Esnek mıknatıslı alet tutucu, Çalışırken Tamir Aracı Depolama Mat Atölye Garaj EVA + Mıknatıs

Esnek mıknatıslı alet tutucu, Çalışırken Tamir Aracı Depolama Mat Atölye Garaj EVA + Mıknatıs Görüntü  0 Esnek mıknatıslı alet tutucu, Çalışırken Tamir Aracı Depolama Mat Atölye Garaj EVA + Mıknatıs Görüntü  1 Esnek mıknatıslı alet tutucu, Çalışırken Tamir Aracı Depolama Mat Atölye Garaj EVA + Mıknatıs Görüntü  2 Esnek mıknatıslı alet tutucu, Çalışırken Tamir Aracı Depolama Mat Atölye Garaj EVA + Mıknatıs Görüntü  3 Esnek mıknatıslı alet tutucu, Çalışırken Tamir Aracı Depolama Mat Atölye Garaj EVA + Mıknatıs Görüntü  4 Esnek mıknatıslı alet tutucu, Çalışırken Tamir Aracı Depolama Mat Atölye Garaj EVA + Mıknatıs Görüntü  5

Esnek mıknatıslı alet tutucu, Çalışırken Tamir Aracı Depolama Mat Atölye Garaj EVA + Mıknatıs

  • (0 Yorumlar)

₺311.71 ₺243.09

(SKU: w75451)

Özellikler:

1. 18 Güçlü Manyetik Alan: Çoklu mıknatıslar tüm yüzeyi manyetize eder, bu da donanım ve aletlerin organizasyonunu kolaylaştırır.Manyetik ped altında çeşitli metal araçları tutabilir 3lbs.It tüm metal parçaları (somun, cıvata, vida ve matkap gibi) ulaşabileceğiniz yere sıkıca sabitlemek için uygundur.

2. Esnek Malzeme: Esnek tasarım, bu manyetik pedin çamurluklar gibi siyah metalin yüzeyine takılmasını ve oturmasını sağlayarak aletleri daha erişilebilir hale getirir.Paspası, araba davlumbazları, tamponlar, kapılar vb.Gibi herhangi bir şekildeki tüm metal yüzeylere takabilirsiniz, böylece aletlerinizi yanlış yerleştirme veya düşmeden kaynaklanan aşınmalardan koruyabilirsiniz.

3. Hafif Yumuşak Manyetik Kapak: Mat hafiftir, böylece arabanın herhangi bir yerine koyabilirsiniz.Yumuşak bir kauçuk örtü ile kaplandıktan sonra, manyetik ped bağlandığı yüzeye zarar vermez.

4. Kullanımı kolay: Manyetik mat, herhangi bir metal yüzeye yatay, dikey veya baş aşağı takılabilir.

5. Yumuşak Malzeme: Yumuşak vinil aracın yüzeyine zarar vermez.

Özellikler:

Adı: Esnek mıknatıslı alet tutucu

Malzeme: EVA + mıknatıs

Boyutu: yaklaşık 30 * 20 cm / 11.81*7.87 in

Ambalaj Listesi:

1 x Esnek mıknatıslı alet tutucu

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

  • Renk: Siyah
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın