Kış Sıcak Yumuşak Kabarık Çorap Kadın Kadife Şeker Renk Kalın Termal Vizon Kürk Çorap Peluş Bayanlar Ev Kat Terlik Uyku Sox

Kış Sıcak Yumuşak Kabarık Çorap Kadın Kadife Şeker Renk Kalın Termal Vizon Kürk Çorap Peluş Bayanlar Ev Kat Terlik Uyku Sox Görüntü  0 Kış Sıcak Yumuşak Kabarık Çorap Kadın Kadife Şeker Renk Kalın Termal Vizon Kürk Çorap Peluş Bayanlar Ev Kat Terlik Uyku Sox Görüntü  1 Kış Sıcak Yumuşak Kabarık Çorap Kadın Kadife Şeker Renk Kalın Termal Vizon Kürk Çorap Peluş Bayanlar Ev Kat Terlik Uyku Sox Görüntü  2 Kış Sıcak Yumuşak Kabarık Çorap Kadın Kadife Şeker Renk Kalın Termal Vizon Kürk Çorap Peluş Bayanlar Ev Kat Terlik Uyku Sox Görüntü  3 Kış Sıcak Yumuşak Kabarık Çorap Kadın Kadife Şeker Renk Kalın Termal Vizon Kürk Çorap Peluş Bayanlar Ev Kat Terlik Uyku Sox Görüntü  4

Kış Sıcak Yumuşak Kabarık Çorap Kadın Kadife Şeker Renk Kalın Termal Vizon Kürk Çorap Peluş Bayanlar Ev Kat Terlik Uyku Sox

  • (0 Yorumlar)

₺107.77 ₺59.30

Etiketler: Vuruş, Noel çorap çocuklar, çorap, kat çorapları, Giysi.

(SKU: w52825)

Not: şimdi Paypal ile ödeme yapabilirsiniz .Gelecekte daha fazla ülke.

Sevkiyat hakkında: - www.endustripatent.com.tr ödemenizi doğruladıktan sonra 3 iş günü içinde gönderiyi işleyeceğiz. - Gemi varsa takip numarası 3 gün içinde çıkacaktır. - Yurtdışı depo: Ayar ...... - UPS/DHL / Fedex: 5--12 gün-EMS: 12 -- 27 gün-www.endustripatent.com.tr Standart Nakliye: 15 --60 gün (normal) -Çin sonrası hava Posta: 25 -- 79 gün (normal) Teslimat süresi örnek bir zamandır.Farklı ülkeler farklı teslim süresi. (Euerope ülke daha hızlı olacak ve uzak ülke biraz daha yavaş olacak) Çoğu ülke hızlı kargo ile sevk edilirse 7 ila 15 gün içinde teslim süresi.Her ülkenin kendi gümrük kuralı vardır ve görev ve gümrük ücretleri siparişe dahil değildir.

Hizmet süresi: Çin Saati - Pazartesiden cumaya, 9:00 ~ 18: 00, sipariş işleme

- 12 saatten fazla değil, mesaj yanıtı (hafta sonları hariç ) Satış sonrası politika:-Ürün kalitesi sorunu için, kontrolümüz için lütfen HD yakın fotoğraflar çekin; veya gerekirse, kararımız için lütfen kısa bir video çekin. - Normalde bu tür bir vakayı 48 saat içinde yanıtlarız ve size önerici çözüm veya nihai tedavi ile geri döneriz.Garanti süresi: Yarım yıl (Alıcı iade nakliye maliyeti ödemek gerekir eğer uzun bir süre kullanılan veya insan yapımı nedenleri mal hasarlı)

Ödeme:

www.endustripatent.com.tr siparişiniz için ödeme yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1 Siparişi seçin ve "Şimdi Öde" düğmesini tıklayın

2 Ödeme sayfasında tercih ettiğiniz ödeme yöntemini seçin

Nakliye :

Öğe ödeme temizlendikten sonra 5 iş günü içinde sevk edilecektir.

Tahmini teslim süresi: (Önemli, teklif vermeden önce dikkatlice okuyunuz)

1. Amerika Birleşik Devletleri'ne: Çin'den ePacket teslimatı (7 ila 12 iş günü).Rusya'ya: Çin'den ePacket teslimatı (10 ila 30 iş günü)

2. Dünya çapında: Çin Post Kayıtlı Hava Posta, www.endustripatent.com.tr Standart Nakliye, ePacket, Singapur Post, UPS, DHL;

Çin Post Kayıtlı Hava Posta ve www.endustripatent.com.tr Standart Nakliye genellikle öğe nakliye sonra 30-60 iş günü içinde gelecek.Brezilya (teslimat süresi tahmini ama garanti değil) 50-120 iş günü kargo sonra daha fazla zamana ihtiyacım var, genellikle madde 35 iş günü içinde kargo sonra gelmeden olacak ePacket, Singapur Post genellikle madde 15-59 iş günü içinde nakliye sonra, UPS, DHL genellikle Madde 7-15 iş günü içinde sonra kargo gelmeden, tatil mevsimi Boyunca, daha fazla gecikme olabilir gelmeden olacak.

Bildirimler:

1. 5 Yıldız ve %100 müşteri memnuniyeti için alışveriş deneyimi için en yüksek mükemmellik standartlarını korumaya çalışıyoruz!Olumlu geribildirim 5 yıldız bizim için çok önemlidir.

Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize 3 yıldız veya 1 yıldız geribildirim vermeden önce içtenlikle hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

2. Yukarıdaki şartları kabul ediyorsanız lütfen ürün satın alın.

Hakkımızda:

www.endustripatent.com.tr işini dürüst bir şekilde yapıyoruz.

Hile yok, sadece adil ticaret.Bize güvenin !ve daha fazlasını alacaksın.

  • Öğe Türü: Vuruş
  • Ürün Uzunluğu: christmas socks
  • CN: Zhejiang
  • Çorap Tipi: Gündelik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kalınlık: Kalın (Kış)
  • Desen Türü: Katı
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Model Numarası: kadınlar için çoraplar
  • Müstehcen Resim: No
  • Çorap Tüp Yüksekliği: Orta Tüp
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Malzeme: Polyester
  • Parçalar: 1 adet
  • Marka Adı: HARKO'NUN

 

Teklifinizi Bırakın