4 adet / takım 3x17mm Açık Ağız Tipi Parlak Ayakkabı Bağcıkları Kafa Sneaker Kitleri Metal İpuçları Giysi Dantel İpuçları Ayakabı DIY

4 adet / takım 3x17mm Açık Ağız Tipi Parlak Ayakkabı Bağcıkları Kafa Sneaker Kitleri Metal İpuçları Giysi Dantel İpuçları Ayakabı DIY Görüntü  0 4 adet / takım 3x17mm Açık Ağız Tipi Parlak Ayakkabı Bağcıkları Kafa Sneaker Kitleri Metal İpuçları Giysi Dantel İpuçları Ayakabı DIY Görüntü  1 4 adet / takım 3x17mm Açık Ağız Tipi Parlak Ayakkabı Bağcıkları Kafa Sneaker Kitleri Metal İpuçları Giysi Dantel İpuçları Ayakabı DIY Görüntü  2 4 adet / takım 3x17mm Açık Ağız Tipi Parlak Ayakkabı Bağcıkları Kafa Sneaker Kitleri Metal İpuçları Giysi Dantel İpuçları Ayakabı DIY Görüntü  3 4 adet / takım 3x17mm Açık Ağız Tipi Parlak Ayakkabı Bağcıkları Kafa Sneaker Kitleri Metal İpuçları Giysi Dantel İpuçları Ayakabı DIY Görüntü  4 4 adet / takım 3x17mm Açık Ağız Tipi Parlak Ayakkabı Bağcıkları Kafa Sneaker Kitleri Metal İpuçları Giysi Dantel İpuçları Ayakabı DIY Görüntü  5

4 adet / takım 3x17mm Açık Ağız Tipi Parlak Ayakkabı Bağcıkları Kafa Sneaker Kitleri Metal İpuçları Giysi Dantel İpuçları Ayakabı DIY

  • (0 Yorumlar)

₺45.81 ₺35.73

Etiketler: broş erkek kalkanı, en yeni rymstone bağcıkları, spor ayakkabı erkekler fsshion, bağlayıcı arduino kalkanı, ayakkabı jodan dantel, ipek dantel kilit, metal ayakkabı bağı kilidi, son afrika voil danteller, danteller aglet rengi, dantel kilit ayakkabı.

(SKU: w68849)

Giysi,ayakkabı ve diğer el sanatları için kullanın

Boyut: 3 * 17 mm

1 çift ayakabı aglets = 4 adet Aglets

mevcut 4 renkler: Altın / Gümüş / Gun siyah / Gül Altın

Her Agleti Elle Parlatıyoruz

Lütfen not: renkleri karıştırabilirsiniz, herhangi bir miktar her renk tamam.

* Nedeniyle kişisel ekran parlak, karşılaştırarak farkı, resim ve malzeme nesne hafif renk farklılığı olabilir;

Paket dahil:

4 Adet Metal Aglet (3 * 17mm)

Ürün gösterileri:

geri bildirim

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı DSR verin, çünkü bizim için çok önemlidir.Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.Memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.Saat dilimi farkı nedeniyle, mesajlar 12-24 saat içinde cevaplandırılacaktır.

- Garanti ve İade Politikası

Ürünlerimiz bir yıl garantilidir.Alıcılar, arızalı ürünleri garanti süresi içinde değişim için geri göndermek için bizimle iletişime geçmelidir.Garanti süresi, malların ilk alıcı tarafından alınmasından itibaren başlar.

Yanlış veya kusurlu bir ürün alırsanız, lütfen ürünü aldığınız tarihten itibaren 1-3 gün içinde bizimle iletişime geçin, size iade işleminin tam sürecini anlatacağız.

Satın aldığınız ürünlerle ilgili herhangi bir sorun varsa, malların alındığını onayladıktan sonra 60 gün içinde ürün ödemesini (nakliye ve taşıma ücretleri dahil değildir) değiştiririz veya iade ederiz.

- Vergi ve Harçlar

İthalat vergileri, vergiler fiyatlara dahil değildir.Bu masraflar alıcıların sorumluluğundadır.Bu ücretler normalde nakliye şirketi(kurye) tarafından veya malları aldığınızda tahsil edilir .

Özel vergi ücreti için, biz normal bir fiyat ile ilan edecek.Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

-Taşıma

Ödeme tamamlandıktan sonra tüm öğeler 1-3 iş günü içinde size gönderilecektir.

Lütfen www.endustripatent.com.tr adresinizin güncellendiğinden ve ayrıntılı olduğundan emin olun.

Taşıyıcının yanlış kullanımı, gümrük gecikmesi veya kontrolümüz dışındaki diğer durumlar nedeniyle herhangi bir gecikmeden sorumlu olmayacağız.

Nakliye süresi: Genellikle çoğu ülke nakliye süresi aşağıdaki gibidir, farklı alanlarda posta hizmetinin değişimi nedeniyle, bazı alanlar daha uzun sürebilir.Eğer bir araya geldi sorun, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz yakında size cevap verecektir.

1) DHL: 3-7 iş günü içinde,uzak alan veya Gümrükleme nedeni varsa ,biraz daha uzun olacaktır.DHL kargo kullanmak istiyorsanız, en iyi fiyat nakliye ücreti için lütfen bize ulaşın.

2) Kayıtlı posta ile çin Post:7-35 iş günü (Çevrimiçi durumunu izleyebilirsiniz); siparişiniz ücretsiz gönderim ise,kayıtlı posta olmadan Çin Post veya HK Post seçeceğiz(size ulaşmak için 30-60 gün), anlayabileceğinizi umuyoruz!

- Paket İçeriği

1 çift Ayakkabı bağı aglets (1 çift =4 adet ),Test tüpü ambalajına ihtiyacınız varsa, lütfen ayrı olarak satın alın.

- Ödeme Yöntemleri

Birçok ödeme yöntemi mevcuttur www.endustripatent.com.tr kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union) gibi.Aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak www.endustripatent.com.tr tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar bize bırakılmayacaktır.

PayPal'ı ödeme yöntemi olarak da kabul ediyoruz, 'Şimdi Satın Al'ı tıkladıktan sonra ödeme sayfasında PayPal seçeneğini bulacaksınız,herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen yardım için bizimle iletişime geçin.

  • Aglet Boyutu: 3*17mm
  • Öğe Türü: Ayakkabı Süslemeleri
  • Marka Adı: Coolstring'in
  • Dekorasyonlar: Toka
  • Renk: Gunblack'nın sohbeti, Altın, Gümüş, ve Gül altın
  • Paketleme: Perakende ambalaj
  • İçin tasarlandı: İp ve düz Ayakkabı Bağcıkları
  • Malzeme: Maden, Çinko alaşımı, bakır, Maden
  • CN: Fujian
  • Model Numarası: #461
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın