Kraliçe Araba Pencere Çıkartması Kraliçe Elizabeth Araba Sticker İngiltere Kraliçesi Sticker kraliçe'nin Jubilee 2022 Tema Parti Kutlama

Kraliçe Araba Pencere Çıkartması Kraliçe Elizabeth Araba Sticker İngiltere Kraliçesi Sticker kraliçe'nin Jubilee 2022 Tema Parti Kutlama Görüntü  0 Kraliçe Araba Pencere Çıkartması Kraliçe Elizabeth Araba Sticker İngiltere Kraliçesi Sticker kraliçe'nin Jubilee 2022 Tema Parti Kutlama Görüntü  1 Kraliçe Araba Pencere Çıkartması Kraliçe Elizabeth Araba Sticker İngiltere Kraliçesi Sticker kraliçe'nin Jubilee 2022 Tema Parti Kutlama Görüntü  2 Kraliçe Araba Pencere Çıkartması Kraliçe Elizabeth Araba Sticker İngiltere Kraliçesi Sticker kraliçe'nin Jubilee 2022 Tema Parti Kutlama Görüntü  3 Kraliçe Araba Pencere Çıkartması Kraliçe Elizabeth Araba Sticker İngiltere Kraliçesi Sticker kraliçe'nin Jubilee 2022 Tema Parti Kutlama Görüntü  4 Kraliçe Araba Pencere Çıkartması Kraliçe Elizabeth Araba Sticker İngiltere Kraliçesi Sticker kraliçe'nin Jubilee 2022 Tema Parti Kutlama Görüntü  5

Kraliçe Araba Pencere Çıkartması Kraliçe Elizabeth Araba Sticker İngiltere Kraliçesi Sticker kraliçe'nin Jubilee 2022 Tema Parti Kutlama

  • (0 Yorumlar)

₺29.84 ₺20.91

Etiketler: ünlü insanlar çıkartmaları, mor çıkartma.

(SKU: w58182)

Tanımlamak

Union Jack Tasarımı

Kraliçe'nin 70. Yıldönümü Çıkartması

Özellikler

1. Yüksek kaliteli malzeme ve baskı ile yapılmış süper çıkartmalar.

2. Etiket doğru boyuttadır ve bilgisayarlar, arabalar, tampon çıkartmaları, pencereler vb.Gibi herhangi bir yere yerleştirilebilir.Belirli boyut resimde gösterildiği gibidir.

3. Aracınızın, kamyonunuzun, minibüsünüzün, dizüstü bilgisayarınızın, telefonunuzun veya oyun konsolunuzun görünümünü özelleştirin ve arkadaşlarınızı kıskandırın.

4. Bavulunuzu havaalanında anında tanınabilir hale getirin veya diğer sürücülerin dikkatini çekmek için arabanızda bir açıklama yapın.

5. Profesyonelce basılmış, yüksek kaliteli çıkartmalar.Hemen hemen her yüzeye kolayca soyulur ve yapışır.

6. Su geçirmez: Çıkartmalarımızı içeride veya dışarıda kullanın.Arabanızı, buzdolabınızı, kamyonunuzu veya rv'nizi soyun ve yapıştırın, hatta bir tekne bisikletinde veya römorkta kullanın ve yıllarca sürecek.

7. KURULUMU KOLAY: Arka cam veya cam olsun, temiz ve pürüzsüz bir yüzeye soyun ve yapıştırın. bumper.It ayrıca arabanıza, dizüstü bilgisayarınıza, bagajınıza, su şişenize, telefon kılıfınıza ve daha fazlasına Görevden alma Biden çıkartmaları takmak çok kolaydır.

Kullanım Alanları: bardaklar, arabalar, gözlükler, dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları, oyun konsolları, valizler vb.

Özellikler:

Heght'in:

12 cm / 4.7 inç

Paket şunları içerir:

1 adet * araba sticker

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

  • Etiket Türü: Araba Gövdesi
  • Öğe Türü: Etiketler
  • Dizayn: Kelimeler
  • Model Adı: İngiltere kraliçesi araba sticker
  • Malzeme Türü: diğer
  • Tip: Diğer 3D Sticker
  • kalıp: Ulusal Bayrak
  • Kategori: Etiketler
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Etiket Yerleştirme: Pencere

 

Teklifinizi Bırakın