Muay Thai Şort Kadın Rekabet Eğitimi MMA Mücadele kısa pantolon Erkek Kız Erkek Sanda Kick Boks Takım Elbise Kırmızı Beyaz Pembe Siyah

Muay Thai Şort Kadın Rekabet Eğitimi MMA Mücadele kısa pantolon Erkek Kız Erkek Sanda Kick Boks Takım Elbise Kırmızı Beyaz Pembe Siyah Görüntü  0 Muay Thai Şort Kadın Rekabet Eğitimi MMA Mücadele kısa pantolon Erkek Kız Erkek Sanda Kick Boks Takım Elbise Kırmızı Beyaz Pembe Siyah Görüntü  1 Muay Thai Şort Kadın Rekabet Eğitimi MMA Mücadele kısa pantolon Erkek Kız Erkek Sanda Kick Boks Takım Elbise Kırmızı Beyaz Pembe Siyah Görüntü  2 Muay Thai Şort Kadın Rekabet Eğitimi MMA Mücadele kısa pantolon Erkek Kız Erkek Sanda Kick Boks Takım Elbise Kırmızı Beyaz Pembe Siyah Görüntü  3 Muay Thai Şort Kadın Rekabet Eğitimi MMA Mücadele kısa pantolon Erkek Kız Erkek Sanda Kick Boks Takım Elbise Kırmızı Beyaz Pembe Siyah Görüntü  4 Muay Thai Şort Kadın Rekabet Eğitimi MMA Mücadele kısa pantolon Erkek Kız Erkek Sanda Kick Boks Takım Elbise Kırmızı Beyaz Pembe Siyah Görüntü  5

Muay Thai Şort Kadın Rekabet Eğitimi MMA Mücadele kısa pantolon Erkek Kız Erkek Sanda Kick Boks Takım Elbise Kırmızı Beyaz Pembe Siyah

  • (1 Yorumlar)

₺505.95 ₺303.53

Etiketler: pantolon, Tay, pamuklu vücut geliştirme şortları.

(SKU: w57782)

boyut

proje tanımı:

MUAYTHAİ BOKS ŞORTU

Thaiboxing, Kickboks veya MMA antrenmanınızı yükseltin.Eşsiz ve otantik MuayThai Boks Şortlarımızı giyerek iyi görünün ve kendinizi rahat hissedin .Stil ile halkanın içine adım atın ve ilk darbeden önce rakibinizi nakavt edin.

Bu çevrimiçi mağazadaki her MuayThai Şortu, Çin'deki şirket içi fabrikamızdaki geleneksel aile işletmemiz tarafından siparişinizden sonra el yapımıdır-bu nedenle size en yüksek kaliteyi ve en iyi fiyatı garanti edebiliriz ! 🚫 Seri üretim yok !Siparişiniz 3-5 iş günü içinde gönderilmeye hazırdır.Bu ekonomik ve çevre dostudur.En son süblimasyon teknolojisini, su bazlı mürekkebi ve toksik olmayan kumaşları kullanıyoruz.Muay Thai Şortlarımız benzersiz tasarımlarıyla bilinir ve uzun ömürlüdür !

MuayThai Şortlarımız %100 makinede yıkanabilir!

Güveniniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim . ❤️❤️❤️❤️❤️

Ödeme:

1. En iyi yol doğrudan çevrimiçi ödemedir, kendinizi seçebilirsiniz.Diğer ödeme koşullarına ihtiyacınız varsa, lütfen sipariş vermeden önce bize bildirin.

2. Tam ödeme, siparişinizi verdikten sonra 7 gün içinde yapılmalıdır, aksi takdirde sipariş geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir.

3. Alıcınızın bilgilerini doldururken ilgili kişi, adres, posta kodu ve telefon numarası gibi tüm ayrıntılı bilgileri doldurduğunuzdan emin olun.

Nakliye

Satıcı tarafından tavsiye - - - - - - www.endustripatent.com.tr Standart Nakliye

1.Biz çin sonrası hava posta ile ücretsiz nakliye, içinde ülkelerin çoğuna ulaşmak 35 ---- 55 iş günleri.

2.Biz tam ödeme onaylandıktan sonra 7 iş günü içinde mal göndereceğiz.Ödeme mevcut değilse, siparişiniz otomatik olarak kapatılacaktır.

4. Herhangi bir öğe için, geri gönderdiğinizde lütfen EMS veya yerel posta ile gönderin.

Geri bildirim!

Lütfen bana iyi geribildirim verin

Ürünün herhangi bir sorunu varsa, lütfen benim için sipariş mesajı gönderin.

Bu sorunu derhal çözeceğim.

Anlaşmazlıklar ve kötü geribildirim herhangi bir sorunu çözemez.

1.Alıcının erken onayı, öğeleri aldıktan sonra çok takdir edilecektir.

2.Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim için içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanızı alacağım, ama bu 1 dakikanın bizim için orantılı bir önemi var.

3 Bizim öğeler memnun iseniz, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen.Daha sonra size olumlu bir geri bildirim bırakacağız.

  • Uydurmak: Normalden daha küçük uyuyor. Lütfen bu mağazanın boyut bilgilerini kontrol edin
  • Sanda Kick Boks şortu: Dövüş Şortu
  • Hizmet: OEM, Damla Nakliye, Toptan, Logo baskı
  • Cinsiyet: ADAMLAR
  • CN: Guangdong
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Muay Tay Şort: kickboks şortu
  • boks şortu: boxeo şort
  • Özellik: Esnek
  • Kutlamalar: mma, eğitim, Spor, Kutulama, SANDA, Zindelik, muay thai, spor şortu
  • Bölüm Adı: Üniseks
  • İçin uygun: Erkek Kız, Yetişkinler, erkekler kadınlar gençler
  • Malzeme: Polyester
  • muaythai şort: MMA Dövüş Şortu
  • Renk Sınıflandırması: Beyaz, gül, Kırmızı, karanlık grren, yeşil, açık mavi, mavi, mor

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Momonowa0528 - 2022-12-14
      5

    üstlük

Teklifinizi Bırakın