USB 3.0 Yüksek Hızlı PCI Express PCI-E 16X Yükseltici kart uzatıcısı Adaptörü ile LED SATA 6P Güç Kabloları Sıcaklık Gerilimi

USB 3.0 Yüksek Hızlı PCI Express PCI-E 16X Yükseltici kart uzatıcısı Adaptörü ile LED SATA 6P Güç Kabloları Sıcaklık Gerilimi Görüntü  0 USB 3.0 Yüksek Hızlı PCI Express PCI-E 16X Yükseltici kart uzatıcısı Adaptörü ile LED SATA 6P Güç Kabloları Sıcaklık Gerilimi Görüntü  1 USB 3.0 Yüksek Hızlı PCI Express PCI-E 16X Yükseltici kart uzatıcısı Adaptörü ile LED SATA 6P Güç Kabloları Sıcaklık Gerilimi Görüntü  2 USB 3.0 Yüksek Hızlı PCI Express PCI-E 16X Yükseltici kart uzatıcısı Adaptörü ile LED SATA 6P Güç Kabloları Sıcaklık Gerilimi Görüntü  3 USB 3.0 Yüksek Hızlı PCI Express PCI-E 16X Yükseltici kart uzatıcısı Adaptörü ile LED SATA 6P Güç Kabloları Sıcaklık Gerilimi Görüntü  4 USB 3.0 Yüksek Hızlı PCI Express PCI-E 16X Yükseltici kart uzatıcısı Adaptörü ile LED SATA 6P Güç Kabloları Sıcaklık Gerilimi Görüntü  5

USB 3.0 Yüksek Hızlı PCI Express PCI-E 16X Yükseltici kart uzatıcısı Adaptörü ile LED SATA 6P Güç Kabloları Sıcaklık Gerilimi

  • (0 Yorumlar)

₺441.33 ₺198.62

Etiketler: bitcoin flash, sas kablosu, SATA, consola usb kablosu, Değiştirmek.

(SKU: w74901)

VER016 USB 3.0 Yüksek hızlı PCI Express PCI-E 16X Yükseltici kart uzatıcısı Adaptörü ile LED SATA 6 P Güç Kablosu Sıcaklık Gerilim Ekran için Madencilik Bitcoin Madenci Grafik Kartı

Özellik:

1: Grafik kartının güç kaynağı, grafik kartının güç kaynağını daha kararlı ve güvenli hale getiren 10 altın kaplama katı kapasitör kullanır.

2: 6PİN arayüzü ve 12V gelişmiş DC ile adaptör kaseti.DC, güç kaynağını güçlendirir, böylece grafik kartı güç kaynağı anakarttan bağımsızdır, böylece birden fazla grafik kartı bağlarken anakart üzerindeki yükü azaltır.

3: Grafik kartı yuvası orijinal ithal konektörü benimser ve grafik kartı ile konektör arasındaki temas daha iyidir.

4: PCI-E konektörü, sinyali zayıflatmadan 3 metreye kadar bağlanabilen çok katmanlı korumalı kabloyu benimser.

5: USB kablosu yumuşak ve kararlı, yönlendirmesi kolay ve grafik kartı isteğe göre yerleştirilebilir.

6: Yuva, grafik kartını çıkarmak ve grafik kartını sabitlemek için daha uygun olan sabit bir toka ile donatılmıştır ve grafik kartı yuvadan düşmeyecektir.

7: Piyasadaki USB kabloları henüz örgülü koruyucu ağlara sahip değildir ve kalitesi oldukça düşüktür, bu nedenle çok dengesiz olaylar olacaktır, lütfen unutmayın. (Tüm hatlar madencilik için kullanılamaz)

Belirleme:

Adı: Grafik kartı uzatma kablosu

Modeli: VER016

Renk: siyah, kırmızı (isteğe bağlı)

Arayüz: PCI-E 16X

Malzeme: Tayvan Altın + PceA + Bakır tel

Sistem desteği: Ll nx / xp / wın7, 8, 10 için

Fonksiyonu: 10 altın kapasitör yapıları + çift ekran sıcaklık ve gerilim + sihirli led ışık fonksiyonu

Performans: grafik kartı genişletilmiş 6PİN arayüzü, 16A güç kaynağı yeteneği, gelişmiş güç kaynağı

Tel uzunluğu: 60 cm

Boyut: 124x46mm

Ağırlık: 102 g/takım (gerçek ağırlık)

Aksesuarlar: 3.0 USB kablosu

Tedbirler:

1. Bu uzatma kablosu anakart PCI-E yuvasında (1X 2X 4X 8X 16X) kullanım için uygundur, lütfen disket sürücü güç kablosunu takın.PCI-E uzatma kablosunu takıp çıkarırken, bilgisayarın bağlantısı kesilmeli ve ardından takılmalı ve unplugged.Be kullanırken önlemleri okuduğunuzdan emin olun!

2. Eşleşen tel özelleştirilmiştir, sadece bir tel bulup takmamalısınız, unutmayın!

3. Takarken, ekipmanın yanmasını önlemek için yönü tanıdığınızdan emin olun, geriye doğru veya yanlış hizalanmış bir konumda takmayın.Takarken, soket pimlerinin çok fazla kuvvetle kırılmasını önlemek için takmadan önce cihazın soketini tutun.

4. SATA15pin, güç kaynağının standart bir parçasıdır.Lütfen gücü takarken doğru takılıp takılmadığını kontrol edin supply.Be kabloyu takarken ve çıkarırken dikkatli olun.

5. Adaptör kartının uyumluluk sorunları vardır ve iade edilmeyecek veya değiştirilmeyecektir.Kurulum sorunlarını ve teknik sorunları kendiniz çözmeniz gerekir.

6. Adaptör kartı sarf malzemesidir ve uzun süreli yüksek yoğunluklu kullanımdan sonra kalite sorunu satılmayacaktır.Yukarıdaki dört ilkeyi kabul etmiyorsanız lütfen dikkatlice seçin.

7. Büyük hacimli gönderiler nedeniyle, her hammadde grubu farklı renklerde kart yuvalarına, kapasitörlere veya diğer ince farklılıklara sahip olabilir, ancak ürünün performansını ve kullanımını etkilemeyecektir (lütfen alınan gerçek mallara bakın).

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x PCI - E 16X Yükseltici Kartı

1 x PCI-E 1X Yükseltici Kart

1x60 cm USB 3.0 Kablosu

1 x SATA 6Pin güç kablosu

  • Sertifika: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: PCI-E
  • Tip: USB Adaptörü
  • Marka Adı: VAKIND

 

Teklifinizi Bırakın