10 Yaprak Cadılar Bayramı Geçici Dövmeler karanlıkta Glow Çocuklar Kabak Hayalet Dövmeler Çıkartmalar Bebek Erkek Kız Yüz Vücut Kolları

10 Yaprak Cadılar Bayramı Geçici Dövmeler karanlıkta Glow Çocuklar Kabak Hayalet Dövmeler Çıkartmalar Bebek Erkek Kız Yüz Vücut Kolları Görüntü  0 10 Yaprak Cadılar Bayramı Geçici Dövmeler karanlıkta Glow Çocuklar Kabak Hayalet Dövmeler Çıkartmalar Bebek Erkek Kız Yüz Vücut Kolları Görüntü  1 10 Yaprak Cadılar Bayramı Geçici Dövmeler karanlıkta Glow Çocuklar Kabak Hayalet Dövmeler Çıkartmalar Bebek Erkek Kız Yüz Vücut Kolları Görüntü  2 10 Yaprak Cadılar Bayramı Geçici Dövmeler karanlıkta Glow Çocuklar Kabak Hayalet Dövmeler Çıkartmalar Bebek Erkek Kız Yüz Vücut Kolları Görüntü  3 10 Yaprak Cadılar Bayramı Geçici Dövmeler karanlıkta Glow Çocuklar Kabak Hayalet Dövmeler Çıkartmalar Bebek Erkek Kız Yüz Vücut Kolları Görüntü  4 10 Yaprak Cadılar Bayramı Geçici Dövmeler karanlıkta Glow Çocuklar Kabak Hayalet Dövmeler Çıkartmalar Bebek Erkek Kız Yüz Vücut Kolları Görüntü  5

10 Yaprak Cadılar Bayramı Geçici Dövmeler karanlıkta Glow Çocuklar Kabak Hayalet Dövmeler Çıkartmalar Bebek Erkek Kız Yüz Vücut Kolları

  • (0 Yorumlar)

₺68.99 ₺41.43

Etiketler: çocuklar için dövmeler, çocuklar için dövme, sonik dövme, çocuklar yüz, çocuk dövme.

(SKU: w66577)

10 Yaprak Cadılar Bayramı Geçici Dövmeler karanlıkta Glow Çocuklar Kabak Hayalet Dövmeler Çıkartmalar Bebek Erkek Kız Yüz Vücut Kolları

Renk: Lunimous

Boyutu: 6 * 10.5 cm

Miktar: 10 Yaprak

Özellik :

kabak, şeker, örümcek, örümcek ağı, yarasa ayı, ağaç, kale, kedi, mezar taşı, cadı şapkası, süpürge, kafatası vb. gibi çeşitli Cadılar Bayramı öğeleri içerir

Cadılar Bayramı için bu çocuklar geçici dövmeler, su geçirmez ve güvenli toksik olmayan yüksek kaliteli AB tutkal malzemelerinden yapılmıştır.Festival geçici dekorasyonu için özellikle uygundur.

Kutlamalar :

Minik sevimli aydınlık yaratıcı Cadılar Bayramı geçici çıkartmalar dövmeler çocuklar, erkekler ve kızlar, kadınlar, yetişkinler vb.İçin iyidir.Geçici dövmeler yüz, eller, boyun, kol, ayak bileği, kulak, omuz, bilekler, parmaklar, bacaklar, göğüs, vücut sanatı dövme kılıfı için dekore edilebilir.Cadılar Bayramı, Noel, Doğum günü partileri dekor için uygun.

Paket içeriği: 10 Yaprak Cadılar Bayramı Dövmeleri

Not :

Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.Alıcı 20 gün sonra ödeme yapmadığında sipariş otomatik olarak kapanacaktır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1: Dünya Çapında Nakliye (bazı ülkeler ve APO/EPO Hariç)

2: İşlem süresi: çoğu 1-3 gün içinde ele alınabilir, birkaçının 4-7 güne ihtiyacı vardır.(pazar ve festival hariç).

3: www.endustripatent.com.tr Standart nakliye tarafından Sevk.AU ve CA www.endustripatent.com.tr Standart nakliye ve ePacket tarafından miexd olduğunu.

4: Ciaoniao nakliye veya Çin Post Küçük Paket Artı teslimat için 14-60 gün gerekiyor.Hatta bazı ülkelerin 90 güne ihtiyacı var.Lütfen ekonomik nedenlerden dolayı yavaş olduğunu anlayın shipping.It bu çok önemli.

5: Mallar 5USD'NİN üzerinde olduğunda paketinizin nerede olduğunu bilmediğinizde lütfen bizimle iletişime geçin.Lütfen bekleyin ve veriler paketinizin ülkelerinizin lojistik şirketi tarafından alındığını gösteriyorsa yerel postaneye başvurmayı deneyin.

6: Nakliye son derece yüksek olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sizin için kontrol edip keseceğiz.

7: izleme küresel olarak izlenebilir.cainiao ve

1: garanti süresi dolduğunda alıcı malları almadıysa, alıcı tarafından %100 geri ödeme alınacaktır.

2: Zaman farkı nedeniyle, mesajınızı GMT+8 9:00-18:00 olarak cevaplayacağız. Hafta sonları ve Çin Tatili hariç.Lütfen anlayın.

3: Mağazamızı takip ettiyseniz, sipariş verdiğinizde lütfen bir not bırakın.Biz sizin için ücretsiz hediye göndereceğiz.

4: Lütfen adresinizin ve posta kodunuzun doğru olduğundan emin olun, Mallar gönderildikten sonra olamaz changed.It sadece malları göndermediğimizde değiştirilebilir, ancak zaman farkı nedeniyle ve işlem süremiz çok hızlı olduğu için mesajınız olmayabilir zamanında okuyun.Adresinizi, posta kodunuzu ve telefonunuzu yanlış bulduysanız, lütfen kendiniz iptal edin ve tekrar yeni bir sipariş verin.İptal tutarı 3-20 gün içinde hesabınıza geri dönecektir.

5: Sağladığınız adres yanlışsa veya alıcının neden olduğu başka bir şey yanlışsa, alıcının sorumluluğu olmalıdır.

6: Çoğumuz ürün katıldı ücretsiz iade koşulları, istediğiniz herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz eğer mal memnun değilseniz.Öncül, malların ikincil satışa neden olmaması ve miktarın aynı olmasıdır.

  • Sertifika: CE
  • İsim 2: çocuklar için geçici dövmeler
  • Yükseklik: Mm)
  • Uzunluk: 60mm
  • İsim 3: Karanlıkta parlayan Hile veya muamele
  • Çap: Mm)
  • İsim 4: Çocuk Dövmeleri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Renk: Parlak
  • Genişlik: 60mm
  • Ağırlık: 1.4 per sheet
  • Özellikler: Parlak
  • isim: Aydınlık Geçici Dövmeler
  • Model Numarası: Karanlıkta ışık
  • Marka Adı: UPINS
  • Garanti: Hiçbiri
  • Türler: Hayalet Canavar Kabak Cadı
  • Yaş Öner: 7-12y

 

Teklifinizi Bırakın