Taşınabilir DAB / FM / AM Radyo Bluetooth TF Kart Acil Radyo Güneş El Krank Radyo ile El Feneri

Taşınabilir DAB / FM / AM Radyo Bluetooth TF Kart Acil Radyo Güneş El Krank Radyo ile El Feneri Görüntü  0 Taşınabilir DAB / FM / AM Radyo Bluetooth TF Kart Acil Radyo Güneş El Krank Radyo ile El Feneri Görüntü  1 Taşınabilir DAB / FM / AM Radyo Bluetooth TF Kart Acil Radyo Güneş El Krank Radyo ile El Feneri Görüntü  2 Taşınabilir DAB / FM / AM Radyo Bluetooth TF Kart Acil Radyo Güneş El Krank Radyo ile El Feneri Görüntü  3 Taşınabilir DAB / FM / AM Radyo Bluetooth TF Kart Acil Radyo Güneş El Krank Radyo ile El Feneri Görüntü  4 Taşınabilir DAB / FM / AM Radyo Bluetooth TF Kart Acil Radyo Güneş El Krank Radyo ile El Feneri Görüntü  5

Taşınabilir DAB / FM / AM Radyo Bluetooth TF Kart Acil Radyo Güneş El Krank Radyo ile El Feneri

  • (4 Yorumlar)

₺657.25

Etiketler: dab fm am radyo bluetooth tf kartı, radyo taşınabilir, kısa dalga radyo, Radyo Alıcısı, acil radyo, Radyo.

(SKU: w59110)

LÜTFEN dikkat: Lütfen uygun bir alım aralığı seçin (DAB ve FM; FM ve AM) FM:87.5-108MHz AM: 520-1730MHz DAB:174.928-239.00 MHz Ürün özellikleri: 【 Harika alım ve kullanımı kolay】 - Küçük radyoda FM bandı radyo kanalı, uzun geri çekilebilir teleskopik anten ve gelişmiş DSP çip sağlamak bir ultra güçlü istikrarlı ve statik-ücretsiz radyo deneyimi.Kayıtlı radyo kanallarına hızlı erişim için kontrol düğmelerine ve ses ayarı için düğmelere sahip sezgisel kullanıcı arayüzü.Basit ve net LED ekran, modları değiştirmek ve radyo istasyonu kanallarını diğerleri arasında kaydetmek için yerleşik işlevlerde kolayca gezinmenizi sağlar.

️ 【Afet Acil Durum Radyosu】 -Bu acil durum el feneri radyosu depremlerden, kasırgalardan kurtulmanıza yardımcı olabilir...kötü hava.Kötü hava koşulları her zaman elektrik kesintilerine neden olur ve hem el krankı hem de güneş enerjisi kaynakları, acil bir durumda ihtiyacınız olduğunda bir hava durumu acil durum radyosuna güç sağlayabilir ve bu da onu kamp gibi açık hava etkinlikleri için harika bir arkadaştır.

️【Bluetooth Radyo】 - FM radyo, kablosuz ses akışı için Bluetooth uyumludur ve iPhone'lar, Android telefonlar, iPad'ler, tabletler ve more.At aynı zamanda, müzik atmosferinin keyfini çıkarmanızı sağlayan Aux, U disk ve TF kart işlevlerini de destekler.Kişisel dinleme için radyonun 3,5 mm kulaklık jakı vardır, başkalarını rahatsız etmeden boş zamanlarınızın tadını çıkarmak için kulaklık da kullanabilirsiniz.

️【4 yollu Güç Kaynakları】 - Kompakt tasarım, birlikte verilen Mikro USB şarj kablosuyla şarj edebileceğiniz dahili şarj edilebilir 2000MAH Li-İon pil içerir.Güneşli günlerde şarj etmek için güneş enerjisi kullanın veya karanlıkta bile şarj etmek için el krankını kullanın. 4 Adet AAA kuru pil (Dahil Değildir) değiştirilebilir ve bunları herhangi bir mağazada ve süpermarkette bulabilirsiniz.Her zaman, her yerde güç verin.

️【 Büyük Taşınabilirlik】 - Bu kompakt ve hafif radyoyu istediğiniz yere götürebilirsiniz.Cebinize sokun, sırt çantanıza koyun ve beyzbol maçlarına, plajlara, parklara ve daha fazlasına götürün.Wi-Fi kapsama alanı zayıf olan veya olmayan alanlar için idealdir, böylece müzik dinleyebilir ve haberleri veya sporları takip edebilirsiniz.Yüksek kapasiteli pil, tek bir tam şarjla 8 saate kadar kesintisiz çalma süresi sağlar.Özellikler: Bluetooth Sürümü: 5.0

Şarj Gerilimi: 5 V / 1A

Pil: 18650 lityum şarj edilebilir 2000 mAh pil

Güneş:6 V/100mA LCD ekran (48 * 37MM)

Ürün Boyutu: 152 * 53 * 95mm

Ürün ağırlığı: 0.327 kg Kutuda ne var: Kullanım Kılavuzu x1

Mikro USB kablosu x1

Retro Radyo x1

Eşleştirme Eearphone x1 Ürün Resimleri:

  • Tarz: taşınabilir
  • Sertifika: ce, FCC'NİN, RoHS, WEEE
  • Güç Kaynağı: Şarj Edilebilir Pil Paketi
  • İşlev: Dahili Hoparlör, Fener
  • Boyutlar (GxYxD): 15.2*5.3*9.5 cm
  • bluetooth: Evet
  • Tip: KURULAMAK, AM / FM
  • kablosuz internet: No
  • Gövde Malzemesi: Plastik
  • Model Numarası: R-1
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ekran: Evet
  • Paket: Evet
  • Marka Adı: SAKİT

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Zhilyakovahir - 2022-12-16
      5

    büyük öğe iyi çalışıyor

  • reviewer-1
    Mudveckii Dmitri - 2022-09-29
      5

    Satıcı çok iyi. Parsele eşlik etti ve gecikmelerde yazılmadı. Radyo beklenen kaliteye sahip. İyi paketlenmiş. Şaşkın kutuya rağmen, her şey uzlaştı. Moskova'da iyi yakalar. Daha sonra şehir dışında yakalandıkça aboneliğimi iptal edeceğim. Eksileri-yüksek sesli menü uyarıları, manuel olarak yapılandırılması zor ve kanallar kaydedilmiyor, açtığınızda ses seviyesi 16 olarak ayarlanmış, çok yüksek. Artılar-şehirde iyi yakalar, şarj modunda bile dahili bir pille çalışır (pil bölmesindeki en önemli şey anahtarı aktarmayı unutmamaktır), kompakt satın alma işleminden memnun kalırken.

  • reviewer-1
    Sarah Karten - 2022-08-20
      5

    tamam İyi

  • reviewer-1
    Axnldrei4 88 - 2022-08-30
      3

    Tamamen şarj edilmiş bir pil, hepsini kullanmadan 3 gün içinde sıfıra iner. Bence bir kapasite sorunu var çünkü aynı zamanda hızlı yükleniyor. Güç açma / kapama modu yüksek sesle ve gerekli değildir. Dinamo o kadar kullanışlı değil çünkü yeterince zor olmadığı için fazla ücret almıyor. Birkaç dakika çevirdikten sonra ışığı ancak hafif parlak bir şekilde açabildim. Bunun dışında beklendiği gibi çalışıyor.

Teklifinizi Bırakın