Saç Kurutma Makinesi Tutucu Manyetik Masaüstü Standı Saç Kurutma Makinesi Braketi Depolama Raf Organizatör Kuaförlük Aracı Tutucu Dayanıklı

Saç Kurutma Makinesi Tutucu Manyetik Masaüstü Standı Saç Kurutma Makinesi Braketi Depolama Raf Organizatör Kuaförlük Aracı Tutucu Dayanıklı Görüntü  0 Saç Kurutma Makinesi Tutucu Manyetik Masaüstü Standı Saç Kurutma Makinesi Braketi Depolama Raf Organizatör Kuaförlük Aracı Tutucu Dayanıklı Görüntü  1 Saç Kurutma Makinesi Tutucu Manyetik Masaüstü Standı Saç Kurutma Makinesi Braketi Depolama Raf Organizatör Kuaförlük Aracı Tutucu Dayanıklı Görüntü  2 Saç Kurutma Makinesi Tutucu Manyetik Masaüstü Standı Saç Kurutma Makinesi Braketi Depolama Raf Organizatör Kuaförlük Aracı Tutucu Dayanıklı Görüntü  3

Saç Kurutma Makinesi Tutucu Manyetik Masaüstü Standı Saç Kurutma Makinesi Braketi Depolama Raf Organizatör Kuaförlük Aracı Tutucu Dayanıklı

  • (0 Yorumlar)

₺497.21 ₺358.08

(SKU: w56048)

Özellikler:

OOTDTY'NIN sohbeti

3'ü 1 arada: Üfleyici braketi, difüzör braketi ve nozul braketi olarak çalışır ve üfleyiciyi 45 derecelik bir destek modunda sabit tutar.

Kaymaz: Saç kurutma makinesi braketindeki silikon ped, saç kurutma makinesinin hasar görmesini önleyebilir.Her iki taraftaki yükseltilmiş demir, üfleyicinin kaymasını önleyebilir.

Manyetik tasarım: manyetik emme halkası, tam olarak takılan, sağlam ve düşmesi kolay olmayan hava nozulu ile otomatik emme etkisi üretmek için kullanılır.

Zamandan tasarruf edin: Difüzörlere veya nozullara ihtiyacınız olduğunda, nerede olduklarını unutmayın.Saçınızı kurutmak için birçok kez tasarruf edin.

Kullanımı kolay: Bir saç kurutma makinesi başlığı yerleştirme çerçevesi ve difüzör ve nozul için iki manyetik delik, saç kurutma makinenizi çok uygun bir şekilde organize edebilir.Yatak odaları, banyolar ve oturma odaları için mükemmeldir.

Özellikler:

Malzeme: Demir

Boyutu: Resimde Gösterildiği Gibi

Paket içeriği:

1x Saç Kurutma Makinesi Standı Tutucu

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

  • Kurulum türü: Kat Türü
  • Kullanmak: Ufak tefek eşyalar
  • Malzeme: demir
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: saç kurutma makinesi stand sahibi
  • Uygulanabilir Alan: banyo
  • Tip: Depolama Tutucular ve Raflar

 

Teklifinizi Bırakın