BHC marka LAP310 - ABZ antika humbucker pikap (boyun ve köprü)

BHC marka LAP310 - ABZ antika humbucker pikap (boyun ve köprü) Görüntü  0 BHC marka LAP310 - ABZ antika humbucker pikap (boyun ve köprü) Görüntü  1

BHC marka LAP310 - ABZ antika humbucker pikap (boyun ve köprü)

  • (1 Yorumlar)

₺758.74

Etiketler: telecaster kolye, kinman gitar manyetikleri, çift mavic araç şarj cihazı, jim adkins telecaster gitarı, gibson gitar tek humbucker, çerçeve 7 humbucker, 2 humbucker kablolu, paul pikap halkaları, gitar manyetikler küçük humbucker, düz pikap.

(SKU: w78784)

BHC marka LAP310 - ABZ antika humbucker pikap (boyun ve köprü)

Sevkiyat:

EMS tarafından gemi, TNT, CSS, ve böylece (bu USPS ) dünyanın çoğu ülkesine.ABD, Kanada, Avustralya veya Avrupa'ya ücretsiz gönderim.Diğer ülkelerden iseniz, sipariş vermeden önce lütfen bize ulaşın!Biz nakliye birleştirmek hoş geldiniz, daha sonra müşteri çok nakliye maliyeti kurtaracak.

Satış Şartları:

Herhangi bir öğeden memnun değilseniz, bir değişim veya geri ödeme ayarlayabilmemiz için lütfen alınmasından itibaren 14 gün içinde bizimle iletişime geçin.İade edilen ürünü aldıktan sonra, müşteriye öğenin fiyatından iade edeceğiz.% 25 stok ücreti ödeyeceksiniz.

Müşteriye göre logo ve model ekleyebiliriz requirment.It ödemenizi aldığımızda müşterinin isteğine göre kendi logonuzu yapmak 3-5 gün sürer.

Bizimle iletişime geçin :

Her zaman yardım etmeye hazırız ve herhangi bir tavsiyeye ihtiyacınız varsa lütfen e-posta göndermekten çekinmeyin.

  • Marka Adı: Vuruş
  • Kaynak: Anakara Çin

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Elpra2009 - 2022-11-04
      5

    Evet!!

Teklifinizi Bırakın