Kış bisiklet eldiveni Bisiklet Sıcak Dokunmatik Tam Parmak Eldiven Su Geçirmez Bisiklet Kayak Motosiklet Sürme Guantes Ciclismo

Kış bisiklet eldiveni Bisiklet Sıcak Dokunmatik Tam Parmak Eldiven Su Geçirmez Bisiklet Kayak Motosiklet Sürme Guantes Ciclismo Görüntü  0 Kış bisiklet eldiveni Bisiklet Sıcak Dokunmatik Tam Parmak Eldiven Su Geçirmez Bisiklet Kayak Motosiklet Sürme Guantes Ciclismo Görüntü  1 Kış bisiklet eldiveni Bisiklet Sıcak Dokunmatik Tam Parmak Eldiven Su Geçirmez Bisiklet Kayak Motosiklet Sürme Guantes Ciclismo Görüntü  2 Kış bisiklet eldiveni Bisiklet Sıcak Dokunmatik Tam Parmak Eldiven Su Geçirmez Bisiklet Kayak Motosiklet Sürme Guantes Ciclismo Görüntü  3 Kış bisiklet eldiveni Bisiklet Sıcak Dokunmatik Tam Parmak Eldiven Su Geçirmez Bisiklet Kayak Motosiklet Sürme Guantes Ciclismo Görüntü  4 Kış bisiklet eldiveni Bisiklet Sıcak Dokunmatik Tam Parmak Eldiven Su Geçirmez Bisiklet Kayak Motosiklet Sürme Guantes Ciclismo Görüntü  5

Kış bisiklet eldiveni Bisiklet Sıcak Dokunmatik Tam Parmak Eldiven Su Geçirmez Bisiklet Kayak Motosiklet Sürme Guantes Ciclismo

  • (0 Yorumlar)

₺63.67 ₺40.67

Etiketler: Moto Eldiven, erkekler için motosiklet eldiven, mx motokros eldiven, furygan eldiven.

(SKU: w70379)

Mermi Noktaları:

1、【Yüksek Kaliteli Malzeme】 Bisiklet Eldivenleri, nefes alabilen ve havasız olmayan ve bazı nem emme ve terleme özelliklerine sahip sıkı bir rahat malzeme seçiminden yapılmıştır.

2、【Kaymayı önleyici Tasarım】 Rüzgar geçirmez Eldiven Mens, süper dayanıklı, kaymaz ve aşınmaya dayanıklı bir parmak ucu silikon baskı tasarımında üretilmiştir ve avucunuzdaki bir jel ped bir tampon olarak iyi çalışır.

3、【Sihirli Bant Tasarımı】 Koşu Eldivenleri Kadınlar, uzun servisle bağlanması kolay ve eldivenlerin daha iyi oturmasını sağlayan kullanışlı bir sihirli bant kayışı tasarımı ile donatılmıştır.

4、【Yenilikçi Dokunmatik Ekran Tasarımı】 Binicilik Eldivenleri, parmağınızda yüksek hassasiyete sahip ve sadece elleri korumak için soğuktan uzak tutamayan, aynı zamanda cep telefonunuzu kullanmanıza izin vermek için kolayca çalışabilen ve oynayabilen bir dokunmatik ekran işlevi ile tasarlanmıştır.

5、【Yaygın Kullanım】 Kış bisiklet eldiveni, yürüyüş, binicilik, yürüyüş ve tırmanma için ideal olan ve golf, balıkçılık ve egzersiz için mükemmel olan ve eğitim, iş ve açık hava sporları için harika olan bisiklet, koşu, sürüş ve motosiklet için çok uygundur.

Tanım:

1. Bu bisiklet eldivenleri, rahatça oturan ve dokunmatik ekrana duyarlı parmak uçlarına sahiptir.Bu, sıcak eldivenlerinizi çıkarmak zorunda kalmadan aramaları alabileceğiniz ve akıllı cihazlarınızı yönetebileceğiniz anlamına gelir.

2. Bu bisiklet eldivenleri, sürtünmeyi artırmak için avuç içinde kaymaz silika jel baskıya sahiptir.Bu, tutuşunuzu kaybetmenizi önler ve yumuşak ve dayanıklı mikrofiber avuç içi, bu yol bisikleti eldivenlerine daha iyi aşınma direnci sağlayarak sizi düşme yaralanmalarından korur.

3. Bisiklet Eldivenleri, koşu, yürüyüş, tırmanma veya araba kullanma gibi bisiklet sürmenin yanı sıra diğer birçok açık hava etkinliği için de uygundur.

Belirleme:

Ürün Adı: bisiklet eldiveni

Ürün rengi: siyah

Ürün özellikleri: anti-aşınma, şok emme, anti-skid, rüzgar geçirmez ve sıcak

Ürün Listesi:

Bisiklet eldiveni *1 çift

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1. Dünya çapında NAKLİYE. 2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Hedefimiz müşteri memnuniyetidir

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.endustripatent.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

  • Malzeme: Deri
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Öğe Türü: Eldivenler
  • Özellik: Parmaklar Ayrıldı
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın