Solvent dayanıklı Parıldıyor - Turuncu Kırmızı Renk Yıldız şeklinde Glitter Konfeti Oje ve DIY dekorasyon 1 Paket = 50g

Solvent dayanıklı Parıldıyor - Turuncu Kırmızı Renk Yıldız şeklinde Glitter Konfeti Oje ve DIY dekorasyon 1 Paket = 50g Görüntü  0 Solvent dayanıklı Parıldıyor - Turuncu Kırmızı Renk Yıldız şeklinde Glitter Konfeti Oje ve DIY dekorasyon 1 Paket = 50g Görüntü  1

Solvent dayanıklı Parıldıyor - Turuncu Kırmızı Renk Yıldız şeklinde Glitter Konfeti Oje ve DIY dekorasyon 1 Paket = 50g

  • (0 Yorumlar)

₺195.58 ₺166.31

Etiketler: parti elbiseleri plaketler işaretler, neodimyum manyetik malzemeler, iphone 10 cep telefonu kılıfları kapakları, ingilizce kart kitaplarını öğrenin, perili ev festivali fener, yenilik alma battaniyeleri, trendler bıçak setleri, çocuk günü hediyeleri çocuk saatleri, tasfiye satışı bisiklet eyer, patchwork kazaklar.

(SKU: w71925)

Solvent dayanıklı Parıldıyor - Neon Turuncu Renk Yıldız şeklinde Glitter Konfeti Oje ve DIY dekorasyon 1 Paket = 50g

- Eşya Yok. : Sim

- Glitter Boyutu: Yaklaşık 3mm

Glitter Şekli: Yıldız şeklinde Glitter

- Glitter Renk: resim Olarak-Neon Turuncu Renk

( Not: Canlarım, renklerin etkisini gösteren fotoğraf %100 tamamen yansıtıcı olamaz, lütfen anlayın)

- Ambalaj Ağırlığı: Abt. 50g Güvenilir Polyester Çanta

500g veya üstü gerekiyorsa toptan fiyat sunulacak .

Canlarım, Adedi: 50g Daha fazla gram veya başka renklere ihtiyacınız varsa , lütfen herhangi bir isteğinizi bize bildirin, firmamızdan bulabileceğiniz hemen hemen her parıltı, size 24 saat içinde cevap vereceğiz!

1. Yüksek Kalite ve solvent dayanıklı

2. Parlak ve Işıltılı Renk

3. %100 kalite güvencesi

Şunlar için kullanılabilir: oje (süspansiyon tabanı önerilir), renkler tırnak sanatı, Sabunlar, banyo ve vücut ürünleri El sanatları, reçine takılar, boyaya karıştırma, damgalama,scrapbooking, sutopu ,DIY dekorasyon,Sanat süsleme vb .Için kanama veya kıvrılma olmayacaktır.

Ürün Resimleri:

Toptan satış için :

-Büyük glitter sipariş Örneği: Mevcut, Örnekler ücretsizdir, Alıcılar ekspres ücretten sorumludur

-Büyük sipariş Adedi: 5KGS (Herhangi bir parıltı rengi ,şekli ve boyutu karıştırabilir)

Büyük sipariş için çok cazip bir fiyat alacaksınız.Bize hoş geldiniz.T/T,Western Union ,Paypal ve diğerlerini kabul edebiliriz .Hadi, bize ulaşın, bir dakika sonra çok para kazandıracak ve memnun tedarikçiyi bulacaksınız .O(∩_∩)O~

Parıltı Uygulaması :

Sevkiyat hakkında:

1. Genellikle ücretsiz kargo biz 48 saat içinde Çin sonrası hava posta sevk edilecektir (hafta sonları ve tatil günleri dahil değildir) ödeme onaylandıktan sonra .Genel olarak, mallar yaklaşık 15-45 gün içinde tarafınıza ulaşacaktır .beklemek istemiyorsanız, diğer nakliye yolu seçebilirsiniz.Bazen, bazı sonuçlar için, belki mallar teslim edilecek ve size biraz geç ulaşacaktır.Keşke anlayabilsen.Veya daha hızlı nakliye ihtiyacınız varsa, sadece lütfen bize ulaşın.Bir kerelik 100 $ve üzeri tüm satın alımlar için, sipariş daha hızlı ekspres ile ücretsiz olarak gönderilecektir .

2. Lütfen sipariş vermeden önce gönderim adresinizin gerçek adresinizle eşleştiğinden emin olun.Biz herhangi bir yanlış veya teslim edilemeyen adresleri sorumlu değildir.Ürünü tekrar göndermek için bir ücret talep edilecektir.

3 .İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

İade Politikaları Hakkında:

İhtiyacınızı karşılamak ve en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Sipariş ettiğiniz üründen memnun değilseniz, lütfen üç iş günü içinde iade edin.Teslimat ödemesinden ve malların kaybından ve hasarından lütfen siz sorumlusunuz.(Her ikisinden de sorumlu olmayacağız)

Geri Bildirim Hakkında:

Canlarım, %100 % müşteri memnuniyeti yapmaya çalışıyoruz ,ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen diğer müşteriler referansı için geri bildiriminizi bırakın.Aldığınız öğelerden memnun değilseniz, lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya dis put'u açmadan önce sorunu çözmek için bize bir şans verin.Sizin için elimizden geleni yapacağız,desteğiniz için çok teşekkürler !

  • Boyut: 3mm
  • Miktar: 50g
  • Malzeme: Plastik
  • Model Numarası: 506
  • Öğe Türü: Elmas taklidi ve Dekorasyon
  • Ağırlık: 50g

 

Teklifinizi Bırakın