Minsunbak Denizkızı Kuyruğu silikon kalıp Kabuklu Mercan Denizyıldızı Doku Çikolata Fondan Kalıp Düğün Parti Kek Dekorasyon

Minsunbak Denizkızı Kuyruğu silikon kalıp Kabuklu Mercan Denizyıldızı Doku Çikolata Fondan Kalıp Düğün Parti Kek Dekorasyon Görüntü  0

Minsunbak Denizkızı Kuyruğu silikon kalıp Kabuklu Mercan Denizyıldızı Doku Çikolata Fondan Kalıp Düğün Parti Kek Dekorasyon

  • (0 Yorumlar)

₺183.79

Etiketler: topuk deniz kızı, iş elbisesi ceketleri nasıl giyilir, kelt silikon kalıp, sinera silikon kalıp, tanımsız pantolon, dekorasyon araçlar ev yapımı pasta, kek araçları galaxy, korundum pişirme kalıbı, flamio silikon kalıp, dini fondan kalıpları.

(SKU: w61500)

Malzeme: 100 % gıda sınıfı silikon

Kalıp boyutu:20.2*12.6*1 CM (Manuel ölçümde bir sapma var, radom ölçüm hatası 3mm)

Ağırlık: 230g (radom ölçüm hatası 10g)

Ambalaj: opp torba

Neden silikon kalıbımızı seçmelisiniz?

1. %100 gıda sınıfı silikon

2. Kokusuz, toksik olmayan, toz geçirmez, dayanıklı, geçirgen olmayan, temizlenmesi kolay.

3. esnek, yeniden kullanılabilir, yapışkan olmayan, serbest bırakılması kolay ve iyi bir kalıplamaya sahiptir effect.It lezzetli kekleri süslemek için kullanılır.

4. Ürünümüz FDA ve SGS kalite standartlarına uygundur,

5.Sıcaklık aralığı: dondurulmuş-eksi 40 santigrat derece, ısıtma-230 santigrat derece

6.Kullanımı basit.Dondurulduktan ve pişirildikten sonra yumuşak dokusunu ve orijinal şeklini korur

7.Kek, pizza, ekmek, köpük, jöle, çikolata, puding ve meyveli turta yapmak için uygundur.Mikrodalgalar, tost makineleri ve buzdolapları için uygundur

8. Her hafta yeni stiller oluşturulur.

hakkımızda:

Minsunbak pişirme kalıpları, kabartma baskı kalıpları, dantel kalıpları, çikolata kalıpları ve diğer silikon üretiminde uzmanlaşmıştır products.In buna ek olarak, plastik şablonlar ve meshstencils de üretiyoruz.

Fabrikamız komple üretim ekipmanlarına ve bilimsel yönetim sistemine sahiptir.

Silikon kalıp üretiminde 10 yılı aşkın tecrübemizle birçok zorluğun üstesinden geldik.Bu on yıl boyunca, çok değerli bir deneyim ve en eksiksiz teknolojiyi biriktirdik.

Fabrika uzun zamandır silikon ürünlerinin geliştirilmesi ve üretimine kendini adamıştır ve her hafta birçok yeni stil tanıtılmaktadır.Geçmişte tanıtılan yeni ürünlerin çoğu, Çin'de ve dünyada büyük talep görmüştür.

Minsunbak pişirme için ilk tercihiniz!

Nakliye şartları:

Standart hizmet: Çin Post Kayıtlı Hava Posta

www.endustripatent.com.tr Standart Nakliye

ePacket

Hızlandırılmış hizmetin sipariş ayrıntılarına göre seçilmesi gerekir, genellikle: Fedex

EMS

DHL

İNİŞ

TNT'NİN

Veya posta paketi

Hızlandırılmış hizmet seçiminin, hangi lojistik şirketinin seçileceğine karar vermek için ürünün toplam miktarına ve ürünün toplam ağırlığına ve varış ülkesine bağlı olduğuna ve ayrıca siparişin nakliye maliyetini ve ücretsiz gönderimin yukarıdaki koşullara göre alınıp alınamayacağına karar vermesi gerektiğine dikkat edilmelidir. .

Teslimat hakkında:

Biz pazartesiden cumartesiye çalışma saatleri içinde sipariş gemi (Pekin zaman) Çin ulusal tatil günleri hariç!

Siparişiniz acilse, lütfen siparişte işaretleyin veya bize bir e-posta gönderin. message.So siparişinizi daha hızlı gönderebiliriz.

Standart hizmetler ile gönderim süresinin siparişin ülkesine göre belirlenmesi gerekmektedir.Popüler ülkelerin transit süresi yaklaşık 18-30 gündür ve uzak ülkeler genellikle nakliyeyi 30-60 gün içinde tamamlar.

Ekonomik ve basit sınıfların izleme hizmetleri yoktur

Standart hizmetin izleme hizmeti vardır, izleme bilgileri sipariş ayrıntılarında sorgulanabilir veya mağazanın müşteri hizmetleri personeline sorulabilir

Hızlandırılmış hizmet yaklaşık 10-15 iş alır days.It ülkenizdeki postane web sitesi veya (Çin EMS web sitesi) aracılığıyla izlenebilir.

Tatiller için teslim süresi (Noel, Ay Yeni Yılı vb.) normalden daha uzun olabilir.Lütfen 5-10 günlük bir gecikme daha ekleyin.

İade ve garanti:

Tüm mallar, sevkıyattan önce titiz denetime ve eksiksiz ve zarif ambalajlara tabidir.

Öğe kusurlu ise, lütfen alınmasından itibaren 7 gün içinde bize bildirin ve size %100 % para iade garantisi vereceğiz.Iade nakliye maliyeti alıcı tarafından karşılanır.

Ürün paketlendikten ve gönderildikten sonra size zamanında takip numarasını vereceğiz.

Gönderim bilgilerini çevrimiçi olarak görüntüleyebilirsiniz.

Alıcılar gümrük takas ve tarife için ödeme sorumludur.

Geri bildirim hakkında:

Geri bildiriminiz sizin için çok önemlidir us.It beş yıldızınıza sahip olmak ve alışveriş deneyiminizi paylaşmak harika.Hizmetlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirim vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

  • Sertifika: CE / EU, Gıda ve İlaç İdaresi, SGS'nin, LFGB, CIQ, AET
  • Marka Adı: minsunbak'ın
  • Tip: Kek Araçları
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Müstehcen Resim: No
  • Boyut: Manual measurement(Existence deviation)
  • Üretim adres: Guangdong
  • Renk: Rastgele renk
  • Kek Araçları Türü: Kalıplar
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Malzeme: Silikon

 

Teklifinizi Bırakın