100ml Yeni Araba Kaplama Balmumu Araba Çizik Onarım Aracı econtamination Parlatma Balmumu Çizik Sökücü Boya araba bakımı Bakım

100ml Yeni Araba Kaplama Balmumu Araba Çizik Onarım Aracı econtamination Parlatma Balmumu Çizik Sökücü Boya araba bakımı Bakım Görüntü  0 100ml Yeni Araba Kaplama Balmumu Araba Çizik Onarım Aracı econtamination Parlatma Balmumu Çizik Sökücü Boya araba bakımı Bakım Görüntü  1 100ml Yeni Araba Kaplama Balmumu Araba Çizik Onarım Aracı econtamination Parlatma Balmumu Çizik Sökücü Boya araba bakımı Bakım Görüntü  2 100ml Yeni Araba Kaplama Balmumu Araba Çizik Onarım Aracı econtamination Parlatma Balmumu Çizik Sökücü Boya araba bakımı Bakım Görüntü  3 100ml Yeni Araba Kaplama Balmumu Araba Çizik Onarım Aracı econtamination Parlatma Balmumu Çizik Sökücü Boya araba bakımı Bakım Görüntü  4 100ml Yeni Araba Kaplama Balmumu Araba Çizik Onarım Aracı econtamination Parlatma Balmumu Çizik Sökücü Boya araba bakımı Bakım Görüntü  5

100ml Yeni Araba Kaplama Balmumu Araba Çizik Onarım Aracı econtamination Parlatma Balmumu Çizik Sökücü Boya araba bakımı Bakım

  • (0 Yorumlar)

₺98.83 ₺77.17

Etiketler: araba detay seti lehçe, seramik verniği, cila kiti, çizik sökücü araba, seramik iç temizlik detailer.

(SKU: w71288)

Ağda çok fazla beklemeden hemen cilalanabilir, kullanımı daha uygundur!

✅ Işık kirliliğini ve lekeleri kolayca ortadan kaldırın! - Yüksek kaliteli araba mumu, seramik kaplamayı parlatmadan önce hızlı ve kolay dekontaminasyon için idealdir!Arabanıza yeni bir görünüm verin.

✅Süper yumuşak, süper ince malzeme! - Yükseltilmiş kristal formülü, pürüzsüz.Kristal kaplama için en iyi malzeme olan polisilazan olan yüksek kaliteli, saf karnauba mumu kullanmak daha dayanıklı korumaya ve daha fazla çizilme direncine sahiptir.

✅Boyanın güvenliği! - Karnauba mumu ve polimerin lüks karışımı güçlü ve uzun ömürlü olabilir protection.It her türlü parlak kaplamada güvenli ve etkili olan parlak yansıtıcı parlaklık ile pürüzsüzlüğünüzü korur.

✅Ultra geniş kullanım yelpazesi! - Boya, cam, plastik parçalar, dekoratif parçalar, deri ve herhangi bir arabanın lastiklerinin bakımı için uygundur color.It evrensel bir araba güzellik balmumudur.

Functions Ana işlevler! - Oksijeni giderin ve polish.It ince çizikleri etkili bir şekilde doldurabilir ve şeffaf kristalin koruyucu tabakasını oluşturabilir.Anti-UV formülü, araba boyasının yaşlanmasını etkili bir şekilde önler.

Yöntemleri Kullanma

1. Ağda yaparken güneşten kaçının, balmumunun çok hızlı kurumasını önlemek için serin bir yer seçin

2. Hava nemi yüksek olduğunda, araba balmumu katılaşma hızını uzatın

3. Ağda sırası: çatı-ön kapak-her iki taraf-arka

4. Ağda kalınlığı: sadece çok ince bir tabaka

5. Kullanmadan önce hazırlanan yardımcı ürünler: ağda süngeri ve yumuşak parlatma havlusu

6. Boyalı yüzeyler gibi dış yüzeylerin oksidasyon derecesi, sızdırmazlık sonrası etkiyi etkileyecektir ve katı ürünler aşırı oksitlenmiş yüzeyler için uygun değildir

7. Yangın kaynağının prensibi, çocukların prensibi, gözler gibi ağızları kesinlikle yasaktır; gözlere girerse hemen suyla yıkayın.

8. Donma, güneşe maruz kalma, serin ve havalandırmalı bir depoda 0-40°C ve nakliye kesinlikle yasaktır.

Belirleme

Ağırlık

100mL

Malzemeler

Silikon Azot, Karnauba mumu

Devlet

Katı

Raf ömrü

3 yıl

Ürün Boyutu

Yeni Araba Kaplama Balmumu: 8 CM × 8 CM × 3 CM

Paket içeriği

Yeni Araba Kaplama Balmumu × 1 Not

Manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif ölçüm sapmalarına izin verin.

Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimde görüntülenen renkten biraz farklı olabilir.

  • Harici Test Sertifikası: BQB
  • Model Adı: Araba Kaplama Balmumu
  • Marka Adı: isfriday
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: 100ml
  • Öğe Türü: Islak Balmumu

 

Teklifinizi Bırakın