Mini Su Filtresi Sistemi içi boş Fiber Ultrafiltrasyon

Mini Su Filtresi Sistemi içi boş Fiber Ultrafiltrasyon Görüntü  0 Mini Su Filtresi Sistemi içi boş Fiber Ultrafiltrasyon Görüntü  1 Mini Su Filtresi Sistemi içi boş Fiber Ultrafiltrasyon Görüntü  2 Mini Su Filtresi Sistemi içi boş Fiber Ultrafiltrasyon Görüntü  3 Mini Su Filtresi Sistemi içi boş Fiber Ultrafiltrasyon Görüntü  4 Mini Su Filtresi Sistemi içi boş Fiber Ultrafiltrasyon Görüntü  5

Mini Su Filtresi Sistemi içi boş Fiber Ultrafiltrasyon

  • (0 Yorumlar)

₺573.81

Etiketler: kostümler içi boş elyaf, lambalar osmoz, karbon fiber bmw 335, şarj cihazı osmoz, kayış osmoz, ozmos mayo, su filtresi sanayi, telefon araç tutucu karbon fiber, başlatıcı su filtresi, karbon fiber kılıf moto g6.

(SKU: w78401)

Taşınabilir su filtresi saman

Tarafından Miniwell

________________________________________________ Özellikler ve özellikler: Temel özellikler:

1) Taze akan suyu anında içilebilir suya dönüştürün.

2) 0,1 mikronda 2000 Litreye kadar filtre edin.600 ml/dakika akış hızı üretin.

3) Takılabilir Katlanabilir Şişeler: Su filtresi bu şişelere sığar.Temiz Su, su filtresinden kolayca sıkılabilir.

4)Yerçekimi Su Filtrasyonu: DIY yerçekimi filtrasyon sistemi için kova konektörü ve hortum dahildir.

5) BPA İçermeyen Şişe: Doldurması ve çok az yer kaplaması kolaydır.Dolduğunda dik durur.GÜVEN İLE satın: Ömür Boyu Garanti ve %100 % PARA İADE GARANTİSİ

________________________________________________

Özellikler :

________________________________________________

Çoklu yapılandırma seçenekleri

Kişisel kullanım için

Grup kullanımı için

Etrafında getirmek için uygun kompakt boyut

Güvenilir teknoloji

Miniwell L630, %99.99999 su kaynaklı bakterilere karşı etkili olan filtre ortamı olarak 0.1 mikron ultra filtrasyon membranı (tıbbi sınıf malzeme) kullanır.

TÜV ve SGS onaylı Filtrenin ömrü geri yıkama ile uzatılabilir Geri yıkama, membranın sudan filtrelediği yabancı maddeleri durulayabilir.Ağızlığın etrafına bir silikon conta yerleştirdik.Sızıntı olmadan geri yıkama için contanın üzerine kullanışlı bir şişe kapatılabilir.Artık şırıngayı hareket halinde tutmanıza gerek yok.Geri yıkama: 1) Akış hızı yavaşladığında, Miniwell su filtresi kolaylıkla geri yıkanabilir.Lütfen sadece geri yıkarken temiz su kullanın. 2) Miniwell su filtresini saklamadan önce, temiz suyla tekrar yıkayın ve ardından filtreyi dezenfekte etmek için hafif bir sirke çözeltisine batırın. 3) Temizledikten sonra filtre havasının kurumasını bekleyin ve serin ve kuru bir yerde saklayın. 4) Raf Ömrü: 5 yıl.İlk ıslatmadan sonra: 3 yıl.Aksesuarlar dahil 1) Uç kapaklı Miniwell kişisel su filtresi L630 2) Kova veya plastik torba konektörü 3) Hortum klipsi 4)Silikon hortum 5) Şeffaf Su Torbası * 2 SSS:

* S: Sistemi ne sıklıkla geri yıkamam gerekiyor?

* C: Kaynak suyun ne kadar temiz veya kirli olduğuna bağlıdır.Akış hızının yavaşladığını hissettiğinizde, geri yıkama akış hızını artırabilir. (Not: Filtre ömrünü uzatmak için her zaman erişebileceğiniz en iyi tatlı su kaynağını kullanın.Ham su bulutluysa, su berrak görünene kadar tortunun çökelmesini bekleyin ve ardından tortunun üzerindeki suyu filtreleyin.)

• S: Filtreyi geri yıkamak için sistemin kendisinden filtrelenmiş su kullanabilir miyim?

• olumlu cevap.Filtreden filtrelenmiş su geri yıkamak için kullanılabilir.Filtrelenmiş suyu temiz, tek kullanımlık bir şişe ile toplar.Filtre çıkışından filtreye temiz su sıkar.

• S: Filtreyi değiştirme zamanını nasıl bilebilirim?

* C: Filtre, filtrasyon gözenekleri tıkandığında suyun akmasına izin vermez.Su akışı yavaşlarsa veya filtreden akan su yoksa, filtrenizi değiştirme zamanı gelmiştir.

* S: Bu, E. coli ve Giardia ve Cryptosporidium gibi parazitler üzerinde çalışıyor mu?

• olumlu cevap.Miniwell L630, bakteri ve parazitlerin %99,9'unu filtreleyebilir.

• S: Bu filtre ham sudaki hoş olmayan tadı giderebilir mi?

• C: İçi boş elyaf, ham sudaki hoş olmayan tadı ve pigmenti gideremez.L630, tüm bakterilerin %99,9 oranında uzaklaştırılması ile tatlı su filtrasyonu için en temel filtreleme sistemidir.Suyun tadını iyileştirmek istiyorsanız, Miniwell L610, L600 ve L620 ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

* S: Tuzlu suyu filtreliyor mu?

• hayır.Membran üzerindeki Miniwell L630 filtrasyon gözenek boyutu 0,1 mikrondur.Çözünmüş tuz 0,1 mikrondan geçer membrane.In başka bir deyişle, Miniwell L630, minerali filtrelenmiş suda doğal tatlı su kaynaklarından uzak tutar.

Hatırlatma: Şeffaf Su torbasına ihtiyacınız yoksa, lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın:

  • Filtrasyon Kapasitesi: 2000 Litre
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Filtrasyon Gözenek Boyutu: 0.1 mikron
  • Tip: su filtresi
  • Net ağırlık: 40 G
  • Marka Adı: miniwell'in

 

Teklifinizi Bırakın