, mücevherler, potpuri, Baskı için harika çalışıyorlar.Kaliteli Kumaş şerit giyim, dikiş, Süslemeler, postiş, korsaj ve çok daha fazlasında kullanılabilir.Koşullar: 100 % Yeni Malzeme: Şerit Boyutlar : 6mm-50mm geniş Uzunluk: 25 yards/ rulo Paket: 1 adet.Renk: Resimde gösterildiği gibi çok hafif,farklı ekran ayarları nedeniyle renklerde değişiklik olabilir Dikkat: 1 parça = 1 rulo = 25 metre=22 metre.başka bir renk satın almak istiyorsanız.sipariş vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.İstediğiniz ne numarası renk bir mesaj bırakın lütfen, çok teşekkür ederim!ödeme yöntemi:

Ödeme işlemleriyle satış yapabilmek için global hız üzerinden kredi kartını destekliyoruz.

Teslim süresi:

Normalde, siparişler ödeme geldikten sonra 1-3 gün içinde sevk edilecektir.

Rus müşteriler lütfen dikkat:

Yeni politikaya göre, Şubat ayı ortasındaki Rus postanesi yasası uyarınca, alıcı kişinin tam adı olmalıdır, aksi takdirde parsel iade edilecektir. sender.So sipariş verirken doğru bilgiye sahip olduğunuzdan emin olun.Teşekkür ederim.

İletişim bilgileri:

Lütfen herhangi bir sorunuz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Tüm e-postaları bir iş günü içinde yanıtlamak için elimizden geleni yapacağız.Geri bildirim:

Hizmetimizden memnunsanız, lütfen olumlu geri bildiriminizi bırakın.Yanlış bir şey varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz hizmet kalitesi ile %100 % müşteri memnuniyeti için elimizden geleni yapacağız.

Haberler Ürün ekibimiz:

Zaman zaman yeni bir proje yüklüyoruz, ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen mağazamızı mağaza listenize ekleyin, bu nedenle yeni ürünlerimizi güncelleyin.

Ziyaretiniz için teşekkür ederiz :)

  • Marka Adı: YJHSMY'NIN sohbeti
  • Genişlik: 6mm, 10mm, 15mm, 20mm, 25mm, 38mm, 50mm
  • Kumaş Türü: Grosgrain
  • Desen: Düz Renk
  • Ürün Tipi: Dizginler
  • Model Numarası: 002
  • Tarz: Tek Yüz
  • Malzeme: 100% Polyester
  • Teknik: YAZILI

 

Teklifinizi Bırakın