Akrilik Mekanik Klavye Depolama Standı 3 Katlı 2 Katlı 1 Katmanlı şeffaf Ekran Klavye Tutucu Ev Ofis İçin

Akrilik Mekanik Klavye Depolama Standı 3 Katlı 2 Katlı 1 Katmanlı şeffaf Ekran Klavye Tutucu Ev Ofis İçin Görüntü  0 Akrilik Mekanik Klavye Depolama Standı 3 Katlı 2 Katlı 1 Katmanlı şeffaf Ekran Klavye Tutucu Ev Ofis İçin Görüntü  1 Akrilik Mekanik Klavye Depolama Standı 3 Katlı 2 Katlı 1 Katmanlı şeffaf Ekran Klavye Tutucu Ev Ofis İçin Görüntü  2 Akrilik Mekanik Klavye Depolama Standı 3 Katlı 2 Katlı 1 Katmanlı şeffaf Ekran Klavye Tutucu Ev Ofis İçin Görüntü  3 Akrilik Mekanik Klavye Depolama Standı 3 Katlı 2 Katlı 1 Katmanlı şeffaf Ekran Klavye Tutucu Ev Ofis İçin Görüntü  4 Akrilik Mekanik Klavye Depolama Standı 3 Katlı 2 Katlı 1 Katmanlı şeffaf Ekran Klavye Tutucu Ev Ofis İçin Görüntü  5

Akrilik Mekanik Klavye Depolama Standı 3 Katlı 2 Katlı 1 Katmanlı şeffaf Ekran Klavye Tutucu Ev Ofis İçin

  • (0 Yorumlar)

₺195.77 ₺125.25

Etiketler: gmk dracula keycaps, akrilik kapak, keycaps, Anahtar Kapaklar, mekanik klavye.

(SKU: w70877)

Mermi Noktaları:

1、Klavyeyi saklamak için uygundur: Bu mekanik klavye ekran standı, en sevdikleri klavyeleri daha iyi görüntüleyebilen ve saklayabilen mekanik klavye toplayıcıları veya normal klavye meraklıları için kesinlikle bir zorunluluktur.

2、Mükemmel Malzeme: Bu mekanik klavye tutucunun gövdesi kaliteli akrilik malzemeden yapılmıştır ve bağlantı çubuğu çok dayanıklı, güzel ve şık olan paslanmaz çeliktir.Ürün kalitesi hakkında endişelenmenize gerek yok all.It her stille mükemmel çalışır.

3、Kurulumu Kolay: Bu klavye ekran standının kurulumu çok basittir, bu nedenle herhangi bir aletin yardımı olmadan kurulumu manuel olarak kolayca tamamlayabilirsiniz.Öncelikle akriliğin her iki tarafına tutturulmuş koruyucu filmi soymanız, ardından metal çubuğun uçlarını akrilik levhadan geçirmeniz ve son olarak vidaları elle sıkmanız gerekir.

4、Tamamen Yerden Tasarruf: Akrilik mekanik klavye ekran standımız çok yerden tasarruf sağlar.Klavyenizi saklamak için kullanabilirsiniz, böylece masanız daha düzenli olacak ve daha fazla çalışmaya sahip olacaktır space.It ayrıca kullanımı çok uygundur.

5、Geniş Uygulamalar: Geniş bir uygulama yelpazesi ile şeffaf akrilik klavye standımız(1 lastik, 2 lastik veya 3 lastikle) klavyeleri, mekanik klavyeleri, kitapları, belgeleri veya mutfak malzemelerini görüntülemek ve saklamak için mükemmeldir.masanızı daha düzenli hale getirebilir.

Açıklama ve Özellikler:

Bu klavye saklama standı, klavyenizi saklayabilen ve masanızı daha fazla çalışma alanı ile daha düzenli hale getirebilen, kullanmanız için mükemmeldir.

1. Kaliteli akrilik malzemeden(ana parça) ve paslanmaz çelikten(bağlantı çubuğu) üretilmiştir, son derece dayanıklı, güzel ve şıktır ve uzun süre kullanılabilir.

2. Kurulumu tamamen kolaydır, böylece alet yardımı olmadan manuel olarak monte edebilirsiniz.

3. 1 Lastik, 2 lastik veya 3 lastik ile tasarlanmıştır, böylece klavyeniz için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Özellikler:

Adı: Klavye Depolama Standı

Malzeme: Akrilik + Metal

Renk: Şeffaf

Katmanlar: 3 Katmanlı, 2 Katmanlı, 1 Katmanlı

Boyut:

3 Katlı: Yaklaşık 250x160x135mm/9.8x6.3x5. 3 inç

2 Katlı: Yaklaşık 172x160x133mm/6.8x6.3x5. 2 inç

1 Katmanlı: Yaklaşık 166x119x79mm/6.5x4.7x3. 1 inç

Ambalaj Listesi:

1 Xacrylic Klavye Depolama Standı

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

  • Tip: Fare çanta
  • Marka Adı: aiovcocie'nin
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın