Yıkanabilir Panjur Perde Temizleme Fırçası Jaluzi Aksesuarları Temizleme Temizleyici Bez Çıkarılabilir Parmak Araçları 7 G5M8

Yıkanabilir Panjur Perde Temizleme Fırçası Jaluzi Aksesuarları Temizleme Temizleyici Bez Çıkarılabilir Parmak Araçları 7 G5M8 Görüntü  0 Yıkanabilir Panjur Perde Temizleme Fırçası Jaluzi Aksesuarları Temizleme Temizleyici Bez Çıkarılabilir Parmak Araçları 7 G5M8 Görüntü  1 Yıkanabilir Panjur Perde Temizleme Fırçası Jaluzi Aksesuarları Temizleme Temizleyici Bez Çıkarılabilir Parmak Araçları 7 G5M8 Görüntü  2 Yıkanabilir Panjur Perde Temizleme Fırçası Jaluzi Aksesuarları Temizleme Temizleyici Bez Çıkarılabilir Parmak Araçları 7 G5M8 Görüntü  3 Yıkanabilir Panjur Perde Temizleme Fırçası Jaluzi Aksesuarları Temizleme Temizleyici Bez Çıkarılabilir Parmak Araçları 7 G5M8 Görüntü  4 Yıkanabilir Panjur Perde Temizleme Fırçası Jaluzi Aksesuarları Temizleme Temizleyici Bez Çıkarılabilir Parmak Araçları 7 G5M8 Görüntü  5

Yıkanabilir Panjur Perde Temizleme Fırçası Jaluzi Aksesuarları Temizleme Temizleyici Bez Çıkarılabilir Parmak Araçları 7 G5M8

  • (0 Yorumlar)

₺51.51 ₺27.75

Etiketler: kör temiz, kör silgi, Araçlar, alet, Kazıyıcı.

(SKU: w56692)

Tanım:

Malzeme: Plastik

Boyutu:yaklaşık 16 * 13.5 cm(6.24*5.27 in)

Renk: Turuncu, sarı, mavi, yeşil,

Özellikler:

1.Malzeme: %100 % pamuk kıllar ve ABS kolu, yüksek kaliteli, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir.Çoğu panjur veya benzeri nesne türü için uygundur.

2.Benzersiz tasarım:Elin şekline göre, fırçanın tutuşunu elin elinde sıkıca tutmak için tasarlanmış, fırçayla deklanşör bıçağıyla yakından temas etmesi kolay, sadece kolu kavrayın ve mini kör temizleyiciyi takın, her çıta arasında bir rulo, toz çekmek için hareket edin ve çıtalar boyunca kir.

3.Çok fonksiyonlu temizleme araçları: panjurlar için bu mini toz giderme fırçaları, pencere oluklarından, panjurlardan, duş kapılarının sürgülü kapılarından, buzdolaplarından, klavyelerden, kapı raylarından vb.Yağ ve kiri temizlemenize yardımcı olacaktır; Fiili duruma göre kuru fırça veya ıslak fırça kullanabilirsiniz.

4.It aynı anda altı panjuru temizleyebilir.Elin şekline göre tasarlanmış, fırçanın eldeki tutuşunu arttırın, fırçaya deklanşör bıçağıyla yakından dokunması kolay, havluya kıyasla temizleme verimliliği çok arttı.

5.Ürünler veya satış sonrası servis hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Her zaman destek ve tavsiye arıyoruz!

not

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak bu sadece referans içindir.

3.Karışık ürün,Renk ve Ebat Siparişini kabul edebiliriz.Daha fazla miktar, daha fazla indirim.

Paket şunlardır:

1 adet*temizleme fırçası

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.Mallar hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

  • Tip: diğer
  • Tarz: diğer
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Plastik
  • Kullanım: Pencere

 

Teklifinizi Bırakın