PULUZ Açık Taşınabilir Su Geçirmez Çizilmeye dayanıklı Çift Omuzlar Sırt Çantası Kamera Çantası Dijital DSLR Fotoğraf Video Çantası, laptop sırt çantası

PULUZ Açık Taşınabilir Su Geçirmez Çizilmeye dayanıklı Çift Omuzlar Sırt Çantası Kamera Çantası Dijital DSLR Fotoğraf Video Çantası, laptop sırt çantası Görüntü  0 PULUZ Açık Taşınabilir Su Geçirmez Çizilmeye dayanıklı Çift Omuzlar Sırt Çantası Kamera Çantası Dijital DSLR Fotoğraf Video Çantası, laptop sırt çantası Görüntü  1 PULUZ Açık Taşınabilir Su Geçirmez Çizilmeye dayanıklı Çift Omuzlar Sırt Çantası Kamera Çantası Dijital DSLR Fotoğraf Video Çantası, laptop sırt çantası Görüntü  2 PULUZ Açık Taşınabilir Su Geçirmez Çizilmeye dayanıklı Çift Omuzlar Sırt Çantası Kamera Çantası Dijital DSLR Fotoğraf Video Çantası, laptop sırt çantası Görüntü  3 PULUZ Açık Taşınabilir Su Geçirmez Çizilmeye dayanıklı Çift Omuzlar Sırt Çantası Kamera Çantası Dijital DSLR Fotoğraf Video Çantası, laptop sırt çantası Görüntü  4 PULUZ Açık Taşınabilir Su Geçirmez Çizilmeye dayanıklı Çift Omuzlar Sırt Çantası Kamera Çantası Dijital DSLR Fotoğraf Video Çantası, laptop sırt çantası Görüntü  5

PULUZ Açık Taşınabilir Su Geçirmez Çizilmeye dayanıklı Çift Omuzlar Sırt Çantası Kamera Çantası Dijital DSLR Fotoğraf Video Çantası, laptop sırt çantası

  • (0 Yorumlar)

₺666.75

Etiketler: sırt çantası.

(SKU: w67079)

Kamera çantası Kamera sırt çantası Lens çantası fotoğraf

1. Kişisel eşyalarınızı saklamak için spor ihtiyaçlarınızı karşılamak için profesyonel üstün saklama kutusu.

2. Rahat yumuşak sap ve yumuşatılmış bantlı yumuşak omuz askıları, en uzun yolculukta bile kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacaktır.

3. Dijital SLR kamera gövdesinin yanı sıra lens ve 1-2 ek lens ve aksesuar yükleyebilir.

4. Dayanıklı metal fermuar, sağlam omuz askısı ile donatılmış yüksek kaliteli aşınmaya dayanıklı ve su geçirmez malzeme, biraz spor yapmak veya özgürce seyahat etmek için yanınızda taşıyabilirsiniz.

5. Ana cep, çeşitli alt çantalarla donatılmıştır: Kamera çantası, dizüstü bilgisayar çantası, iPad kılıfı, telefon kılıfı, magzine veya bez çanta, güneş gözlüğü veya küçük nesneler çantası, bağımsız su şişesi çantası vb.

6. Kulaklık deliği tasarımı ile, müzik dinlemek veya harici güçle şarj etmek için çantada bulunan telefonu delikten bağlayabilirsiniz.

7. 13-15 inç dizüstü bilgisayarınızı, kameranızı, bezinizi, yiyeceklerinizi, su şişenizi, küçük yemek takımlarınızı, derginizi, tabletinizi, cep telefonlarınızı, güneş gözlüklerinizi, katlanır şemsiyenizi, kağıt mendilinizi, hijyenik havlunuzu, rujunuzu ve diğer kozmetik.

Genel

Malzeme

Polyester

Boyut

44*30*19.5 cm

Ağırlık

745g

Siyah Gri Yükseltme Siyah

Üçgen Tarzı SLR Kamera Çantası

Dikdörtgen tarzı

1.

Biz sadece www.endustripatent.com.tr adresine gemi.Lütfen ödeme yapmadan önce www.endustripatent.com.tr hesabınızdaki adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.

2.

Çin Post olağan küçük paket artı, ücretsiz kargo, sadece çin'de izlenebilir, ancak ülkenizde ayrıntılı izleme bilgisi yoktur.Kayıtlı nakliye yöntemi istiyorsanız, seçiniz Çin sonrası Hava Posta veya www.endustripatent.com.tr Standart Nakliye maliyeti yaklaşık 2$.

3.

Genellikle biz ödeme www.endustripatent.com.tr tarafından onaylandıktan sonra 3 iş günü içinde size sipariş gemi olacak.

4.

Siparişinizi teslim süresi içinde almadıysanız veya herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.Biz bir iş günü içinde size cevap verecektir.

5.

Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.Bu ücretler ürünün fiyatına ve nakliye ücretine dahil değildir.

arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

1.

Görüşleriniz bizim ve tüm alıcılar için çok önemlidir.Büyük bir geribildirim için bir kaç saniye sürebilir lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz.

2.

Biz her zaman rekabetçi bir fiyata yüksek kaliteli ürün sunmak ve size iyi hizmet sunmak.

3.

Nötr (3 yıldız) veya negatif (1-2 yıldız) geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve burada mutlu bir alışveriş deneyimi yaşamanıza izin vereceğiz.Teşekkürler!

  • Uydurmak: fotoğrafçı için
  • Marka Adı: DIXSG
  • Aksesuar Türü: Yükseltme Sürümü Sırt Çantaları / 2 in 1 Kamera Çantası / dizüstü sırt çantası
  • İşlev: Kulaklık Deliği var, su geçirmez desigh ile
  • Tip: Kamera omuz çantası / kamera çantası bölücüler
  • Tarz: Çantalar
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Model NUMARASI.
  • Paket: No
  • Fecture: Kamera su geçirmez dijital DSLR fotoğraf Video çanta Case yastıklı sırt çantası
  • Malzeme: Polyester
  • Kullanmak: DSLR Fotoğraf Makinesi, Aynasız Sistem Kamerası, Nokta ve Ateş Kamera, Anlık Kamera, Lens, Lensx2, Lensx3, DSLR Kamerax2, Kamera, Flashe, tripod, pil, Pil2, monopod, Evrensel

 

Teklifinizi Bırakın