El yapımı ABY Anahtar Kutusu GERÇEK BYPASS! Amp / gitar AB ücretsiz kargo

El yapımı ABY Anahtar Kutusu GERÇEK BYPASS! Amp / gitar AB ücretsiz kargo Görüntü  0 El yapımı ABY Anahtar Kutusu GERÇEK BYPASS! Amp / gitar AB ücretsiz kargo Görüntü  1 El yapımı ABY Anahtar Kutusu GERÇEK BYPASS! Amp / gitar AB ücretsiz kargo Görüntü  2 El yapımı ABY Anahtar Kutusu GERÇEK BYPASS! Amp / gitar AB ücretsiz kargo Görüntü  3 El yapımı ABY Anahtar Kutusu GERÇEK BYPASS! Amp / gitar AB ücretsiz kargo Görüntü  4

El yapımı ABY Anahtar Kutusu GERÇEK BYPASS! Amp / gitar AB ücretsiz kargo

  • (0 Yorumlar)

₺574.76

Etiketler: elektro gitar lp mavi katı, elektro gitar emp, vaka aby, döngü kutusu karavan, joyo döngü değiştirici, ab android tv kutusu, gitar kablosu amp kurşun, bebek maskesi aby, apoma gitar pedalı, amp mooer gitar.

(SKU: w70476)

El Yapımı ABY Anahtar Kutusu GERÇEK BYPASS Amp / Gitar AB Açıklama: 1.ABY kutusu (AB devre seçici olarak da bilinir).Sinyal” GİRİŞ " soketinden verilir.Ayak kontrollü anahtar, sinyali A hattına veya B hattına yönlendirir. Aktif hat gösterge ışığı ile gösterilir.Diğer satır susturulur (Not: açık değil susturulur.Diğer AB kutusu ürünleri, sinyal girişimine ve diğer sorunlara neden olabilecek diğer hattı açar).

Bu AB kutusu ürünü, A ve B hatları arasında isteğe bağlı olarak geçiş yapabilir veya her iki hattı da aynı anda etkinleştirebilir.En iyi sonuçlar için, lütfen gerçek zamanlı sinyal girişi için düşük dirençli ekipman kullanın.

2.Bu ürün sadece gösterge için herhangi bir 9V kaynağı tarafından desteklenmektedir light.In başka bir deyişle, bu ürünün işlevi, sinyal hatları ve gösterge ışıkları tamamen ayrıldığından elektrik gücü gerektirmez.Sonuç olarak, ses kalitesi mükemmel bir şekilde korunabilir ve sinyal aktarımı sırasında gürültü oluşmaz

Nakliye ve taşıma

1.Tüm öğeler Şangay Çin'den Dünya çapında sevk edilecektir.Bizim standart nakliye yöntemi Çin Post Kayıtlı hava posta servisi tarafından.Teklif veren, herhangi bir gümrük tarifesinden ve kusurlu, alınmamış herhangi bir kayıptan sorumludur.Biz de takip numarası sağlayabilir Öğeler ödeme alındıktan ve diğer ödeme için doğrulandıktan sonra 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir.

2.Nakliye sigortası için ödeme yaparsanız, öğe gönderildiğinde alıcı her zaman takip numarası ile bilgilendirilecektir.

3.Genellikle, parsel gelmesi 7-25 iş günü olabilir.

4.Farklı bölgeler: abd, CA, ingiltere, AU ve NZ 10-25 iş günü Avrupa(italya bekliyoruz) ve asya 15-30 iş günü İtalya , güney amerika ve dünyanın geri kalanı 15-45 iş günü Nadir durumlarda, gümrükleme gecikmesi nedeniyle veya sipariş sırasında daha uzun sürebilir. tatiller.

5.İndirimli fiyatlarla kombine gönderim mevcut değildir.

6.İsterseniz, diğer nakliye yöntemleri ek bir ücret karşılığında mevcuttur, lütfen isteğinizi bana bildirin.

iade politikası

1.Geri ödeme teklif edebiliriz ve geri ödeme talebi, parselin alınmasından ve alınan ürünle aynı durumda iade edilmesinden sonra yalnızca bir hafta içinde talep edilebilir.

2.Öğe varıştan önce kırılırsa %100 geri ödeme sunuyoruz, yapmanız gereken tek şey kırıldığını göstermek için bize net resimler göndermek.Arızalı durum teslimattan sonraki 7 gün içinde fark edilmelidir.

3.Bana negatif geribildirim bırakmayın lütfen, eğer öğe ile memnun değilseniz, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Sorunları çözmek için 24 saat içinde yanıt vereceğiz, hatta size tam bir geri ödeme sunacağız.

Geribildirim: Sevgili alıcılar, biz iş takdir, bizim hizmetten memnun iseniz, işlemin ayrıntılarını oranı lütfen (Ayrıntılı satıcı karnesi) ile AlExpress üzerinde bir "MÜKEMMEL 5 yıldız" ve bize olumlu bir geribildirim bırakın.Sistemimiz sizin için otomatik olarak aynısını yapacaktır.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, sadece olumsuz veya nötr geribildirim bırakmak sorunu çözemez

Bizimle iletişime geçin

1.Herhangi bir sorun yaşarsanız, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.Büyük hacimli e-postaları ele alıyoruz (Çalışma süresi:pazartesiden cumartesiye).Lütfen e-postanızı 24 saat içinde yanıtlamamıza izin verin

2.Mağazamızdaki fonksiyonel ürünler için (örneğin: Şarj cihazları, Veri kabloları), işlevi açıklama ile aynıdır, ancak teknik iyileştirme ve gerçek stok durumu nedeniyle gerçek renk ve şekil resimlerden biraz farklı görünebilir.Teklif vermeden önce lütfen aklınızda bulundurun.

ABY ayak pedalı, herhangi bir sayıda karmaşık ses değiştirme sorununu çözmek için kullanılabilir.Bir giriş sinyalini çıkışlardan birine veya her ikisine değiştirmek için kullanın,

veya ters yönde de kullanılabilir.Bir sinyali iki çıkışa veya iki girişi bir çıkışa yönlendirin.

Ardından A, B veya A & B'yi seçin.LED'ler size hangi sinyalin aktif olduğunu gösterir.LED göstergesi için bir adet 9 volt pil gereklidir.

Tüm pedallarımız gitarlar, efektler ve tüp amplifikatörlerle canlı bir kurulum kullanılarak test edilir.

  • Tip: Etkileri
  • Marka Adı: kara tonu
  • Model Numarası: döngü değiştirici

 

Teklifinizi Bırakın